SİYONİST TERÖRİSTLERİN BASINLA ALGI OYUNLARI..

Siyon soykırımcı terörün soykırım-algı.. bütün oyunları karşı oyunları geliştirip tüm gezegeni patlatmaya hazır bombaya çevirmektedir..
Bu haber 2022-12-23 09:36:21 eklenmiş ve 1176 kez görüntülenmiştir.

SİYONİST TERÖRİSTLERİN BASINLA  ALGI OYUNLARI..

 

Siyon soykırımcı terörün soykırım-algı.. bütün oyunları karşı oyunları geliştirip tüm gezegeni patlatmaya hazır bombaya çevirmektedir..

 

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş sırasında Rus ordusunda asker olarak kocasına "Ukraynalı kadınlara tecavüz ederken prezervatif tak" diyen kadın hakkında uluslararası çapta yakalama kararı çıkarıldı.

 

Şimdi bu haberi biraz analiz edeceğiz, terörist siyonist basının dünya genelinde nasıl algı oyun ve operasyonları yaptığına kısaca değineceğiz..  Türk-basını-iran basını alman amerşak İngiliz basını vb diye bir basın olmadığını Suputnik, Doğu Medya .. vb. istisnalar dışında hepsinin siyonist 10-12 ailenin basını olduğunu insanlık giderek anlamaya ve görmeye başladı..

 

Haber ilk etapta insanlığa karşı işlenen suçlara karşı dünyanın ne kadar duyarlı olduğunu hangi coğrafya ve kıta ve ülkede olursa olsun medeni dünyanın insanlığa karşı işlenen suçlarda ne kadar duyarlı olduğunu ve anında dünya çapında harekete geçtikleri yönünde de bir algı oluşturuyor..

 

Şimdi gelelim haberin ardındaki gerçeğe.. Terörist İsrail hergün herülkeye halka tecavüz ediyor.. Filistinlilerin evi malı canı siyonist yahudilerin ve diledikleri gibi kırma ve yok etme hakkına sahipler, syri, ırak yada dünyanın başka bir ülkesinde örneğin uyduruk azeria rejmini hertür desteği vererek Ermenileri imha etme, TC REJMİ İLE ÜLKEMİZİN YER ALTI ÜSTÜ MADEİ TARIMI GIDAYI SUYU HAVAYI ELE GEÇİRME..  teröist devlet için sıradan işler..

 

Rusyanın bir ili olan ukraynayı ayrı bir ülke ve millet konumuna çekmeye çalışan komedyen bozunr-tusu cia-moasad piyonu siyonist piç zeleneskye gelelim..

 

Aynen tc deki Madımak otelinde tc rejmi aydınları, alevileri, kurdleri nasıl diri –diri yaktıysa bu zelensky katili de onlarca kez Rusları Ukraynada otellerde dolfuırup yangın süsü vererek diri-diri yaktırmıştır.. Bu suçu diri-diri yaktığı donbask vb. bölgelerde  kurşunu dizdirdiği en az 50-100 bin rus çocuk katliamı soykırımı yanında hitler bile sınıfta kalır..

 

Buradan gelelim Syriaya siyonist piçler Musul Halep vb. şehirleri halkıyla hemde 34-35 devlet yığarak açık –açık soykırım yapmaktadırlar. Dünya savaşları 3-4 yılda bitiiği halde Siyonist terörizim Mezopotamya Kurdistanı 100 yıldır soykırımın yapıldığı halkların yok edildiği operasyon sahasına çevirmiştir. Şehirleri halklarıyla birlikte yok etmektedir..

 

Diğer yandan bunlara karşı savaşıyormuş görüntüsüyle de tc rejmi syria kurdistanını alana döşediği çetelerle tarihten silmeye çalışıyor.. Bir başka ifade ile abd-israilin kucağında siyonist bir rejim olan tc devleti terörist nato üyeliği ile Amerika-israil siyonist bloğa hertür oyun yapma ortamı hazırlarken.. ABD-İsrail-İngiliz siyonizminin dünya uyanır diye Kurdlerler dost görünme oyununun en önemli aktörlerinden biri.. Syriada TC nin an politikası kurdle ilgili herşeye saldırmak.. Buda siyonistlerin kurdlere karşı dilediği oynu oynamsını sağlamaktadır..

 

Şimdi buradan irana geçelim. Siyonist terörist molla rejmi ortadoğuda dünya siyonizmine en üst boyutta hizmet eden bir rejim.. İslam dini adına ortaya çıkıp islam dinini yok eden en büyük şeytani proje olduğu gibi.. Mollalar diledikleri gibi Aryen (ari-kurdi halkları(pers, kurd, beluci, turkmen..) halkları vatandaşlarını kırmakta soykırıma uğratmaktadırlar..

 

Terörist israilden siyon-soykırımcıların tc sine irana yüzyıllardır insanlığa karşı suçlar işlenmektedir.. Bu siyonist terörist nato. Batı güruhu bu rejimlere herhangi bir saldırı yapmışmıdır, sisi gibi netanahu gibi eli kanlı katillere yöneli,k tek bir girişmi var mı yok..

 

Bu siyonist soytarılar, terörist nato örgütleriyle rusyayı gözlerine kestirtmişler.. Rus kadın şöyle dedi dünyada tutuklama algıya bakın..

Milyonları şehirleriyle yok edin, milyonları mülteci yapıp dağlarda denizlerde boğun yok edin, kurdukları faşist ulus devletlerle, dini-dinsiz terör lejyonları ile  insan soyunu yok et, köleleştir sıfırla, coğrafyaları sahte suni sınırlarla devletlerle parçala..

 

Yani terörist nato basını siyonist terörün gezegenimizi, insan soyunu yok eden tüm manevralarını gizleyerek hedef şaşırtmada dünyada benzeri olmayan bir ağ halinde dünyamızın büyük çoğunluğunu ele geçirmiş katili maktül diye yutturmaktadır..

 

Buradan Avrupaya gelelim.. Avrupa halkları gezegenin en büyük soykırım kıskacındalar.. Faşist ulus devletle siyonizim hepsinin mezarı olacak metropollere doldurdu. Ürewtim bilim savunma gelecek.. hayti tüm konularda Avrupalı halkları ölüm uykusuna yatırdı..

 

Bu ölümcül noktalrı gören kraliyet-soylu Avrupalı tüm aileri birebir kuşattı.. Ve şu anda Avrupalı halklar etrafı suyla kaplı bir tarlaya haps edilmiş büyük bir dalga ile tümünün imha olacağı bir soykrım sürecindler..

 

Nihayet Alman –İtalyan soylu aileleri siyonist terörizmin bu oynunu görüp harekete geçtiler.. Siyonişstler deşifre olmasınlar diye Alşmanyada bunlar darbe hazırlığında diye saldırıya geçtiler.. Ama Siyonistler için asıl felaket önümüzdeki yıllarda baş gösterecek.. Soylu ailerin gördüğü soykırım kuşatmasını tüm halklar görmeeye başladı ve harekete geçecekler..

 

Örneğin şu anda siyonist soytarıların çiftliğine dönüşen Amerika içten içe kaynıyor ve yakın bir gelecekte öyle bir patlayacak ki uzayda ki diğer galaxylerde dahi  duyulacak.. 

 

Özetle dünyayı siyasi, devlet, ekonomik, bilim,din, basın güvenlik..akla gelecek her alanda işgal eden siyonist kapitalizim dünyanın her kıtasında ablukaya alındı.. siyonist soykırımcı aile firma yan ayakları ulus devlet küresel firma ve ayakları kripto nüfus bileşenleri ile, terör lejyonları kıta- kıta  çembere alınmaya başlandılar..

 

Bu yüzyılla önümüzdeki yüzyıl 7 sülaleleri, gizli açık tüm ayakları ile insanlık tarafından hesaba çekilecekler.. Bundan dolayı siyonist komedyen zelensky gibi cici oğlanlar avaz avaz bağırıyorlar.. Rusya’yı neden haritadan silmiyorsunuz, neden nükleer silahlarla yok etmiyorsunuz..  Bu kavatın bilmediği bir şey var.. Amerikalı-İngiliz, Fransız, Alman, İtalyan.... Halkların bu siyonist yalan dolanları yemediğini kendisinin kendi ürettiği yalanlar içinde boğulan bir hasta olduğunu.. Ama bugün ama yarın kendisi ve dünyadaki tüm avaneleri ile yakalanıp damgalanacağını da şimdilik bilmiyor..

 

Bir cümle ile özetlersek.. siyonist terörizmin ürettiği her oyun karşı oyunu geliştirerek, tez antitezini doğurarak siyon kapital terörizim nasıl insanlığı soykırım kıskacına aldıysa insanlık ta aynı şekilde antitezini geliştirerek gez çapında siyon soykırımcı kapitali fiama aile devlet terör lejyonları kripto nüfusları ile gezegen çapında ablukaya almaya başladı.. Ve gün gelecek siyon teröristler kaçacak birtek delik bulamayacaklar..

ETİKETLER : Siyon soykırımcı terörün soykırım-algı.. bütün oyunları karşı oyunları geliştirip tüm gezegeni patlatmaya hazır bombaya çevirmektedir..
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA