AMERİKA –İSRAİL-İNGİLTEREYİ BÜYÜK KORKU SARDI..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Esad'la görüşmesi gündemdeyken ABD'den dikkat çeken açıklama: Desteklemiyoruz açıklaması geldi..
Bu haber 2022-12-24 08:30:42 eklenmiş ve 990 kez görüntülenmiştir.

AMERİKA –İSRAİL-İNGİLTEREYİ BÜYÜK KORKU SARDI..

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Esad'la görüşmesi gündemdeyken ABD'den dikkat çeken açıklama: Desteklemiyoruz açıklaması geldi..

 

Başını Amerika-İngiltere – İsrail gibi siyonist terörist devletlerin lobilerinin çektiği ülkeler Kurdistan üzerinde kurdurulan uyduruk ırk devletlerinin (terörist İsrail, tc-iran-ırak-syria-ermenia-azeria sürüsüne bereket dahte suni diktatör-terörist devletler..) birbirleriyle yakınlaşmalarını ve bu uyduruk devletlerin Anadolu Birleşik Devletleri gibi ırk-dil-din-mezhep üstü bir siyasal birliğe, bir federasyona  gitmelerini istemiyor..

 

Rusya Federasyonu gibi, Terörist İsrailden Afganistana Anadolu Birleşik Devletleri Federasyonu fikri siyonist teröristlerin uykusunu kaçırmaktadır..

 

Kurdistan üzerinde kurdurulan uyduruk sahte sınırlarla, faşist ulus devletler ve dinli –dinsiz terör lejyonları ile donatılan ve yüzyıllardır Kurdistan ve Mezopotamyayı operasyon sahasına çeviren siyonist-terörist aile ve firmalar lobiler uyduruk rejimler çatırdıyor..

 

Ruslar ve Kurdler başta olmak üzere Ortadoğulu halklar (pers-tırk-arap-ermeni-rum..) siyonizmin terörist israilden mısırdan afganistana döşediği faşist ulus devletlerle dinli –dinsiz terör lejyonları var oldukça hiçbir halkın geleceğinin olmadığını soygun soykırım ve köleliğin kaderleri olduğunu görmeye bu anlamda halklar Ruslar ve Kurdlerin arkasında Aırk dil-din-mezhep üstü Anadolu Birleşik Devletleri fikri etrafında  saf tutmaya başladılar..

 

Bu gelişmeler bu ülkelerde yaşayan yönetimleri parçalanan Mezopotamya –Kurdistanın birleştirilmesi gerçeğine  göre siyonist-terörist cenaha karşı durmalarını, durumlarını netleştirmelerini de  beraberinde getirmiş bulunmaktadır.. Bu yüzyılla önümüzdeki yüzyıl halklar harekete geçtiğinde Anadolu Birleşik Devletleri Federasyonu fikrine karşı duran tüm ırkçıları, siyonizme uşaklık yapanları ölümlerden ölüm beğen sonu beklemektedir..

 

İşte Putin ve Erdoğan gibi öngörüsü yüksek liderler  Ortadoğu ve Mezopotamyada Federasyonlaşmanın temellerini atmak için siyonist-terörist ırk-dil-din-mezhep proje ve  yemlerini sahiplerine yedirmeye başladılar.. Bu gerçekte siyonistlerin ciyak-ciyak bağırmalarını beraberinde getirmektedir..

 

ETİKETLER : Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Esad'la görüşmesi gündemdeyken ABD'den dikkat çeken açıklama: Desteklemiyoruz açıklaması geldi..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA