ÜLKE YANIYOR, ERBAKANI BEKLİYOR..

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Beykoz İlçe Başkanlığını ziyaretiyle cadde ve sokaklar kitlendi, Beykoz Kavacık insan seliyle doldu taştı..
Bu haber 2022-12-23 09:41:58 eklenmiş ve 830 kez görüntülenmiştir.

ÜLKE YANIYOR, ERBAKANI BEKLİYOR..

 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Beykoz İlçe Başkanlığını ziyaretiyle cadde ve sokaklar kitlendi, Beykoz Kavacık insan seliyle doldu taştı..

 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, parti teşkilatını ziyaret etmek için geldiği Beykoz'da konuşma yaparken Beykoz “Başkan Erbakan” Ülke yanıyor, Erbakan’ı Bekliyor, Mücahit Erbakan, Bu gençlik seni başkan yapacak..”   nidaları ile inledi..

 

HABERİN VİDEOSU..

 

HABERİN FOTOGRAFLARI..

 

Konuşmasında Rahmetli Erbakan’ın Milli görüşten uzaklaştıkça açlık, borç, yoksulluk-yolsuzluk, ahlaksızlığın, köleliğin kader olarak  dayatılacağı gerçeğine değinen Fatih Erbakan.. Refah iktidardan uzaklaştırıldıktan sonra ülke satıldı, aç, borçlu, hasta, nefes alamayan bitirilen yığınlara dönüştürüldük.. 

 

TC rejiminin iktidar muhalefeti ile ülkemizi ve vatandaşı çökerttiğini, yaptıkları tek siyasetin ise ülkeyi ve vatandaşı ben daha iyi satarım, vatandaşı ben daha iyi düşürürüm, vatandaşı ben daha iyi bitiririm siyasetidir.. İktidar –Muhalefetin 6’lı masa değil, iki ittifakın birleşerek 9’lu masa kurmaları gerekmektedir..

 

İstanbul ve ülkemiz geneli gördüğümüz atmosfer halkın ülkeyi bu bitmiş-bitirilmiş bitiklerden (cumhur-millet ittifakı) ülkeyi alıp gerçek sahiplerine teslim edeceği yönündedir..

 

Bir cümle ile ifade edersek TC’de gerçek anlamda Cumhurbaşkanının kim olacağıunı belirleyecek en önemli aktör Fatih Erbakan.. Bu anlamda çürümüş millet ittifakı her an başımıza geç te diyebilir.. Turku-Ye sömürgesinde halkın rahmetli Erbakan çizgisi dışında başka hiçbir cizgigüveninin kalmadığı Fatih Erbakana yönelen insan selinden kendiliğinden ortaya çıkmaktadır..

 

Erbakan ülkemizde ve dünyada nakitsiz toplum, kimliksiz ve cinsiyetsiz toplum, lgbt vb saldırı metotları ile şeytani küresel firmalar faşist ulus devletler.. İnsan soyunu sıfırlamakta yok etmektedirler.. TC iktidarı da gidip bunların başkentlerinde insanlığı sıfırlayan bu antlaşmalra imza amakta, muhalefeti ise karşılarında elpençe dizikmekte durmaktadır.. ülkemiz siyasetenihinin en utanç verici bir merhalesini yaşmaktadır dediler..

 

Erbakan Kurdistanda 2 gençten biri işsiz ve 2 gençten biri uyuşturucu müptelası yapılmış, Müslüman Kurd’i  faşist ulus devlet ve terör lejyonları ile yok edemeyenler şimdi değişik metot ve silahlarla işsizlik-uyuşturucu.. ile yok ediyorlar..   

 

FATİH ERBAKANIN KONUŞMALRINDAN KISA KISA..

 

Konuşmasında iktidara ve 6'lı masaya yüklenen Dr. Erbakan, "Biz ne diyoruz? Diyoruz ki ya bu iki tane masada kim? Üçlü masanın da, altılı masanın da masa başındakilerin de, kasaba başındakilerin de temel hususlar bakımından birbirlerinden bir farkı olmadığını söylüyor." dedi.

 

-"Ya bu mağduriyet midir?"

 

Hazinenin Kasım ayında yüzde 10 faizle 1,5 milyar dolar borç aldığını kaydeden Erbakan, "Yüzde 10 dolar faizi aralık ayında 149 dolar faizini yeni yıla bütün yapılan zamlarla artışlarla bunun faizini zamla vergiyle millete ödetiyor. Borç ve faiz ekonomisi. Öbür taraftan masa başındakiler ne yapıyor? İşte Sayın Kılıçdaroğlu gitti İngiltere'ye, "finans çevreleriyle görüştüm iktidar olursam 500 milyar dolar borç getireceğim." Söyleyeyim mi? Ya bu mağduriyet midir? Biz zaten yüz milyarlarca dolar borcun içine batmışız. Nasıl getireceksin bu 500 milyar doları?" diye konuştu.

 

 

 

Erbakan, şöyle devam etti:

 

"Finansörlerde faizli tabirlerle ülkeyi yeniden borcun içine sokacak. Bir diğer masa başındaki lider diyor ki ben daha düşük faizle, daha çabuk, daha çok, daha hızlı kredi alacağım, borç alarak ülkeyi böyle yönetecek. Zaten ekonomiden sorumlu devlet bakanı olduğu dönemde de Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin yıllık faiz ödemesi ortalaması 35 milyar dolar. Yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır. O zaman ne farkınız kaldı? İstanbul Büyükşehir Belediyesi de yüzde 10,7 faizle borç alıyor, belediyeyi borca batırıyor. O borcun faizini de İstanbul halkına yapılan hizmetlerin fiyatlarına zam yaparak gene İstanbul halkına yansıtıyor."

 

 

 

Alman Jeremy Rifkin'in Kılıçdaroğlu tarafından danışman olarak atanmasını da eleştiren Fatih Erbakan, "Sayın Kılıçdaroğlu Rifkin'i kendine danışman yapmış. Küreselcilerin adamı, ithal müfettiş, ithal danışman getiriyor. Cumhur İttifakı tarafı kızıyor. İyi de siz de 2018'de Amerikan danışmanlık anlaşması yaptınız Hazine ve Maliye Bakanlığı olarak aktaralım, giderlerimizi azaltalım. Bütçe disiplinini sağlayalım diye anlaşma yaptınız. Efendim, Sayın Akşener'in ekibi Amerika'da, Amerikan Dışişleri Bakanlığı'yla görüştü. Sayın Kılıçdaroğlu İngiltere'deki lobilere gitti, Amerika'daki lobilere gitti." şeklinde konuştu.

 

 

 

-"Art niyetli bir projedir"

 

Meral Akşener'in nakitsiz toplum projesini de eleştiren Erbakan, "Art niyetli bir projedir. Kredi kartlarıyla yıllardır denemesini yapıyorlar. Şimdi tamamen nakitsiz bir topluma geçmek kendi sistemleri dışında hiçbir para, hiçbir değerli eşya bırakmamak ama istedikleri adamın istedikleri ülkenin istedikleri şirketin istedikleri anda ekmek ve su alamayacak noktaya getirmesidir." ifadelerini kullandı.

 

 

 

Bali'deki G-20 zirvesinde imzalanan deklarasyon

 

Türkiye'nin Bali'deki G-20 zirvesinde imzaladığı deklarasyonuna da değinen Erbakan, şöyle devam etti:

 

"O deklarasyon içerisinde bütün dünyada nakitsiz toplum projesinin hayata geçirilmesi diye madde var. Ne farkınız kaldı o zaman? Diğer tarafta Dünya Sağlık Örgütüne teslimiyet, Sağlık Bakanlığı'nın Dünya Sağlık Örgütü'nün bir şubesi haline getirilmesi. İşte pandemi sürecinde gördük. İktidarıyla, muhalefetiyle hepsi buna destek oldular. Paris İklim Anlaşmasına mecliste hep beraber oy verdiniz. Halbuki bu da dış güçlerin art niyetli bir projesi. Bu noktada da bir farkınız yok."

 

 

 

6284 Sayılı yasa

 

"Altılı masa gelir gelmez İstanbul Sözleşmesi'ni geri getireceğiz diyor. Bu taraftakiler diyor ki hemen şu sözleşmeden imzamızı çektik. Nereden çıkartıyorsun bunu? İmzanı çektin ama bu sözleşmenin uygulaması demek olan 6284 sayılı kanunu uygulamaya devam ediyorsunuz. İstanbul Sözleşmesi'ni uygulamaya devam ediyorsun. Öbür tarafta ne farkınız kaldı Allah aşkına?"

 

Konuşmasının ardından İlçe Başkanlığını ziyaret eden Genel Başkan Erbakan'a İlçe Başkanı Mikail Akyıldız Beykoz'un simgesi olan çeşm-i bülbül hediye etti.

 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Beykoz teşkilatına teşekkür ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

 

ETİKETLER : Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan Beykoz İlçe Başkanlığını ziyaretiyle cadde ve sokaklar kitlendi Beykoz Kavacık insan seliyle doldu taştı..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA