SOROSLA FETO'DAN KEMAL'E OPERASYON..

İmamaogluna yapılan komedi hukuk oyunu, Ardahan bağımsız Milletvekili Öztürk Yılmaza yapılan saldırı.. Genel seçimlere yönelik bir fetö-sosros operasyonudur.
Bu haber 2022-12-15 12:53:19 eklenmiş ve 978 kez görüntülenmiştir.

SOROSLA FETO'DAN  KEMAL'E OPERASYON..

 

YSK üyelerine hakaretten 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası alan İBB Başkanı Ekrem Tamgeldi-İmamoğlu ve İP başkanı Meral Maruloğlu sevinçten havalara uçuyorlar.. İmamaogluna yapılan komedi hukuk oyunu, Ardahan bağımsız Milletvekili Öztürk Yılmaza yapılan saldırı.. Genel seçimlere yönelik bir fetö-sosros operasyonudur.

 

Faili mechulcilari, krioto ajanlarını piyasaya süren sauoro –siyonlar bütün oyun hile yalan dolan algı ve  yalanları, 30-50 milyar milyar dolaroslar harcayarak.. Yaptıkları tüm opeerasyonlar istedikleri sonucu almalrına yetmiyor. Aksi 300 yıllık siyon -sömürge TC çiftliğini ele geçiren çeteler hergeçen gün biraz daha ifşa olmaya başladılar..

 

TC de soros-feto (mosand-cia) oyunları karişisinda iş-it ve pkk çöküp, etkinlik yapma –eylem yapma yeti yeteneklerini bile kayb edip felç olurken.. Ülkemizde dünyada başka ülkelerde olmayan legal derinus terör çetelerinin derin işgalinde olduğu bu hguku-guguk oyunları ile de bir kez daha ortaya çıkıyor..

 

Burada asıl darbe CHP’yi ele geçiren Türkiye devrimcilerine yapılıyor.. Uyduruk CHP ve TC rejmini tarihe gömecek olan Kemal Kılıçdaroğlu - Canan Kaftancıoğlu, yani ülkemiz devrimcilerine feto-sosros operasyonları ile  darbe yapılıyor..

 

İktidar ve Muhalefetin siyasetten anlaştıkları ana ilke Kürdum diyen bir Kürdun aday olmaması ki bu anlamda Selo (Selahattin Demirtaş) siyon-diktatör tc gakguk hukuku nedeniyle tutsaktır..  Bu yüzden tc muhalefeti halk vatandaşa yönelmiyor, Amerika-Avrupalarda yüzyıllardır hayatlarımıza çökmüş olan batılı kan emici siyon-sergerdelerden medet umuyorlar..

 

Yani bir tc rejmi düşünün anayasası değiştirilmez, değiştirme dahi teklif edilemez maddelerle başlayan bir diktatörlük .. 7’den 70’şe siyasetçi asker bürokrat.. Cumbabasına kadar.. İlkel kabilelerin ilkel totem-put oyunları ile anır-ahır kabirlerde yerlere kadar yatma, okullarda bebeklerin bilem beyni ato-put, totemlerle yıkanırken..

 

Yani kurulduğundan beri 100 yıldır, siyasi, sosyal, ekonomik, kültürel vatandaşı soykırıma uğratan bir tc gerçeği ortada dururken.. Milyonların hakkına hukukuna hayatına çökülmüşken..

 

Örnerğin sebetayist siyonist 3-5 ailenin arpalığı olarak kurulan tc rejminde rejim 90’lardan beri tüm haklarımızı gasp ederek en az bizim gibi sayısı belirsiz vatandaşa miyarlarca  dolar zarar vermiştir.. Rejim bir diktatörlük olarak hukuk oyunları, hukuk dışı oyunları ve diğer binbir oyunla milyonların hayatına çökmüştür..

 

TC iktidar yada muhalefetinin, tc rejminin rejmin haytlarına çöktüğü vatandaşlara yönelik bir tek somut adımı olmamıştır.. TC rejmini ele geçiren siyonist –sebatayist çeteler, insanlığa karşı işlediği suçlar nedeniyle.. tc devleti yıkılma ve yargılanmaya mahkûm bir rejimdir.  Zaten dünya geneli insanlık kısa bir zaman diliminde bütün faşist ulus devletlerin, faşist ulus devleti kullanarak halkların mallarına mülklerine konan ne kadar hırsız namussuz dünyayı işgal eden sürü varsa küresel ayakları ile tümünün de mınına koyacaktır..

 

TC siyaseti tc rejim sorununa değil, yan yemlerle hala halkı efsunlamaktadır.. soros-feto, hukuk-gakguk oyunları ile tamgeldi imam ile marul marulyan cumbaba hayalleri ile, hala soykırımcı tc rejmini halka yedirme derdindeler..

 

Ve önümüzde ki secimde ister iktidar, ister muhalefet her ikisinin de Pirus zaferi olacaktır.. Millet ak parti-mhp ninde rejmi değiştirme yalan ve yemini de anlar anlamaz.. cumhuriyet demokrasi diye yutturulmaya çalışılan derin çetelerin devleti diktatör ırkçı-putçu tc rejimi ne direkt yönelecektir..

 

Kurulumundan günümüze siyon çetelerin 300 yıllık gasp soygun soykırımları sorgulanacak, mezarlarından çıkarılıp yargılanacaklar.. Kurd Aşiretleri baştak üzere, ortadoğulu halklar, Filistinden afganistna iç-dış ihanet çeteleri ile siyonist şatolara taşınan maddi-manevi hazinelerimizin peşine düşecekler..Binyılların siyon kapital soygun soykırımının hesabı sorulacaktır..

 

Erdoğanı lider yapan rahmetli hocanın (Erbakanın) antisiyonist-sebatayist, anti emperyalist stratejisiydi.. siyon sergerdelerin piyasaya surduklaeri piyonları, bu komedi tc hukuk gukuk oyunlarından hala tc rejmini yedirmeye çalışmalrı tam bir komedya.. Olabilecek tek hit adayları evliya kemal ona da operasyon yapıyorlar..

 

TC'de Halk rejmi tcyi chp yi yıkıp gerçek bir demokrasiye geçiş yapacak, rejimle hesaplaşcak soru işaretlerini giderecek,  canan gibi devrimcilerinde varlığını hesaba katarak kendilerini yani evliya kemali bi deneyecek .. soros-feto soslu hughug oyunları marul tamgeldili ayak oyunları 6lıları daha da komedyene çeviriyor..

 

SADECE TC DE DEĞİL TÜM ORTADOĞUDA YENİ BİR SİYASAL SİSTEME GEÇİŞ YAPILMADAN HİÇBİR SORUN ÇÖZÜLMECEYECEK..

 

Ortadoğulu halklar 300 yıldır bu siyonist terörist oyun filim ve senaryoları ezberlediler.. Artık kimse bu numaraları yemez.. Ya tc yıkılıp 300 yılık soykırım gasp hırsızlık namussuzluk yolsuzluk dönemi hesaplaşmaya geçilecek, filistinden afganistana  terörist İsrail –tc-iran-ırak-syria-ermenia-azeria yıkılıp Anadolu Birleşik Devletleri gibi yeni bir siyasal sisteme geçilecek BU SAHTE SUNİ TÜM REJİMLER YIKILILACAK, yada savaşlardan savaş beğenin durumu hergeçen gün şiddetli bir şekilde tüm coğrafyayı saracaktır.. Rusya Federasyonu bu kör noktayı kavrayarak Amerikalı ve Avrupalı halklarla birlikte Anadolu Birleşik Devletleri siyasal çıkışının acilen kavrayarak harekete geçmelidir.. Aksi aynı yann dahada şiddetlenerek Rusyayı saracak ki polonyanın terörist nato oyunları ile rusyaya terörist devlet yaftası.. Rusyanında Ortadoğunun da nasıl sarıldığını ortaya koymaktadır..

 

TC de ve tüm ortadoğuda mollalı iran hergün vatandaşlarını kat edrken.. TC de ise Tunahan Yavuz adlı teğmen, yüzyıldır süren faşist ulus devlet, dinli dinsiz terör lejyon oyunları pençe-kilit  harekatında bir genç subay daha hayattan koparılıyordu, çocuklarımız faşist devletler ve terör lejyonları eliyle imha edilmeye devam edilmektedir ..

 

 

Basindan..

YSK üyelerine hakaretten 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası alan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, vatandaşları yine Saraçhane'ye davet etti. 6'lı masa liderlerinin de alanda olacağını belirten İmamoğlu, "Saat 16.00'da, Saraçhane'de, birliğe ve dayanışmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Ekrem İmamoğlu'na verilen 2 yıl 7 ay 15 gün hapis kararı Türkiye'nin gündemine oturdu. Siyasetin ve sanatın ünlü isimlerinden karara tepki gelirken İBB Başkanı İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla vatandaşları yine Saraçhane'ye davet etti. İmamoğlu 6'lı masa liderlerinin de alanda olacağını belirtti.

 

"BİRLİĞE VE DAYANIŞMAYA DAVET EDİYORUM"

İmamoğlu Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Millet, iradesine liderleriyle sahip çıkıyor. Sayın Kılıçdaroğlu, Sayın Akşener, Sayın Karamollaoğlu, Sayın Babacan, Sayın Davutoğlu ve Sayın Uysal'la buluşmak üzere sizleri yarın (perşembe) saat 16.00'da, Saraçhane'de, birliğe ve dayanışmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Saat vererek duyurdu! İmamoğlu, 6'lı masa liderleriyle yapacağı konuşmaya herkesi çağırdı

 

CEZAEVİNE GİRMEYECEK

Ceza 3 yıldan az olduğu için Ekrem İmamoğlu hapse girmeyecek. Karar İstinaf Mahkemesi ve Yargıtay'da kesinleşirse İmamoğlu'nun belediye başkanlığı düşecek, hiçbir seçimde aday olamayacak.

 

SAVCI TALEBİNİ YİNELEDİ

Anadolu 7. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Ekrem İmamoğlu katılmadı. Duruşmaya taraf avukatları ve çok sayıda milletvekili de katıldı. Duruşmada Murat Ongun ve Necati Özkan tanık olarak dinlendi. Cumhuriyet savcısı bir önceki celse verdiği mütalaada 4 yıl 1 ay hapis ve siyasi yasak talebini yineledi Sanık avukatları mütalaaya ilişkin savunma yapmak için makul süre isteğini yerinde gören mahkeme duruşmayı erteledi.

 

İDDİANAMEDEN

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca hazırlanan iddianamede, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan İBB başkanlığı seçiminin 6 Mayıs'ta iptal edildiği, yenilenen seçimde Ekrem İmamoğlu'nun seçildiği, 4 Kasım tarihli basın açıklamasında YSK üyelerine hakaret ettiği öne sürülüyor. İddianamede İmamoğlu'nun 'Kurul halinde çalışan kamu görevlilerine karşı görevlerinden dolayı alenen zincirleme hakaret' suçundan 1 yıl 3 ay 15 günden 4 yıl 1 aya kadar cezalandırılması isteniyor. İddianamede dönemin YSK Başkanı Sadi Güven'in de aralarında olduğu 11 kişinin mağdur olduğu belirtiliyor.

 

Ekrem İmamoğlu Politika Güncel Haberler

ETİKETLER : İmamaogluna yapılan komedi hukuk oyunu Ardahan bağımsız Milletvekili Öztürk Yılmaza yapılan saldırı.. Genel seçimlere yönelik bir fetö-sosros operasyonudur.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA