CELALİ EĞİTİM, KÜLTÜR VE DAYANIŞMA VAKFI KURULDU

İstanbul Kadıköy’deki bir salonda yedinci kez bir araya gelen büyük Celali ailesinin fertleri vakıflarının kuruluşunu ilan ettiler
Bu haber 2023-01-16 15:28:35 eklenmiş ve 1022 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat AKKUŞ-İstanbul

 

Celaliler vakıf çatısı altında birleştiler. Celali aşiretine mensup aileler, ‘Celali Eğitim, Kültür ve Dayanışma Vakfı’nı kurdular. Başta Türkiye olmak üzere birçok ülkeye ve coğrafyaya yayılmış durumda olan Celaliler derin bir kültüre sahip.

 

İstanbul Kadıköy’deki bir salonda yedinci kez bir araya gelen büyük Celali ailesinin fertleri vakıflarının kuruluşunu ilan ettiler.

 

Celali Vakfı Kurucular Kurulu 7 Ocak 2023 tarihinde yedinci toplantılarını yaparak Yönetim kurullarını oluşturdular.

 

Kuruluş işlemlerini gerçekleştiren vakıf üyeleri görev dağılımı yaparak çalışmalarına başladılar.

 

Vakfın yönetim kurulu başkanlığına Cafer Kılıç seçildi

 

 

Celali Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı başkanlığına seçilen Cafer Kılıç, kuruluş gayeleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada:     

 

“Öncelikle tüm üyelerimize bu hayırlı yolda başarılar diliyorum. Beni bu göreve layık gören tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Celali ailesine yakışır bir kurum olacağından kimsenin şüphesi olmasın.

Bilindiği gibi Celali ailesi, birden çok ülkeye ve coğrafyaya yayılmış durumdadır. Büyük ailenin geniş nüfusunu kurumsallaştırarak sahip olduğu kadim tarih ve kültürünü gelecek nesillere aktarmak öncelikli hedeflerimiz arasındadır.

 

Birbirleri arasında gönül bağı kurmak, dayanışma adına veri tabanı oluşturmak ve tüm bu kurumsal yapıyı halkımızın sahip olduğu ortak paydada birleştirerek ihtiyaç duyulan birlik ve beraberliğe katkı sunmak, Vakfımızın ortak amacı ve hedefi olacaktır. Celali Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı’mızın kuruluşunu ilan ediyoruz. Celali Ailemize hayırlı olsun.” Şeklinde konuştu.

ETİKETLER :
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA