ARDA-FED CHP’NİN ARKA BAHÇESİNE Mİ DÖNÜŞÜYOR..

Arda-Fed her geçen gün STK özelliğini kaybederek CHP başta olmak üzere siyasi partilerin arka bahçesine dönüştürülmeye mi çalışılıyor..
Bu haber 2022-12-10 11:50:40 eklenmiş ve 818 kez görüntülenmiştir.

ARDA-FED CHP’NİN ARKA BAHÇESİNE Mİ DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR.. 

 

Arda-Fed her geçen gün STK özelliğini kaybederek CHP başta olmak üzere siyasi partilerin arka bahçesine dönüştürülmeye mi çalışılıyor.. 

 

2010 yılında kurulan Ardahan Dernekler Federasyonu (Arda-Fed), il federasyonları arasında kurulan ilk STK’lardan biri olduğu gibi büyüme bakımından da 60’ı aşan üye dernek sayısı ile ülkemizin en güçlü derneklerinden biri..

 

Ülkemizde her alanda olduğu gibi TC kirliliği-pisliği bu STK’mıza da bulaştırılmaya çalışılıyor.  TC siyasal yapılanması bütün STK alanını kirletmeye çalkıştığı buraya da sirayet ederek Federasyonu bir STK olmaktan hızla çıkararak Ataturk, bayrak, gölgeler, totemler, amblemler.. Çaktırmadan federasyonu  CHP’nin arka bahçesi.. Ato -TC totem gölgeleri, amblemleri..  ile kirletmeden tutun binbir maymunluk STK alanına bulaştırılıyor..

 

STK özü itibarı ile sistem karşıtlığıdır. Ötekinin olmadığı, halkın herkesimin ve herkesin temsil edildiği özünde sistemi, devleti hedefine koyarak halkın-vatadaşın hakkını koruyan, halktan gelen gücünü sisteme karşı kullanan sivil toplum örgütüdür.. TC de ise tam tersi rejmin yada siyasetin emreinde oyuncaklara dönüşen komedi yapılanmalara dönüştürülmeye çalışılmaktadır.. STK ların sistem karşıtı özelliği bittiğinde ortada STK kalmaz halkı pazarlayan ve kullanan ucube arka bahçeler oluşur.. 

 

Ülkemiz 100 yıldır TC diktatörlüğü ile, siyonist TC çetelerinin gasp-soygun soykırımı ile  inim –inim inlerken..

 

STK alanı bu kirli yapıya karşı halkın örgütlendiği, toplandığı, halktan gelen gücünü kullanması gereken, sivil toplumu-halkı temsil etmesi gereken alan olduğu gerçeği ortada dururken..

 

Kirli TC siyasal yapısı çaktırmadan STK’ları ele geçiriyor. 3-5 kişilik çete ve gruplar halinde oluşan yöneticilerin halkı düşürmesi için, ustalıkla pazarlaması için ne gerekiyorsa onu yapıyorlar..

Orhan Çerkez’den önceki yönetim halkı dernekleri dağıtarak federasyonu kapanmaya çekerken..

 

Çerkez’le birlikte federasyon birçok konuda eksiklikleri ortadan kaldırıp federasyona önemli bir ivme kazandırırken.. Özellikle chp yi çağrıştıran amblemler, figürler, gölgeler, sürekli tyc amblem totemleri federasyonu STK olmaktan çıkarak CHP’nin arka bahçesine dönüştürme tahliklesini büyütmektedir.. Bu böyle sürerse Arda-Fed diğer kesimler nezdinde inandırıcılığını, ciddiyetini kaybetme tahlikesi hergeçen gün büyümektedir.. Tabi bu STK alanında buzdağının gözüken ucu, birde gözükmeyen ucu var. Yerli-Küresel çetlerin fonladığı ülkemizi ele geçirmeye yönelik vakıf ve STK'lar.. Buradan Ardahan özeline geldiğimizde TC derin çeteleri dernekleri kullanarak içki, kumar, fuhuş, kirli oyunların döndüğü; cinayetlerin işlendiği, planlandığı mecralara bile çekmeye çalışmaktadırlar.. Bu anlamda STK alanı kullanılarak vatandaşlara onarılmaz, inaılmaz darbelerin de vurulmaya çalışıldığı bir alandır ülkemiz.. Bu anlamda vatandaşın çok politik, öngörülü olması kimlerin STK alanının ne niyetle ele geçirme ve kullanmaya çalıştığının da sadece Ardahan bazında değil tüm ülke bazlı düşünülme4si, planlanmsı olmazsa olmaz bir olgudur.. undan dolayı STK lanı toplumsal alanın sivil toplumun, ülkemizin yaşadığı, yaşayacağı sorunların çözümünün ana merkezidirler.. Bu anlamda dürüst donanımlı vatandaşların içinde yer alması yönetmesi olmazsa oalmaz bir gerçekliktir.. 

 

Örneğin bir Ardahanlı olarak TC rejmi bir gazeteci olarak 30-40 yıldır bütün vatandaşlık haklarımızı gaspediyor. Bizim vatandaş olarak sorunumuzu götüreceğimiz, hakkımızı, hukukumuzu arayacak ne bir siyasi parti, nede STK var.. Bırakın sorunlarımız sahip çıkmayı bizim adımıza ortaya çıkan STK’lar 3-5 kişilik çeteleşmelerle bizlere darbe vurmaya çalışan kurumlara dönüştürülmeye başlandılar.. Halkın tüm politik kesimleri bunu görüdüğünden STK'ların mevcyurt yönetimleri  inadırıcılıklarını kapsayıcılıklarını kaybedip yara almaktadırlar.. 

 

Ardahan Federasyonunun misyonu gereği Serhadın diğer illerinin federasyonlaşma süreçlerine yardımcı olma katkıda bulunma, bölge il federasyonlarının Serhat bölgesi tanıtım organizasyonlarını planlama..

 

Her yıl 2-3 ne idüğü belirsiz ilçe-köy derneğinin çıkarak Kars-Ardahan-Iğdır .. tanıtım günleri gibi komedilerleler halkı soyma ve kullanmanın önüne set çekmesi gerekirken..  

 

Geçen yıl Arda-Fed kendi yaptığı etkinlikte gekonun biri kendine ekurisine bütçeden tırpan atma, bir gazeteci müsveddesine çadır ülufe verme.. Kafasına göre sanatçı ve birkaç vatandaşa ufak harclik ve ulufeler dağıtırken.. 400-500 liralık bütçeyi yerle yeksan ettiler. Bütün Ardahanlılarla dalga geçtiler.. Kai tanıtım günleri ile organizasyon yapanlar kamuoyuna tekbir belge sunmayarak hırsızlık ve çapulculukta birbirleriyle yarıştılar..

 

 Bizim gibi ciddi STK yayınlarını, federasyonların STK’ların kurulmasının ana aktörü yayınları ise nasıl bitiririz sinsiliğine yattılar. Bölgeden etkinliği takip için gelen çoğu gazeteci arkadaşımız iş adamlarımız olmasa sokakta kalacaklardı..

 

Doğu Medya olarak biz 90’lardan beri TC rejminin soykırım-gasp-hapis çemberindeyiz. Rejim sahte davalarla bize nefes aldırmayıp tüm haklarımızı gasp ederken.. Vatandaşın vatandaşlık hakkını hukukunu kullanmadığı-koruyamadığı gaspçı tc rejminde 40 yıldır ne hakkımızı arayacak bir STK nede siyasi parti hala çıkabilmiş değil..

 

STK’ların asli görevinin vatandaşın koruma kollama örgütleme olmasına rağmen..

 

İKTİDAR-MUHALEFET FARKETMEZ HEPSİ ÇAKTIRMADAN ÜLKEYİ ve VATANDAŞI DÜŞÜRMEDEN BESLENİYORLAR..

 

İktidar milletvekili Orhan Atalay 7 sülalesini yerel-kamuya boca edip TC ile yücelip büyürken.. Rejmin 30-40 yıldır bizleri biçmesi düşürmesi, hakkımızı-hukukumuzu gaspetmesi  onu ilgilendirmiyor.. Çünkü TC de vekil olmak böyle bir şey. Vatandaşların sorunlarını gizle düşür ve kendin büyü..

 

Orhan Çerkezli Ardafedin de yaptığı iş bu. Doğu Medya firmalımasın, büyümesin.. Ama kendisi vatandaşı düşürdükçe uçsun gitsin..  Yani tc de stk siyaset erbebı vatandaşı düşürdükçe büyüyor.. Galiba Erdoğanın bşiz çırak değiliz ustayız dediği tc ustalığı bu budur. Vatandaşı düşür kendin büyü..

 

Ardafedin ilk işlerinden biride  özgür düşünce ve iradeye saldırma, ambargo uygulama düşürmeye yöneliktir.. Gerçek STK olgusu ve olayını bilen birtek yönetici ardafede bırakmadılar.. Ahbap çavuş ilişkileri ile ulufenin pay edildiği STK alanıyla ilgi-alakası olmayan gözboyama yemlerle kamuoyunu kandırmada kullanılan ilginç bir yapıya çevirdiler..Birbaşka ifade ile rejim hayatlarımıza çökmüş bizleri 7 sülalemizle yok ediyor.. Rejmin saldırılarını nasıl bertaraf ederiz yerine rejmin bekçiliğine-tetikçliğine soyunan bir stk alanı..

 

Şimdi birde ciddi STK diye ortada şişinen bazı gekolar, yönetici olduğunu zan eden karikatür arkadaşlar  var.. Birileri onlara sorsun..

 

Doğu Medya, bir gazeteci arkadaşımız tc iktidar muhalefeti gram ilan vermez, Siyonist çetlerin soykrım-gasp rejmi TC  hakkını hukukunu gaspediyor. Hakı-hukuk gaspedilen vatandaşlrımızla ilgili tek bir girişim olmadığı gibi,, Bunlardan rejmin yedeğine girerek saldırıyı dahada katmerleştiriyorlar..

Esenyurt, sisli, sancaktepe birçok hemşerimiz koltukları bizim adımıza kaparken.. Ciddi STK yada vicdanını kayb etmemiş bir yönetici buralardaki başlara sorsun.. Doğu medyaya neden ilan vermiyorsunuz.. Siz İngiliz Amerikalı israili tc li siyonlarmı seçti biz kurd turk lazlarmı yani vatandaşmı seçtik.. Birsorsun bunlar kimin adamlrı.. Bizim diye yol verdiklerimizi ciddi STK olmadığı için kontrol etmediğimiz için.. Hepsi de halkın değil tc nin 1 numaralı bekçisine –tetikçisine dönüşen küçük insanlara dönüşüyorlar..

 

FİLİSTİDEN AFGANİSTAN TÜM FAŞİST ULUS DEVLETLERİ TARİHE GÖMMELİYİZ.. FEDERASYONLAŞMALIYIZ..

 

Özetle STK alanı kutsal tc yalan dolanlarının mınına koyup, toplumu kaz-kuş sürüsüne çeviren tc siyasetinin,  sahte STK alanına yönelmese.. Bu soykırım ve gasp rejimini nasıl değiştireceğini hedef olarak önüne koymasa..

 

Bu yüzyılın sonunda ülkemizi en az 25 parçaya bizleri vatandaşları ise soykırıma-gaspa-tecavüze açık sürüye çevirmektedirler..

Ülkemiz 300 yıldır işgal altında. TC 5-6 siyonist soytarı ailenin çiftliği olarak kuruldu.

 

Soykırım-gasp-işgal talanla halk düşürüldü.. Günümüzde tüm ovalarımız sularımız, yeraltı üstü madenlerimiz yerel-ulusal küresel siyonist firmalar eliyle siyonist şatolar taşınıp ülkemiz ve geleceğimiz elimizden alınırken..

 

Ülkemizin derin işgali ile uğraşması gereken, halkı örgütlemesi gereken STK alanı halk uyanmasa çürümüş tc siyasi partilerinin oyuncağına dönüşmektedir..

 

Halkın STK’larına sahip çıkıp STK ları rejmin dümen suyuna çekip vatandaşı imha etmek isteyen tüm siyaset-stk zübüklerini biran önce durdurması, STK lara gerçek misyonlarını yüklememiz lazım.. Ülkemiz içerde hırsızlık nammusuzluk liyakatsizlik, yolsuzluk.. dışarıda ise siyonist abd-israil kıskacı ile ablukada iken.. TC rejmi hepimizi 7 sülalemizle gömüyor..

 

STK alanı acilen yetkinleşmeli Ruslarla işbirliği içinde ırak-syria sınırları kaldırılmalı.. Anadolu Birleşik Devletleri diye acilen federasyona gidilmeli.. Kurd düşmanlığı dışında ortaklaşma dışındabiremok beceremeyn tc-irak-iran-syria-ermenişa sahte faşist ırk devletlerinin acilen yıkılması lazım..

 

Bu anlamda yüzyıllardır kayıp üstüne kayıp yaşayan Anadolu-Mezopotamyalı-Ortadoğulu halklar olarak çıkışımızın ana kapası ötekenin olmadığı gerçek STK alanıdır..

 

Yeteneksiz eksik kişi, kişilikler bu alanda at oynattıkça.. Giderek herşeyimizi kayb edeceğiz..

 

Ortadoğuda siyon emperyalin kurdurduğu tüm faşist ulus devletleri, dinli-dinsiz terör lejyonlarını hedefine koymayan hiçbir STK STK değildir. Olsa olasa halkı düşürmek için kullanılan oyuncuklardır..

 

Sadece Ardahanlılar değil 80-90 milyon vatandaş ciddi STK bilinciyle bölge, il-ilçe-köy dernek federasyonlaşma süreçlerini hızlandırmalı. Bu sahte TC rejmini tarihe gömmeliyiz.. Aksi rejim hepimizi yüzyıllardır 7 sülalemizle gömmektedir.. Çözüm uzayda değil çözüm biziz sensin benim..

 

STK alanı artık yerel ulusal küresel kıta kıta diğer halklarla buluşmalı, insan soyunun sıfırlandığı projeleri durdurmayı önüne koymaya yönelmeli.. Avrupa-Amerika.. Dünya halkları ayakta mage bizim davarlar kutsal tc yalan dolan , hala ato-put totem yemleri ile hem kendilerini hemde halkı zehirlemketdriler..

 

BİRBİRİMİZİ GELİŞTİRMEYE ODAKLANALIM..

TC rejmini kurup bizleri 7 sülalemizle yok eden soykırımcı gaspçı tc derin devleti siyonist çeteler,  her alanda örgütlü, devlet kuramlarını, kamu yerel kurumlarını, bürokrasi.. Ekonomi, siyaset basın.. Her alanı ustaca yerli-yabancı işbirlikileri ile yüzyıllar süren projelerle ele geçirirken.. Birbirlerine azami düzeyde destek sunarken.. Ülkemizi soyma gaspa uğratma maddi manevi yeraltı üstü kaynaklarımız siyonist şatolara taşırken..

 

Bizde ise cebinde üç kuruşu olan, kendini iş adamı san eden birsürü zavallı var. Ve bizlere düşünce üretecek bir alt yapıyı bile sunmaktan çok çok uzak düşürülmüşler ordusu gibi sırıtmaktadırlar..

 

Bu saftirkler.. yaklaşan kıyametlerden bihaber kendini bi şeym sanetmekte.. Kendi içinde çıkan bizim gibi fikir insanlarını, kurumlarını bile finanse edemeyecek kadar geridirler.. Körlük-bencillik aptalıkla hem kendilerini hem 7 sülalelerini kurbanlık koyun konumuna çektiklerini ruhları bile duymamakta.. 

 

Ne zaman faşist ulus devletlerle dinli dinsiz terör lejyonlarının açık saldırısı ve hertarfatan parçalanan işgal edilen ülke gerçeği saldırısı heryere yayılınca görecekler, oda  uyanmadan kellelerini kayb edecekler..

 

Körlüğü ve eşekliği yıkmayan herkesin yıkılacağı bir zamana girdik. TC yemlerini yemeden her alanda birbirimizi geliştirmeliyiz Bıraktığımız her açık darbe alacağımız birer kurşundur.. Siyonist vahşi kapital insan soyunu sıfırlıyor dünyadan siliyor. Bizim davar daha dernek –stk ne demek onu bile bilmiyor.. Bu eşekliğin kendisini de mensup olduğu toplmumuda yok eden en büyük tehlike olduğunu da ruhu duymuyor..

 

 

ETİKETLER : Arda-Fed her geçen gün STK özelliğini kaybederek CHP başta olmak üzere siyasi partilerin arka bahçesine dönüşmeye başladı..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA