KURDİSTANIN YİĞİT EVLADI SAVCI SAYAN TARİH YAZIYOR..

KURDİSTANIN YİĞİT EVLADI SAVCI SAYAN TARİH YAZIYOR..
Bu haber 2022-12-11 09:18:28 eklenmiş ve 839 kez görüntülenmiştir.

KURDİSTANIN YİĞİT EVLADI SAVCI SAYAN TARİH YAZIYOR..

 

Tarih boyunca ata dedeleri gibi zulmün ve zalimin karşısında duran, hakkın ve haklının yanında duran,  Kurdlerin 30’dan fazla aşiretlerinin yer aldığı Sipkan Aşiretine Mensup, Kurdistan ve Dünya geneli 35-50 milyona tekabül eden bir aşiretinden içinden çıkan Ağrı Belediye Başkanımız Savcı Sayan tarih yazıyor, ezberleri bozuyor.. (Sipkan X1)

 

Sayan ve kendisi gibi Kurdler, yüzyıllardır Filistin’den Afganistan ülkemizi, topraklarımız işgal eden siyonist terörizmi, Kurdlerin gerçek düşmanlarını putçu soykırımcı tc gibi faşist rejimleri en iyi bilen bir bilge insanlar oldukları gibi..

Sayan vb insanların varlığı, ortaya çıkışları ile Kurdistanda  kürtçü-türkçü, sağcı –solcu, mezhepçi.. tüm sergerdeleri emperyalist siyonist uşakları deşifre ettiği gibi, siyasetçi diye ortaya çıkıp kurd-turk kılığında 24 saat halkın aklına saldıran etki ajanlarının da Kurdistanda sonunu getiren birer aktör olmaya başladılar.

 

Artık Kurd Aile ve Aşiretleri Bu bilge ve donanımlı Sayan’lara, Kurdistandaki Barzan Ailesi gibi büyük Kurd ailelerine bakarak yol ve yönünü tayin ediyorlar..

 

Kurd aile ve aşiretler siyonist terörizmin Filistinden Afganistana parçaladığı İslam Coğrafyasında-Kurdistanda-Mezopotamyada ırk-dil-din-mezhep sınırlarının yanı sıra son bir yüzyıldır siyon-kapital terörizmin alana döşediği terörist-diktatör, faşist ulus devletlere, dinli –dinsiz terör lejyonları dünyamızdan silinmedikçe bu devasa coğrafyada hiçbir halkın da geleceğinin olmadığını, tüm insan soyunun da sıfırlandığını verdikleri mücadele ile ortaya koydular..

 

Sayan gibi Kurdler, oyle lafla filan da siyaset yapmıyor.. Buldukları her fırsatı değerlendiren etki ajanlarını hem kayda almaya başladılar, hemde deşifre etmeye başladılar. Bu çalışmalar neticesinde günümüzde  halkın gerçek dost-düşmanı görmesini sağlamaya başladılar..

 

Sayan, siyonist-sebataist lerin, yüzyıl önce kurduğu faşist-diktatör putçu tc rejminin küresel ayakları ile soykırımdan geçirdiği Ağrı’yı günümüzde giderek dünya genelinde tanınan bir şehir konumuna taşımaya, Kurdistan ve Dünyaya dağılmış Kurdlerin birbiriyle buluşmasının mimarlarından biri olmaya başladı..

 

Aşiretçiliğe akrabalığa dil uzatan sahte solcu kurtçu vs kriptoların aksine Kurd Halkı aile ve aşiretleri Savcı Sayanı kısa zamanda anladıkları gibi, gerçek temsilcileri ve liderleri nin kimler olduğunu da halk kavramaya başladı..

 

ÜLKEMİZDE GIDA SİLAHA DÖNÜŞTÜRLDÜ..

Kurdistanda gıda-yiyecek-içecek gözetim altına alınmaya başladı.. Kurdi STK’lar, Kurd Alimler, siyonist teröristlerin dünyanın en donanımlı laboratuvarlarına sahip olduklarını, tc gibi faşist ulus devletlerin bunların derin işgalinde olduğunu, ne olursa olsun şu anda paketlenmiş gıdaları halkın tüketmemesi..  Bunların marshal planları ile 50-60 larda en az 10 bin kurd çocuğu maymuna dönüştürerek katl ettiğini.. Türkiye toplumunu vatandaşını da tc rejmi eliyle aptal hasta sürüsüne dönüştürdüğünü.. Bu anlamda Kurdistan başta olmak üzere ülkemizin  İl-ilçelerine gelen iş adamı market vb ziraatci tarımcı.. Gıda alanı takip edip 7 sülalesine uzanılması gerektiği.. Ardiyelerinde terörist İsrail ve siyonist sermaye .. özelikle araştırılmalı..

 

Dün Kurdleri-Müslümanlrı  fiziki olarak yok etmeye çalışa siyonist sebataist teröristler.. artık bunu aleni yapamdıklarından günümüzde yiyecek içecek kullanarak silaha çevrirerek soylarımızı ve geleceğimizi yok etmeye çalışmaktadırlar..

Bu biyolojik saldırıyı yayagınlaştırmak için kullanılan zincir marketlerin tümünün kurdistandan kaldırılması ve yüzyıllardrı ülkemizi derinden işgal eden tüm siyonist çetlerin deşifre edilmesi ablukaya alınması gerekmektedir..

 

Basından Ağrı..

 

Ağrı'da 10 zincir marketi mühürleyen Savcı Sayan'ın hamlesi işe yaradı! İndirim üstüne indirim yaptılar

 

Denetimlerde 10 zincir marketin mühürlendiği Ağrı'da Belediye Başkanı Savcı Sayan dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Zincir marketlerin ürünlerde yaptığı indirimlerin fotoğrafını paylaşan Savcı Sayan, "İndirimler çok güzel. Demek ki; isteyince oluyormuş" ifadelerini kullandı.

 

 

Ağrı'da 10 zincir marketi mühürleyen Savcı Sayan'ın hamlesi işe yaradı! İndirim üstüne indirim yaptılar

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zincir marketlere yönelik fahiş fiyat eleştirilerinin ardından Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın talimatıyla şehir genelinde hafta başından bu yana çok sayıda denetim gerçekleştirildi. Zabıta ekipleri denetimlerde kurallara uymayan 10 zincir market şubesini mühürledi.

"DEMEK Kİ; İSTEYİNCE OLUYORMUŞ"

Denetimlerin aralıksız süreceği mesajını veren Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Sayan, zincir marketlerin ürünlerde yaptığı indirimlerin fotoğraflarını paylaşarak, "İndirimler çok güzel. Demek ki; isteyince oluyormuş" notunu düştü.

 

"CANLARI İSTEDİĞİNDE İNDİRİM YAPABİLİYORLARMIŞ"

Öte yandan Savcı Sayan, son günlerde zincir marketlerle ilgili sık sık paylaşım yapmıştı. Geçtiğimiz günlerde zincir marketlerin yaptığı indirimi paylaşan Sayan, "Demek ki, canları istediğinde indirim yapabiliyorlarmış" demişti.

 

"İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA İLİMİZİ TERK EDERSİNİZ"

Sayan, BİM CEO'su Galip Aykaç'a da tepki göstermişti. Sayan, "Darbe generalleri edasıyla konuşan üç harflilerin CEO'su sizden korkan sizin gibi olsun. Bu toprağın ekmeği ile büyüyen bu toprağın çocukları olarak halkımızı siz tefecilere ezdirmeyeceğiz. İnşallah en kısa zamanda ilimizi terk edersiniz" ifadelerini kullanmıştı.

 

"HALKIMIZ ZİNCİR MARKETLERDEN BÜYÜKTÜR"

Bir diğer paylaşımda ise Sayan, "Para kazanmaya gelince eyvallah, kurallara uymaya gelince yallah. Unutmayın ki; Halkımız zincir marketlerden büyüktür" demişti.

 

DİPNOT:

(Sipkan X1):

 

Kurd Aşiretleri Kurdler, Araplar, Türkler başta olmak üzere Farslar, Rum-Ermeni gibi halkların tarih boyunca kaynaşmaları, akrabalıkları sonucu oluşan dünyanın en büyük akraba bağı olan aile ve aşiretlerdir..

Örneğin Sipkan yada Celalilerin kolları Arap Yarımadasından Afgan Peştunlara, sayıları 200-300 milyonu bulan Beluci Kurdlerine, Rojhilattan (İran), Pakistanlı Butto ailesine kadar dünyanın her yerine yayılan birleşmiş milletleri insanlığı temsil eden aile ve aşiretlerdir..

 

Kurd aşiretlerinin en önemli özelliği dünyaya ile oynamak isteyen tüm barbar soykırımcı-gaspçı sürüleri Kurdistanda gömerek insanlığın yok oluşuna hep set çektiler.. Büyük İskender, Hititler, Selahaddin, Osmanlı.. Antik çağ İmparatorlukları bunun örnekleri ile doludur..

 

Siyonist terörizim, şeytana ruhunu satan iblisler - güçler insan soyunu sıfırlamanın yolunun Kurdleri tarihten silmekle mümkün olduğunu gördüklerinden bin yıldan fazladır Kurdleri tarih sahnesinden silmek için plan yaptılar..

Dünya ve diğer kıtalarda imparatorluk kraliyet aile ve sülalerini yok ettiler, faşist ulus devletler inşa edildi..

1., 2. Dünya savşları tertip edildi.. Osmanlı Çarlık yıkıldı.. Mısır-Filistinden Afganistan Hindistan Pakistan sınırlarına uzanan Kurdistan –Mezopotamya parça parça edildi.. Kurdler bir sabah uyandıklarında evleri başka ülkede, tarlaları akrabaları başka ülkede kaldığı gibi .. Artık böyle bir halkta yoktu..

 

Ve günümüzde devam eden insan soyunu sıfırlamaya çalışan 3. Savaş, bu soykırımcı siyonist saldırı Kurdler sayesinde deşifre edildiği gibi, Amerikalı, Avrupalı, Ruslar başta olmak üzere Asyalı halklar siyonist terörizmi, küresel gıda, genom, bilişim, silah, ilaç firmalarını ablukaya aldılar..

 

Kurdlere yöneltilen  şeytani siyonist soykırım hareketinin aslında tüm insanlığa dayatıldığını görmeye dünyanın tüm ulusları artık Kurdlerin arkasında saf tutmaya başladılar..

Kurdlerin açtığı yoldan insanlık siyonist terörizmi gezegenden silecek, netenahu, sisi, bidon, zelenosky gibi cici siyonist oğlanların küresel firma aile patreonları ile ayaklarından asılacağı günler yaklaşmaktadır.. İnsanlık yüzyıllardır dünyayı işgal eden siyon kapitali yıkarak dünya konfederasyonuna gidecek..

 

 

 

ETİKETLER : KURDİSTANIN YİĞİT EVLADI SAVCI SAYAN TARİH YAZIYOR..
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA