ARYEN HALKLARDAN SİYONİST MOLLAYA BÜYÜK DARBE; AHLAK POLİSİ KALDIRILDI..

ARYEN HALKLARDAN SİYONİST MOLLAYA BÜYÜK DARBE; AHLAK POLİSİ KALDIRILDI..
Bu haber 2022-12-05 05:55:49 eklenmiş ve 641 kez görüntülenmiştir.

ARYEN HALKLARDAN SİYONİST MOLLAYA BÜYÜK DARBE; AHLAK POLİSİ KALDIRILDI..

 

Aryen Halklardan Siyonist-Köleci Molla Rejmine Büyük Darbe.. Molla rejiminin yıkımı Ahlak Polisinin kaldırılmasıyla başladı..

 

Osmanlı ve çarlığın yıkımının ardından Siyonistlerin Humaneylerle, Mollalarla işgal ettikleri Rojhılat (Aryen-İran-Kurdi Halklar) –İran.. Halkların uyanması ile siyonist-soykırımcı-köleci molla rejminin mınına koymaya başladılar..

 

Dünden İtibaren Ahlak Polisliği kaldırıldı.. Yakın bir gelecekte ise Aryen halklar siyonist köleci molla rejminin mınına koyacak.. Rejmin dayttığı ırk-dil-din-mezhep yemlerini yok ederek Filistinden afganistana halklar arasında siyasi-ekonomik-kültürel-ırki sınırları döşeyen hem kendi köleci rejimlerine hemde diper köleci faşist rejimlere yönelecekl bir siyasal çokışa imza atacaklar..

 

Ortadoğu genelinde halklar artık Russian ve Kurdi halklarla buluşarak siyonizimin yüzyıllardır alana döşediği kölelik ve soykırım çemberlerini ve zincirlerini kırmaya başladılar..

Kurdistan_mezopotamyadan yükselen özgürlük ateşi tüm siyonist şatoları, faşist ulus devletleri, küresel soykırımcı silah-gıda-genom-bilişim-ilaç.. firmalarını sarmaya başladı.. Yakın bir gelecekte siyonist soytarıcılık, siyonist soykrımcılık, insanlığa dayatılan insan soyunu sıfırlama köleleştirme oyunları bu oyunları yüzyıllardır kurgulayan siyonist sergerdelere yedirilecek..

 

İran'da ahlak polisi kaldırıldı

 

İran Başsavcısı Muhammed Cafer Muntazeri, "ahlak polisi" olarak bilinen İrşad devriyelerinin kaldırıldığını açıkladı. İranlı yetkililerden, henüz konuya ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.

İran Başsavcısı Muhammed Cafer Muntazeri başkent Tahran'da düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. "Ahlak polisi" olarak bilinen İrşad devriyelerinin kaldırıldığını duyuran Muntazeri, bir gazetecinin, “Neden ahlak polisliği kaldırıldı” sorusuna ise, "Ahlak polisliğinin yargı erki ile bir bağı ve ilişkisi yok. Ahlak polisliği geçmişte nerede ve kimler tarafından kurulduysa öyle kaldırıldı. Elbette, yargı erki olarak toplumdaki ahlaki sorunlar hakkında görüşümüzü sunacağız" şeklinde cevap verdi.

Muntazeri'nin, İrşad devriyelerinin kaldırıldığını söylemesine ilişkin İran'ın ilgili makamlarından henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

 

Zorunlu başörtüsü uygulamasında değişiklik gündemde

 

İran Başsavcısı Muhammed Cafer Muntazeri, ülkede Mahsa Amini'nin hayatını kaybetmesi sonrası başlayan 'zorunlu başörtüsü' protestoları devam ederken, başörtüsü konusunda da çalışma başlattıklarını söylemişti. Muntazeri, İran Meclisi ve Devrim Yüksek Konseyi'nin başörtüsü konusunda yasal bir düzenleme üzerinde çalıştığını ve yakın bir zamanda sonucun açıklanacağını belirterek, “Anayasaya bağlı kalarak karar alacağız. Çalışmalar 15 gün içerisinde sonuçlanacaktır” dedi.

 

Mahsa Amini'nin gözaltına alınmasına neden olunan “ahlak polisliği” hakkında yorumda bulunan Muntazeri, uygulamayı “sosyal güvenlik polisliği” şeklinde adlandırarak, “Yargı olarak sosyal güvenlik polisliğini sonlandırmak gibi bir niyetimiz yok. Elbette yaşanan son olaylardan sonra güvenlik ve kültür merkezlerimiz soruna daha makul çözüm yolları arıyorlar” ifadelerini kullanmıştı.

ETİKETLER : ARYEN HALKLARDAN SİYONİST MOLLAYA BÜYÜK DARBE; AHLAK POLİSİ KALDIRILDI..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA