UĞUR YANIKEL BİR SÜRÜ SORU İŞARETİ İLE ARAMIZDAN AYRILDI…

Vefatıyla bir anada ülke gündemine oturan hemşerimiz Uğur Yanıkel’in ölümü birsürü soru işaretini de beraberinde getirdi..
Bu haber 2022-12-28 09:52:09 eklenmiş ve 763 kez görüntülenmiştir.

UĞUR YANIKEL BİR SÜRÜ SORU İŞARETİ İLE ARAMIZDAN AYRILDI…

 

Uğur Yanıkel Neden Öldü? Halk TV Çalışanı Uğur Yanıkel Kimdir?

 

Vefatıyla bir anada ülke gündemine oturan hemşerimiz Uğur Yanıkel’in ölümü birsürü soru işaretini de beraberinde getirdi..

 

Hemşerimiz Uğur Yanıkel, hızla koşarken  3 metrelik bir duvardan düşerek vefat ediyor, kimden kaçıyordu, neden o hızla kaçıp duvardan düştü.. Bilinmeyen bir silahla intihara mı sürüklendi, kendisini kim kimler kovalıyordu..

 

Yanıkelin ölümünde çözülmesi gereken onlarca soru ve şüphe oluştu.. Sıradan bir ölüm değil, her yönüyle faili meçhul kokan bir cinayet gibi ortada duruyor..

 

Ve bu tür ölümler hem ülke STK larımız, hem de Ardahan STK alanı önünde çözülmesi gereken en önemli sorunlar olarak önümüzde durmaktadır.. Ülke geneli genç vatandaşlar hemşerilerimiz şeytanın aklına gelmeyen yol yöntemlerle aramızdan ayrılıyorlar..

 

Bu ölümler normal değil, tc rejmi ve dinli-dinsiz terör lejyonları ile sadece 90’lardan günümüze 100 bine yakın vatandaş katledildi.. Ve bu katl etmelerin yanı sıra 20 bine yakında faili meçhul cinayet var..  Ve covid puslu havasında kaç vatandaşımıza operasyon yapıldı bilinmiyor..

 

TC 300 yıllık kurulum sürecinden beri kendisini kuran siyonist çeteler-vatandaşın imhası ölüm üzerinden şişen çeteler devleti olarak sayısı milyonları geçen insanı katletmiştir.. Bu drin çete devletini vatandaş görmedikçe tc rejmi vatandaşı kırmaya kırpmaya devam edecektir..

 

 Halk TV internet sitesi çalışanlarından Uğur Yanıkel hayatını kaybetti. 27 yaşındaki Yanıkel'in vefatı, Yanıkel ailesini, Halk TV ailesini ve tüm sevenlerini yıktı. Genç koordinatörün vefatının ardından, Uğur Yanıkel'in kim olduğu merak edildi. Vatandaşlar Yanıkel'in ölüm nedenini ve hayatını merak etmeye başladı. Peki, çalışma arkadaşları tarafından hayata umutla bakan, çalışkan, disiplinli ve iyi kalpli bir insan olarak ifade edilen Uğur Yanıkel kimdir?

 

UĞUR YANIKEL KİMDİR 

 

27 yaşındaki Uğur Yanıkel, 1995 yılında dünyaya geldi. 2014 yılında İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun oldu. İstanbul'da ikamet eden Yanıkel, aslen Ardahan Damallı.

 

Kariyer hayatına grafik tasarımcı olarak başlayan Yanıkel, son yıllarda Halk TV bünyesinde Youtube koordinatörü olarak çalışıyordu.

 

Halk TV tarafından yapılan açıklamada "Uğur'umuzu Kaybettik" notu ile birlikte, şu ifadelere yer verildi.

Halk TV tarafından yapılan açıklamada "Uğur'umuzu Kaybettik" notu ile birlikte, şu ifadelere yer verildi.

'Şimdi size biraz Uğur’umuzdan bahsetmek istiyoruz.

 

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Bölümü'nden mezundu. 27 yaşındaydı. Hayata umutla bakan, çalışkan, disiplinli, iyi kalpli bir insandı. Çalışma arkadaşlarına “değerli basın mensubu” diye hitap ederdi. Halk TV ailesinin büyümesinde, gelişmesinde ve gülümsemesinde Uğur’umuzun katkıları oldukça büyük. Okurlarımızın ve izleyicilerimizin halktv.com.tr’den ve sosyal medya hesaplarımızdan takip ettiği her içerikte arkadaşımızın ilmek ilmek işlediği emeği var.

 

Bizler Uğur’u iyi kalbi, çalışkanlığı ve neşesiyle hatırlayacağız. Değerli ailesinin ve basın camiasının başı sağ olsun. Uğur hepimiz için yeri doldurulamaz bir boşluk yarattı.'

 

Uğur Yanıkel Neden Öldü?

 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Halk TV Youtube koordinatörü Uğur Yanıkel'in nasıl öldüğü hakkında kapsamlı bir araştırma başlattı. Araştırmalar neticesinde, Yanıkel'in Beşiktaş Vodafone Park Stadı'nın yanında bulunan parkta dengesini kaybettiği ve yaklaşık 3 metre yüksekten düştüğü anlaşıldı.

 

Yanıkel, düştüğü yerde yaklaşık 1 saat baygın halde yattı. Ancak fark eden kimse olmadı. Genç gazeteci, bulunmasının ardından Taksim İlk Yardım Hastanesi'ne kaldırıldı fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

Uğur Yanıkel, Okmeydanı Cemevi’nde düzenlenen törenin ardından memleketi Ardahan’da son yolculuğuna uğurlandı.

 

Halk TV Youtube Koordinatörü Uğur Yanıkel'in Ölüm Nedeni Belli Oldu

Halk TV Youtube Koordinatörü Uğur Yanıkel'in Ölüm Nedeni Belli Oldu

Yanıkel'in ölümüyle ilgili araştırmalara MOBESE kayıtları eklenmişti. Son olarak otopsi raporundaki ilk belirlemeler de açıklandı.

 

İlk belirlemelere göre Uğur Yanıkel'in düşmeye bağlı bel omuru kırılmış ve aort damarı yırtılmış.

ETİKETLER : Vefatıyla bir anada ülke gündemine oturan hemşerimiz Uğur Yanıkel’in ölümü birsürü soru işaretini de beraberinde getirdi..
Diğer İstanbul haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA