ARDAHAN TANITIM GÜNLERİ HAZIRLIKLARI BAŞLADI..

2022 ARDAHAN TANITIM GÜNLERİ HAZIRLIKLARI BAŞLADI..
Bu haber 2022-12-17 10:59:43 eklenmiş ve 692 kez görüntülenmiştir.

ARDAHAN TANITIM GÜNLERİ HAZIRLIKLARI BAŞLADI..

 

Bu yıl Ardahan Tanıtım günleri ile ilgili yapılacak olan çalışmaların stratı Ardahan Dernekler Federasyonu Şişli de bulunan federasyon merkezindeki yönetim kurulu toplantısı ile başladı..

12-15 Ocak Tarihleri arasında yapılacak olan etkinlikler için yönetim kurulu komisyonlar kurup görevlendirmeler yaptı.

Federasyon Başkanı Çerkez bir komisyonla Ardahanda çalışmalr yapacak..

Bu yıl yapılacak olan etkinlikte: Ardahan’ın tarihi turistik mekânları, kayak merkezleri, kaleleri, tabyaları, Kura Nehri, Damal Bebeği, Aşıkları..

Ardahan’ın Doğal yöresel ürünleri

Ardahan’ın önemli şahsiyetleri, yazarları, sanatçıları, halk ozanları.. Panellerle tanıtılacak..

Etkinlik boyunca yöresel ürünlerle halk buluşacak..

İstanbul Avrupa ve Asya Yakasında STK’lar, iş dünyası, halkla toplantılar yapılacak..

Bu Pazar Günü (18-12-2022) Esenyurt Ardahan Kültür Evinde Kahvaltılı toplantılı ile de Esenyurt’ta etkinliğin stratı verilecek.

 

ARDA-FED KAİ KARMAŞASINI TARİHE GÖMDÜ..

 

Yapılan yönetim kurulu toplantısında birçok ilk yaşandı.. Bunlardan en önemlisi Ardahan tanıtım günlerinde kai karmaşasına son verildi..

 

Ardahan Dernekler Federasyonu ÜYE DERNEKLERLE, Ardahan İl,İlçe,Köy dernekleri ile her yıl sadece Ardahan’ın tanıtımını yapacak.. Bu yönlü Iğdır ve Kars Federasyonları da teşvik edilerek Iğdır ve Karsın da ayrı zamanlarda kendi illerinin tanıtımını yapmaları ve Ardahan Federasyonu gibi birer federasyona kavuşmaları teşvik edilecek..

 

Arda-Fed  Serhadın ırk-dil-din-mezhep üstü cihanşümul kültürünü esas alarak etkinliklerinde bu kültürü temsil edecek sanatsal kültürel, folklorik etkinliklere yer verecek.. Faşizm ırkçılık kokan, STK ruhuna aykırı olan donelere yer verilmeyecek..

 


 HABER FOTOLARI..

 

 

Çerkez, Federasyon tüm renkleri ile, bütün kültürel zenginliği ile Ardahanlıları temsil eden siyasetüstü örnek bir STK olarak dar gruplaşmaların değil, bütün Ardahanlıların temsil edildiği ana çatıdır. Ben değil biz düsturu ile tüm Ardahanlılar bütün farklıkları kültürleri ve zenginlikleri ile içinde olacaktır..

 

STK alanındaki uzmanlığı ile öne çıkan Gazeteci Yusuf Yasin Sit, Federasyonunun etkinliklerinden haberdar olamıyoruz, adeta etkinlikleri kamuoyundan saklanan, dar bir gruplaşma gibi şikayetleri dile getirdi..

 

Bu yönlü yönetimden de itirazlar yüğkseldi. Bu meyanda Çerkez, dar olsun, benim olsun mantığını da tarihe gömerek, tüm YK toplantılarında en az 50 kişilik ordu ile gerçekleştirme kararını da aldılar..

 

Bu meyanda yönetim Yusuf Yasin Sit basta olmak üzere STK alanında uzman olan Ardahanlı hemşerilerimizle takviye edildi. Y.Sit vb hemserilerimizle basın komisyonu ve yönetim güçlendirildi.. Bundan sonra yapılacak toplantılarda STK alanında uzmanlıkları ile öne çıkan hemşerilerimiz, dernek başkanları, danışma komisyonları da  yer alacağı gibi bütün basın mensuplarıda, siyaset-sanat camiasıda federasyon çalışmalrı hakkında anında bilgilendirilecek..

 

Not: Bu Haber Yönetimden Özcan Düğmeci ve Semsettin Şenel Hocanaın gönderdiği Foto -Video ve Meteryallerle hazırlandı..

 

Foto video Tıklayınız..

 

 

 

ETİKETLER : 2022 ARDAHAN TANITIM GÜNLERİ HAZIRLIKLARI BAŞLADI..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA