AK PARTİYİ GÖMECEKLER..

TC rejmi siyonist-terörist kodları gereği Kurd kelimesi dendiğinde eli-ayağı birbirine dolaşan bir yapı..
Bu haber 2022-12-11 09:15:46 eklenmiş ve 619 kez görüntülenmiştir.

AK PARTİYİ GÖMECEKLER..

 

TC rejmi siyonist-terörist kodları gereği Kurd kelimesi dendiğinde eli-ayağı birbirine dolaşan bir yapı.. Ve 300 yıllık varoluş sürecinden son yüzyıllık hakimiyetine her alanda insanlığa karşı işlediği suçlarla tarihe geçen siyonist-sebetaist aile ve firmaların, aynı terörist İsrail gibi terör –hile ve soykırımla inşa edilmiş siyonist-soykırımcı bir rejim..

 

Almanya gibi dünyanın en güzel hukuk sistemine sahip ülkelerde, Amerika Kıtasında, Afrika’da.. Asya’da dünya halkları devletlerinin siyonist terörist firmalar Örneğin Almanalar artık ülkelerinin Amerikalı Siyonistler tarafından ulus devlet süreciyle işgal edildiğini görmeye ve mevcut devletin Almaların devleti olmadığını.. Dünya genelinde bu yönlü uyanma ve uyanışın giderek hızlandığını.. Bundan dolayı yüzyıllardır dünyayı soykırım-gasp-savaş.. Binbir oyun ve hile ile işgal eden siyonist terörist küresel gıda-genom-bilişim, silah-ilaç .. firmaları dünya genelinde tüm insanlık tarafından mercek altına alınmaya başlandılar..

 

Bu siyonist teröristlerin en son zelensky gibi komedyen cici oğlanlarla Rusyayı sarması Kurdlerin bu siyon terörizmle yüzyıllardır verdiği mücadele hem Rusya’nın hemde dünya halklarının daha hızlı uyanmasını, nasa-nato vs. büyük örgütlerin siyonistlerin birer terör örgütleri olduğunu da ortaya koyarak.. Bunları dünya genelinde hızla deşifre etmeye başladı..

 

Ak Parti Rojava’da başından beri İsrail-ABd-Nato planlarına hemde Arap sevicilikle hizmet etdi.. Cihatçı çetelerle terörle mücadelesinin içine etdi.. Kurd kültürü kurdçe kurdlerle oynamama gibi donelerle, Kurd halkını sahiplenen donelerle bölgeye girmesi gerekirken.. Arap sevicilik, Kurdistana tcden eğitim için götürülen turki arabi hocalar.. Kobani dustu düşecek soylem ve eylemleri.. Yani siyonizmin oluşturmaya çalıştığı Kurd koridorunu Kurdleri ezerek engellemeye çalışan TC rejmi çaktırmadan siyonist teröre en büyük hizmeti sağladığını bir türlü göremedi..

 

Ak Parti Ruslar ve Gercek Kurdler bir araya gelip Eset katilini de dizayn ederek Syriayı ve TC de Anadolu Birleşik Devletleri gibi yeni bir siyasal yapıya giderek ırk dil din sınırlarını acilen bitirip federasyona dönüşmelidir.. Kurdistanda TC faşist devletinin terörle mücadele diye ortaya koyduğu Mevcut tüm yöntemler temelsiz olduklarından siyonist teröristlerin Müslüman ak partiyi yerle bir etmesinden başka bir kapıya çıkmayacaktır..

 

Aksi bu mevcut durum kısa vadede tc syria vs yıkılacak, uzun vadede Rusyanın yıkımına sebep olacak tüm hastalıkları içinde taşımaktadır..

Tekrar ediyorum, siyonistlerin abd israilin mosad ajanı düşürülmüş kurdler değil gerçek Kurdler Ruslar ve TC deki Müslüman gruplar işbirliği yapıp sistemsel bir çözüm üretmeseler.. Tüm politikaları terörist israile hizmettir.. Aynı sistemserl çözüm ırak-iran-ermenia iinde gelişitirilip Filistinden Afganistana ırk dil din sınırıları kaldırılarak Rusya Federasyonu gibi Anadolu Birleşik Devletleri Federasyonuna gidilmeli..

 

Yüzyıllardır Mezopotamyaya sızmış siyonist mollalalr gibi, tcyi kuran siyonist sebetayistler gibi ne kadar siyonist terörist gruh aile ve firma nüfus vs sızma varsa tesbit edilip çembere alınmalı.. Yüzyıllar geriye giderek halklara ülkelerimize verdikleri zararlar siyonist şatolara neler taşıdılar.. zarar ziyan tesbit her alanda soykırım ve insanlığa karşı işledikleri suçlar ortaya çıkarılmalıdır..

 

Sistemsel çözümler üretmeyen Anadolu-Mezopotamyalı halklarla Ruslar binyılların şeytani tüm pisliklerinden beslenen siyonist sergerdelere karşı başarılı olma şanslarını sürekli kayb edip düşeceklerdir.. Buda nükleer biyolojik .. Diğer yıkıcı savaş seçeneklerini ister istemez tetikleyecektir.. Siyonistlerin kirtlettikleri coğrafyalar masum insanlarla birlikte haritadan silme gibi şıklar devreye girecektir..

 

RUSYA SELAHADDİN EYYUBİYİ ANLAMADAN SİYONİSTLERİ YENEMEZ.. Terörist israilden ön asya Kafkaslar siyonistlerin kirlettiği coğrafyayı kurtarmak Rusya’yı sağlama almak için olmasa olmaz bir gerçektir. Rusya’nın başarılı olması da  Selahaddin Eyyubi’yi anlaması ile mümkündür.. Selahaddin Eyyubi barbar Moğol ordularının köleleştirdikleri turk çocukları Pazar Pazar dolaşarak bu çocukları satın alarak özgürlüklerine kavuşturmasaydı.. Ne Selçuklu nede Osmanlı kurulmayacaktı.. Ruslar-Kurdler-Persler ve diğer halklar siyonizimin halklar arasına çizdiği sahte suni sınırların mınına koymasa sahte faşist siyonist ulus devletleri yıkıp ırk-dil-din-mezhep üstü bir siyasal sisteme geçilmese.. Hiçkimse için çıkış yok syonizim şu anda tüm halkları soykırıma açık köle sürülerine çevirmiştir..

KUDÜS KURDİSTANDIR.. TIKLAYINIZ..

 

TC İŞ-İTLE SAVAŞMADI, KURDLERLE SAVAŞTI..

 

Rojava’da askeri güçleri ve üsleri bulunan ABD ve Rusya aynı zamanda Avrupa Birliği (AB) ve hatta Çin, Suriye’nin kuzeyinde PYD’nin kontrolünde bulunan Rojava’ya saldırmasının kabul edilemeyeceği konusunda Türkiye’yi farklı seviyelerde her ne kadar uyarsalar da Türkiye, kara saldırısına dair planlarını açıklamaktan geri kalmadığı gibi planından da vazgeçmiyor.

 

Son olarak da Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3 Aralık’ta Urfa’da yaptığı açıklamada sınırlarının 30 kilometre güneyine ineceklerini vurguladı. Türkiye, pratikte de 20 Kasım’dan beridir savaş uçakları, insansız hava araçları ve füzelerle bölgenin bir kısmına yönelik hava saldırıları düzenliyor. Bu saldırılarda bölgenin finansal altyapısı ile su, elektrik ve enerji kaynaklarına büyük bir hasar verildi fakat Türkiye sonuçlarını düşünmeksizin sınır bölgelerine büyük bir askeri sevkiyat yaparak kara saldırısını başlatmaya hazırlanıyor.

 

Bazı gözlemcilerin kanısına göre, Türkiye önümüzdeki 6 aylık zaman diliminde Erdoğan için belirleyici olacak, kaybetmesi hâlinde Erdoğan’ın iktidarını ve siyasi ömrünü sonlandıracak, kazanması hâlinde de ona ömrünün sonuna kadar iktidarda kalma şansı sağlayacak bir seçim sürecine girecek. Bu gözlemciler Kurdistan’ın batısı (Rojava) ve güneyine yönelik bu saldırı isteğini seçimlere bağlıyor. Onlara göre, Erdoğan ve partisi bu saldırılar yoluyla Türk milliyetçilerin büyük çoğunluğunun kalbini kazanmayı hedefliyor.

 

Bunda bir gerçeklik payı olabilir. Geçmiş, Erdoğan’ın iktidarda kalmak uğruna imkansıza başvurabileceğini kanıtlamış durumda fakat yine de bu, AK Parti için iki taraflı bir sorun olduğundan gerçeğin tümü değil. Erdoğan, Kürtlere karşı savaşarak ne kadar oy kazanıyorsa Kürtler arasında daha fazla oy kaybediyor. AK Parti’yi iktidara geldiği günden bu yana Kürdistan’ın kuzeyindeki seçmenler nezdinde güçlü bir pozisyona kavuşturan, sadece AK Parti’nin dini ve inançsal yönü değil belki de barış süreci ve Kürtlere kapının açılmasıyla ilişkiliydi.

 

Savaş, istikrarsızlık ve Kürt düşmanlığı, Erdoğan ve partisi için Erdoğan’ın milliyetçi Türkler arasındaki konumunu savaş yoluyla güçlendirmeye çalışmasından daha zararlı. Dolayısıyla bu süreç sadece seçimle ilişkilendirilemez. Kürdistan’ın güneyi ve batısına yönelik hedef ve stratejilerin hayali, on yıllardır Türkiye Devleti ve siyasi şahsiyetlerinin uykularını kaçırıyor. Kendileri de bunu saklamıyor, değişik seviye ve aşamalarda dile getirmekten de geri durmuyor. Kürt sorunu ve Kürt siyasi haraketlerinin terörizm olarak lanse edilmesi temelden beri bu amaçlarından kaynaklanıyor.

 

Türkler tarafından Kürtlere dayatılan “terörle mücadele” kavram ve söylemi sorgulanıyor. Terörle mücadele bağlamında Rojava’da çizilen imaja gelecek olursak da sadece Kürtler değil tüm dünya Kürtlerin terörist olmadığını biliyor. Rojava sınırlarından Türkiye’nin huzur ve istikrarına yönelik herhangi bir tehdidin olmadığına tüm dünya şahit. Suriye’de IŞİD gibi hareket edip eylemlerde bulunan; Efrin, Serê Kaniyê, Girê Spî hatta Cerablus’u kontrol eden gruplara kimin yardım ettiği ABD, Rusya ve Avrupa ülkeleri için de aşikâr.

 

Dünya ülkeleri, IŞİD’in ortaya çıkışı ve yükselişini aynı zamada IŞİD’le savaşı henüz unutmuş değil. Dünya, IŞİD, Kobani’yi işgal etme girişiminde bulunduğu zaman Türkiye’nin, IŞİD’i vurmak için Suriye hava sahasını geçmemesi ile şimdi kimsenin itirazlarına kulak asmayarak Kobani’deki Kürt kadın ve çocuklara yönelik hava saldırıları düzenlemesi arasındaki farkı görüyor. 

 

Tarihten bugüne, başka hiçbir grup veya örgüt hakkında, bunların tehlikeli bir terörist örgüt olduğu konusunda IŞİD konusunda olduğu kadar uzlaşmaya varılamamış ve hiçbir gruba karşı IŞİD’e karşı açılan cephe kadar geniş bir uluslararası cephe açılmamıştır. Bununla birlikte, kendisi her ne kadar IŞİD’le savaşıp 450 IŞİD mensubunu öldürdüğünü iddia etse de Türkiye, IŞİD’le savaşmayan tek NATO üyesi ve tek bölge devletiydi. Eğer, Türkiye kendisini terörle mücadele cephesinde konumlandıracaksa Türkiye’nin, Batılı ülkelerden Türkiye havalimanları aracalığıyla IŞİD’e katılıp insanlığa karşı savaşan IŞİD’lilerin otobanı olduğu hakkındaki Batılı raporlara ne yanıt verecek?

 

Türkiye’nin askeri teknolojisi, özellikle de insansız hava araçları konusunda çok ileride. Azerbaycan-Ermenistan savaşı, Türkiye insansız hava araçları nedeniyle Azerbaycan lehine sonuçlandı. Rusya-Ukrayna savaşında, Ukrayna tarafından hedeflenen tüm savaş gemileri, köprüler ve askeri merkezler Türkiye insansız hava araçlarıyla vuruluyor fakat IŞİD’le savaşın kesintisiz devam ettiği 4 yıl boyunca Türkiye sadece bir defa bile insansız hava araçlarını IŞİD’e karşı kullanmadığı gibi IŞİD’e karşı savaşan güçlere silah vermeye dahi hazır değildi. Uluslararası toplum tüm bunların farkında. Bundan dolayı da Türkiye tarafından kullanılan terörle mücadele söylemi Kürt düşmanlığının maskesi hâline gelmiş durumda. 

 

Türkiye’nin tüm dost ve düşman devletleri bu doğruları biliyor. IŞİD’e Karşı Uluslarası Koalisyon, Birleşmiş Milletler (BM) ve Uluslarası Güvenlik Konseyi gibi kuruluşlar, Türkiye hakkında biz Kürtlerden daha fazla bilgi sahibiler. Tümünün, Türkiye’ye karşı itirazları ve Türkiye ile ilgili endişeleri buradan kaynaklanıyor fakat şunu da göz önünde bulundurmak gerekir ki ülkeler arasındaki çıkar ve dostluklar nedeniyle bu ülkelerin Türkiye’ye karşı sadece tutum almasından öte bir şey bekleyemeyiz.

 

Biz Kürtlerin bu gerçeği iyice kavraması, kendi savunmamız ve varoluşumuz için kendimize güvenmemiz gerektiğini anlaması gerekiyor. 

 

Etiketler Arif Qurbani Rojava IŞİD Türkiye Kürdistan Bölgesi

ETİKETLER : TC rejmi siyonist-terörist kodları gereği Kurd kelimesi dendiğinde eli-ayağı birbirine dolaşan bir yapı..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA