NEZİRE ABLAYI BİNLER UĞURLADI..

İstanbul-Beykoz Kavacıkta ikamet eden 30-40 yıldır Beykoz HDP’de çeşitli kademelerde yöneticilik yapan Nazire Korkmaz hakkın rahmetine kavuştu..
Bu haber 2022-12-20 06:15:23 eklenmiş ve 896 kez görüntülenmiştir.

NEZİRE ABLAYI BİNLER UĞURLADI..

 

İstanbul-Beykoz Kavacıkta ikamet eden  30-40 yıldır Beykoz HDP’de çeşitli kademelerde yöneticilik yapan Nazire Korkmaz hakkın rahmetine kavuştu..

 

Kavacık  Yıldırım Beyazıt Camiinden kılının öğle namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı..

 

İs-STK siyaset dünyası, Beykozlu hemşerilerimizden, DEP-Hadep-HEP çizgisinde siyaset yapan eski başkanlardan yöneticilerden, birçok STK’ya kadar cenaze törenine yoğun bir katılım oldu.  Vefat eden Nazire Korkmaz, Beykoz Ardahanlılar Derneği YK üyesi Serkan Korkmaz’ın da yakın akrabasıydı. Bu anlamda dernek yönetimi cenaze törenine katıldı..

 

NAZİRE KORKMAZ CENAZE FOTO GALERİ..

 

Devrimci-Demokrat kişiliği ve kimliği ile tanıdığımız bölgemizin önde gelen kanaat önderlerinden Ayvaz Korkmaz’ın kardeşi olan Nazire Korkmaz için Korkmaz Ailesi taziyeleri Kavacıkta bulunan Yıldırım Beyazıt caminde ve ikametgâhlarında kabul ettiler.

 

Nazire Ablanın Cenazesinde halktan bir nefer olma, dürüst olma, makam-mevki koltuk için, kişisel çıkar için değil; halk ve hak için samimi olma, samimi bir şekilde koşma ve yürümenin en büyük değer olduğunu, bu değerin de hiçbir maddi güçle karşılanamayan büyük bir manevi değer olduğunu, gerçek liderliğin de halktan biri olma, halkın derdiyle dertlenme olduğunu ortaya koyarken.. Baş-başkan vs halkı-halkları yanıltmak için kendilerini lider olarak pazarlamak, koltuk kapmak için binbir maymunluk yapanlarla takla taklalar atan karikatürlerle gerçek liderlerin farkını da görüp anlıyorsunuz.. Bir başka ifade ile cenaze töreninde halkın gerçek liderlerinin Nezir’e Abla gibi halktan güzel insanlar olduğunu görüp anlıyorsunuz..

 

Doğu Medya ve Bölge STK’larımız adına ablamıza Allahtan rahmet Korkmaz ailesi ve akrabalarına, Beykoz HDP camiasına başsağlığı diliyoruz.. 

 

ETİKETLER : İstanbul-Beykoz Kavacıkta ikamet eden 30-40 yıldır Beykoz HDP’de çeşitli kademelerde yöneticilik yapan Nazire Korkmaz hakkın rahmetine kavuştu..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA