ARDAHANLILAR KÜLTÜR EVİN’DE BULUŞTULAR..

12 -15 Ocak Tarihleri arasında İstanbul Maltepe Etkinlik alanında yapılacak olan Ardahan Tanıtım günleri dolayısıyla Ardahanlılar Kültür evinde buluştular..
Bu haber 2022-12-18 20:46:19 eklenmiş ve 795 kez görüntülenmiştir.

 

ARDAHANLILAR KÜLTÜR EVİN’DE BULUŞTULAR..

 

12 -15 Ocak Tarihleri arasında İstanbul Maltepe Etkinlik alanında yapılacak olan Ardahan Tanıtım günleri münasebeti ile Ardahan Kültür Evi Derneğinde kahvaltılı toplantı yapıldı..

Esenyurt Ardahan İlçe Federasyonları, federasyonlar, il-ilçe-köy dernekleri, Ardahan STK-Siyaset-İş dünyası, Avcılar Belediye başkanı, Esenyurt belediye temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar yoğun bir katılım oldu..

Toplantının açılış konuşmasını Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çiftçi yaparken..

Ardahan Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Orhan Çerkez tanıtım günleri ile ilgili bilgilendirme yaptı..

Federasyon ve dernek başkanları toplantıda söz alarak görüş ve önerilerini dile getirdiler..

 

HABERLERİN VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ..

 

HABERLERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ..

 

 

KARSAD ve ÇILDIR DERNEĞİ KONGRELERİNİ YAPTILAR..

 

Ardahan Kültür Evi İstanbul Avrupa yakasında STK’ların birbiriyle buluştuğu etkinliklerini yaptıkları ana çatı görevi görüyor..

Ardahan Kültür Evinde yapılan kongrelerde KARSAD (Kars-Ardahan-Iğdırlı Sanatçılar Derneği ) yeni yönetimini seçerken, yapğılan kongrede Mehmet Yılmaz yeniden başkan seçildi..

 

Çıldır Derneği Başkanlığına Şentürk Söğüt seçildi..

 

Her hafta sonu olduğu gibi birden fazla etkinliğin yapıldığı Ardahan Kültür Evinde Merkezi Esenyurt’ta bulunan İstanbul Çıldırlar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de olağan genel kurulu yapıldı..

Çıldırlıların yoğun bir katılım gösterdiği genel kurla Ardahan STK başkan ve yöneticilerinin yanı sıra Çıldırlılardan da yoğun bir katılım oldu. Yapılan kongrede Şentürk Söğüt başkanlığına seçildi..

 

SARZEP (SULAKYURT) DERNEĞİ DAYANIŞMA GECESİ 7 OCAKTA..

Ardahan Dernekler Federasyonu üyesi Sarzep Derneğinin Ardahan Sulakyurt Kültür ve Dayanışma Derneğinin 7 ocak 20223 tarihinde Esenyurtta dayanışma gecesi var..

Bölge dernekçiliğimizde önemli bir aktör olan Güngören Ardahanlılar derneğinin de kurucu başkanı olan, Ardahan Federasyonu bşta olmak üzere birçok STK’da üstlendiği misyonlarıyla öne çıkan Yener Bayraknın başkanı olduğu Sarzep Derneği 7 ocakta dayanaışma gecesi yapacaklar.

Başkan Yener bbayrakçı STK’larımız başta olmak üzere hemşeri camiamızı gecelerine davet ettiler..

Ocak Ay’ında birçok derneğimiz dayanışma geceleri yapacaklar.. Hoc-Fed üyesi Sığırpet-Beberegliler Derneği ile Kora (Bayramoğlu Derneklerinin de Dayanışma geceleri Ocağın ilk haftası ile 32. Haftasında yapılacak.. Ocak Ayında dayanışma gecesi yapacak olan bütün derneklerimizin davetiyeleri bizlere ulaştığında Doğu Medya ve STK-Dernekler sitelerimizde yayınlanacaktır..

ETİKETLER : 12 -15 Ocak Tarihleri arasında İstanbul Maltepe Etkinlik alanında yapılacak olan Ardahan Tanıtım günleri dolayısıyla Ardahanlılar Kültür evinde buluştular..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA