BAŞKAN BOZKURT GAZETECİLERİ AĞIRLADI..

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bölgedeki ulusal ve yerel basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.
Bu haber 2023-01-18 11:56:50 eklenmiş ve 770 kez görüntülenmiştir.

BAŞKAN BOZKURT GAZETECİLERİ AĞIRLADI..

 

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bölgedeki ulusal ve yerel basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.

 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan Bozkurt, Esenyurt’ta ki 3-4 yıllık başkanlık dönemi hakkında detaylı bilgi verdi..

 

BOZKURT TC BELEDİYELERİNDE OLMAYAN İLKLERİ, OLMAYAN PROJELERİ HAYATA GEÇİRMEKLE ÖNE ÇIKTI..

 

Bilindiği gibi Esenyurt Bozkurttan önceki dönemde rant çeteleri eliyle giderek nefes alınamayan, her alanda dökülen bir enkaza çevrilmişti.  Mevcut yerel yönetim bile kaçak binalarla yer sorununu giderirken.. Ucuz rant çete mantığıyla şehir giderek İstanbul’un en yaşanılmaz şehirleri arasına çekilmeye başlanmıştı.

 

HABERİN VİDEO ve GÖRSELİ TIKLAYINIZ..

 

Bozkurtla birlikte bu makus talih tersine döndü. Esenyurt İstanbul ve ülke geneline giderek rol-model bir şehir olmaya başlarken..

 

Kampüs Liseler Projesi, Kardeş Kültürler Festivali.. faşist zihniyetlerin asla düşünemeyeceği ülkemizde ise 2. Bir örneği olmayan projelere imza atmaya, birbirinden güzel projelerle Şenyurt’u umudun şehri haline getirdi.. Esenyurt yönetim biçimiyle, halka yönelik plan projeleri ile STK’larla-halkla ortak hareketi ile demokrasi kültürü bakımından hem ülkemize; hem de İstanbul yerel yönetimlerine örnek olmaya başladı..

Tabi bu gelişme sadece yerel yönetimle sınırlı değil, Kent Konseyi gibi ülkemizin en büyük STK’ları,   Hoc-Fed, Ardahan Kültür Evi gibi STK’lar başta olmak üzere; ülkemizin en önemli STK’larının da yer aldığı mega bir kent..

 

Belseme değil, alın teri ile sokakları arşınlayan, birilerinin memuru olmayan gerçek basın mensupları, gerçek STK’lar ve Esenyurt halkının ezici çoğunluğu Bozkurt’un 2-3 dönem daha Esenyurt’tun başında olmasında hemfikirler..

 

ESENYURT BLD. ETKİNLİK VİDEO –FOTO GALERİ..

 

Basından Rutin haberler..

 

Başkan Bozkurt Gazetecileri Unutmadı

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bölgedeki ulusal ve yerel basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Başkan Bozkurt, karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda, 4 yıllık görev süresinde yaptığı çalışmalarla ilgili basın mensuplarını bilgilendirdi.Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bölgedeki ulusal ve yerel basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Başkan Bozkurt, karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda, 4 yıllık görev süresinde yaptığı çalışmalarla ilgili basın mensuplarını bilgilendirdi.

 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Esenyurt’ta program düzenlendi. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, ulusal ve yerel basın kuruluşlarının temsilcilerini Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde düzenlenen kahvaltı programında ağırladı.

 

Basın mensuplarının gününü kutlayan Başkan Bozkurt, kahvaltının ardından nasıl bir belediye devraldığı, kurumsal yapıda yaptığı düzenlemeler ve 4 yıllık görev süresinde eğitim, istihdam, kültür, sanat, spor gibi alanlarda ilçeye getirdiği yenilikler hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

 

 

 

“Ülkenin geleceğine dair yaptığınız haberlerin çok büyük önemi var”

 

Sunumun ardından gazetecilerin merak ettiği soruları da tek tek yanıtlayan Başkan Bozkurt, 10 Ocak’ın önemine değinerek, “Doğru haber alma hakkı olmadan kamuoyunun doğru bilgilenme şansı yok. O kadar önemli bir iş ki yaptığınız şey. Doğru bilgilendirme yapmadan düzgün insanların başa gelme şansı yok. Dolayısıyla bu ülkenin geleceğinde sizin verdiğiniz haberlerin çok büyük önemi var. Ben bu anlamda çok teşekkür ediyorum. Bunu çok zor şartlarda yapıyorsunuz. Umuyorum ki önümüzdeki günlerde daha güzel şartlarda olursunuz. Mutlulukla, huzurla, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde bu süreci birlikte geçiririz” dedi.

ETİKETLER : Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bölgedeki ulusal ve yerel basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi.
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA