TALİBAN, KIZ ÇOCUKLARININ OKUMASINI DA YASAKLADI..

TALİBAN CİA-MOSSADIN KURDUĞU SİYONİST YAHUDİLERİN MAŞASI BİR ÖRGÜT.. KIZ ÇOCUKLARININ OKUMASINI DA YASAKLADILAR..
Bu haber 2022-12-20 20:08:58 eklenmiş ve 827 kez görüntülenmiştir.

TALİBAN CİA-MOSADIN KURDUĞU SİYONİST YAHUDİLERİN MAŞASI BİR ÖRGÜT.. KIZ ÇOCUKLARININ OKUMASINI DA YASAKLADILAR..

 

Bir din düşünün ilk emri okudur. Oku ile başlıyor, bu dinin mensubu olduğunu iddia edenler ise okumayı yasaklıyor.. Afgan Taliban rejmininde İran Molla rejimi gibi Müslüman görünümlü siyonist Yahudiler tarafından yönetildiği Afganistanda talibanın iktidara gelmesiyle ortaya çıkmaya başladı.. 

 

Müslümanların cahil-sürüğ ve köle olarak kalmasını isteyen siyonist mossad-cia ajanlarının ülkesine dönüşen Afganistanda.. Artık çocukların okuması yasak..

 

Büyük ihtimalle bunlarda İranlı mollara gibi cahil cühela bırakılan çocuk seks köleleri ve pazarlama için hazırlıyorlar.. Yani bir topluma okuma yazmayı yasaklama cahil bırakma siyonizimdir, kabaldır, o halkı ve toplumu cahil bırakarak köleleştirmedir.. Zaten afganişstan bvırakın kız çocukları erkek çocukların en çok tecavüze uğradığı ülkelerin başında gelmektedir..

 

Yani siyonist mollalı irandan sonra siyonist molla talibanlar dönemide afganistandan başladı.. Onun için sıkça ifade ettiğimiz gibi terörist israilden Afganistan bu faşlist ırkçı küfür rejiömlerinin tüğmünün yıkılması halkların özgürleştirilmesini sağlayacak bir federasyon büyük bir siyasal yapıya İslam dünyasının ihtiyacı var..

 

İslam dünyasında akıl almaz gelişmeler yaşanıyor.. İranlı Molla Rejmi İslam Dinini ortadan kaldırıp Kabala ve Siyonist Yahudiliği, Hurafeciliği, köleliği Aryen (Ari) halklara kader olarak dayatıp, itiraz edenleri de açık-açık kurşuna dizerken.. İrana gidenler inanılması güç iddialarla dönüyorlar.. Molların ekseriyası mute nikahı vb. oyunlarla İranlı çocukları pazarlayan genelev pezevenklerine dönüştüğünü söylüyorlar.. Bas parayı kullan-kullan at kölelere dönüşen bir köle halk ortaya çıkardılar..

 

TC de 3-5 siyonist sebatayist soykırımcı gaspçı aile tarından kurulduğunda siyonist yahudiliği din diye dayattılar. Camiler ahıra çevirdiler, yüzyılların İmparatorluk dili Osmanlıcayı bir gecede ortadan kaldırdılar. Milleti Ali Osmanı (Ortadoğulu halkları) ruym-ermeni-kurd –turk-*arap hepsini soykırıma uğrattılar. Sahte bir türk ırkı ve ato put-totemleri Osmanlı toplumunu put ve totemlere tapan gerizekalılar sürüsüne çevirdiler.. Marshal planları ile biyolojik saldırı yaptılar. Milyonlara hasytalık bulaştırdılar, düşünemeyecek hayvan sürüsüne çevirdiler..  

 

Özetle tüm İslam Dünyasını ajanlarla ele geçiren siyonizim din adı altında İslamı aklı ve insanı ortadan kaldırmak için, insan soyunu sıfırlamak için ne gerekiyorsa hepsini yapıyor..   Diktatör ajan halk düşmanı arap rejimlerinde kadın köledir, araba bile kullanamaz, iran afganistan.. vb. rejimlerde cahil bırakılan seks kölesidir cocuklar.. TC de put totemlere tapmaktır.. Siyonist yahudiliğin islam dünyasına dayttığı din budur.. Müslümanlrı tarihten silme.. Ardından devasa rusya coğrafyasına konma..

 

 

Günümüzde siyonizim terörist israilden Afganistana btün İslam coğrafyasını faşist ulus devlet ve dinli dinsiz terörjyonları ile işgal etmiş bulunmaktadır..  Halklar, siyonistlerin alana döşediği bu faşist terörist devletlerle, dinli-dinsiz örgütlerin mınına koyup bunları gömmese, Filistinden afganistana bunlar silinmese.. Siyon terörizim Russian halklarla  Ortadoğu-Asya halklarını yok etmektedir, tarihten silmektedir..

 

Afganistan’da kız öğrencilere yükseköğretim de yasaklandı

 

Afganistan’da kız öğrencilerin lise eğitimi almasının yasaklanmasının ardından üniversiteye gitmeleri de resmi olarak yasaklandı. Afganistan Yüksek Öğretim Bakanlığı Sözcüsü Hafiz Zeiyaullah Hashimi, kararı sosyal medya hesabından duyurdu. Afganistan’daki tüm devlet ve özel üniversitelere hitaben yayınlanan kararda, “Bakanlar Kurulu kararına istinaden kızların eğitimi ikinci emre kadar durdurulmuştur, bir an önce Bakanlığa emrin uygulanmasına dahil güvence veriniz” ifadeleri yer aldı.

 

Karardan önce, üniversitelerde bulunan kız öğrenciler, erkek öğrencilerden ayrı oturması ve belli kılık kıyafet prosedürlerine uygun giyinmesi koşuluyla derslere katılabiliyordu.

 

Afganistan’da kız öğrencilere yükseköğretim de yasaklandı

Afganistan’da kız öğrencilere yükseköğretim de yasaklandı

 

KALIN'DAN TEPKİ

 

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Taliban'ın kararına tepki göstererek, "Taliban yönetimi Afganistan’da kız öğrencilerin üniversiteye girişini yasaklayan bir karar almış. İslam’ın ruhuna aykırı bir karar. Bu yasağın dinde yeri yok." dedi.

 

Siyonizim ve bop projesi..

 

Mezopotamya-Kurdistan-Ortadoğu Siyonist Terörizim, Terörist İsrail, Siyonist Terörist Molla rejmi Müslüman halkları nasıl kırıyorlar..  Siyonist Terörizimin Ortadoğu Projesi Nedir.. Bu projede Terörist Molla Rejminin misyonu nedir..

Hepsi Alttaki Videolarda..

ORTADOĞU PROJESİ NEDİR..

https://www.youtube.com/watch?v=tjjtA-maZfY

 

Saadet Partisi ve İran'da Kutsal Seks

(28) Saadet Partisi ve İran'da Kutsal Seks - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=FcHXfHLLtcw

 

Rusya Müftüsünün, Şia'nın Gizli Dünyası Hakkındaki Hatıratı

 

(28) Rusya Müftüsünün, Şia'nın Gizli Dünyası Hakkındaki Hatıratı - YouTube

 

 

 

ETİKETLER : TALİBAN CİA-MOSADIN KURDUĞU SİYONİST YAHUDİLERİN MAŞASI BİR ÖRGÜT.. KIZ ÇOCUKLARININ OKUMASINI DA YASAKLADILAR..  
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA