SANCAKTEPE KARS İL DERNEĞİ SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANDI..

Bölge iş –STK-siyaset dünyamızın önde gelen aktörlerinden olan Casim Yıldırım’ın Kurucusu olduğu, 3 dönemdir başkanlığını yaptığı Sancaktepe Kars İl Derneği Sarıkamış Şehitlerini andı.
Bu haber 2023-01-02 13:08:24 eklenmiş ve 746 kez görüntülenmiştir.

SANCAKTEPE KARS İL DERNEĞİ SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANDI..

 

Bölge iş –STK-siyaset dünyamızın önde gelen aktörlerinden olan Casim Yıldırım’ın Kurucusu olduğu, 3 dönemdir başkanlığını yaptığı Sancaktepe Kars İl Derneği Sarıkamış Şehitlerini andı.

 

Sancaktepe Meclis Mahallesi Yunus Emre Camii Külliyesinde bulunan Yunus Emre Vakfında icra edilen Programa Caminin ve Vakfın İmam Müezzin ve vakıf temsilcilerinin yanı sıra birçok akademisyen, eski Ardahan Müftüsü Abdullah Cihangir (X1) konuşmacı olarak katıldı..

 

Sancaktepe Kars İl Derneği başkanı Casim Yıldırım ve yönetimi yaptıkları etkinliklerde binleri birbiriyle buluştururken, STK alanında önemli örenekler, etkenlikler ortaya koyabilen önemli bir dernek.

Sarıkamış şehitlerinin anıldığı  Mevlit programına Sancaktepe merkezli birçok STK ve STK temsilcisi, halktan ve hemşerilerimizden de yoğun bir katılım oldu..

Mevlit programının ardından katılıcımalara yemek ikramı yapıldı..

 

SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ ANMA  İZLENİMLER..

 

Burada dikkatimizi çeken Sancaktepe Yunus Emre Camii, sade bir cami olmaktan öte mükemmel bir külliye olduğu.

Vakfı ile, özel okulların çok-çok üstündeki okulları ile yurtları ile  harikulade bir eser ve külliye..

Ülkemizde camilerin ve cematlerin, cami derneklerinin; yöneticilerinin gidip Yunus Emre Camini, Vakfını, Okullarını ve yönetimini görüp Camilerin nasıl birer üniversiteye, bilim yuvasına dönüştüğünü de görebilirler..

Ortaya koyduğu etkinliklerle farkındalık ortaya çıkaran Kars İl Derneği sayesinde Sancaktepe İlçemizde nasıl saklı güzelliklerin, bilim yuvarlının olduğunu da  Sarıkamış Şehitlerini anarken şahit olduk..

 

Bu etkinlikte ve birçok etkinlikte artık ülkemizde TC rejiminin tarih, siyaset, eğitim, sosyal bilimler..  vb. alanlarda ortaya koyduğu yalan dolanların artık toplum tarafından yenilmediği toplumun gerçeklerin çok iyi farkında olduğu, TC siyasetinin ayrıştırıcı –ötekileştirici hastalıklarına karşı toplumuzun, ülkemiz vatandaşının giderek bağışıklık kazandığını rahatlıkla görebiliyoruz.

Etkinlikte ülkemizin son 300 yıldır siyonist-sebataist-kapitalist derin bir işgale uğradığı, Osmanlının yıkımından günümüze milyonlarca Müslümanın şeytanın aklına gelmeyecek yol ve yöntemlerle imha edildiğini, soykırıma uğratıldığına vurgu yapılırken..

Osmanlıyı üstten ele geçiren siyon kapital çetelerin oyunlarının çözülememesi nedeniyle Milyonları aşan şehit verirken, Osmanlının yıkımının ardından İslam dünyası parça –parça edildi. İstisnalar dışında İslam dünyasında kurulan kurdurulan faşist ırk devletleri, diktatörlükler bunların atadıkları ajanlrca yönetilmektedir..

 

Ve günümüzde İslam dünyasını parçalayan bu güçler İslam Devletleri diye kurdurdukları uyduruk diktatör faşist-ırkçı rejimlerle 2 milyar Müslümanı dünya genelinde soykırım çemberlerine almış bulunmaktadırlar..  Halep humus vb. şehirleri nüfusu ile yok etmektedirler.. İslam’ın ilk emri oku olmasına rağmen siyonist molla-taliban gibi rejimler okumayı yasaklamaktadırlar..  İslam dünyasında rejimler halkları kıran makinalara dönüşmüş bulunmaktadırlar..

 

Ülkemizde şehitlerin anıldığı tüm etkinliklerde STK’lar parçalanan İslam Dünyası ve Müslümanlar arasına çekilen sahte suni sınır ve ırk devletleri ortadan kaldırılmadıkça.. İçinde bulunduğumuz yüzyılla önümüzdeki yüz yıl biz yine milyonlarca şehit vereceğiz, ülkemiz İslam’ın son kalesidir, TC rejmi ile yapılan derin işgalden başlayarak İslam dünyasının kuşatıldığı ırk-ırkçı devletleri aşması, sahte suni sınır ve rejimleri tarihe gömmesi Müslüman halkların özgürlüklerine kavuşması dünyadaki bütün Müslümanların önünde  duran en büyük sorunlardır..

 

Emekli Müftü Konuşmacı Mustafa Cihangir Hoca’da İslam ve Osmanlı medeniyetini ve tarihini bilmeyenler ne Sarıkamış Şehitlerini, Ne Yemen, Ne Galiçya, Filistin .. Şehitlerini bilemezler..

 

Şehitlerimizi anlamak için öncelikle siyon-kapitalin yalan dolanlarının dışına çıkarak gerçek ırk-dil-din-mezhep üstü dinimizi ve tarihimizi kavramakla mümkündür, Sarıkamış Harekâtı derin siyon işgalci güçlerin yurtsever cahil cühela Osmanlı Subaylarını kullanarak onbinlerce insanımızın şehadete yürümesidir. Sarıkamış olmasaydı, İstanbul ve Kars elimizden çıkardı dediler. Ve Rusya Müslümanları donmaktan Kurtardıkları onbinlerce Mehmetçiği de ahırlarda saklayarak yaz aylarında yolcu ederek kurtulmalarını sağlamışlardı ve Aşık Şenlikten örnekler vererek konuşmasını bitirdi.. 

 

 

SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANMA VİDEO TIKLAYINIZ..

 

SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİNİ ANMA FOTO GALERİ TIKLAYINIZ..

 

 

 

DİPNOT:

X1: Mustafa Cihangir, Kars Sarıkamış Doğumlu, Karsın Köklü abilerinden,  80’lı yılarda Ardahan Müftüsü olan Cihangir, engin bilgisi ile birçok öğrenci yetiştirdi. Doğu Medya Genel Yaın Yönetmeni Y. Yasin Sit de öğrencileri arasındaydı. Ardahan’dan sonra ülkemizin çeşitli bölgelerinde görevini sürdüren Cihangir,  en son İstanbul Zeytinburnu ilçesi müftülük yaptı, ardından emekli oldu. Cihangir İslam Dini, İslam Tarihi,  Osmanlı Tarihi alanlarında da uzmanlığı ile öne çıkan bir akamidisyen

ETİKETLER : Bölge iş –STK-siyaset dünyamızın önde gelen aktörlerinden olan Casim Yıldırım’ın Kurucusu olduğu 3 dönemdir başkanlığını yaptığı Sancaktepe Kars İl Derneği Sarıkamış Şehitlerini andı.
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA