ÖZTÜRK HOC-FED İÇİN BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI..

ÖZTÜRK HOC-FED İÇİN BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI..
Bu haber 2022-12-04 18:59:22 eklenmiş ve 1108 kez görüntülenmiştir.

 

ÖZTÜRK HOC-FED İÇİN  BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI..

 

İş-Siyaset-STK alanında bölgemizin önde gelen aktörlerinden olan Ayhan Öztürk Mart Ay’ında yapılacak olan Hocvan Dernekler Federasyonu (Hoc-Fed) kongresinde başkan adayı olduğunu açıkladı..

 

Hoc-Fed merkezinde dernek başkan ve temsilcileri ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Öztürk, “Hoc-Fed’e her alanda misyonunu, öncü rolünü yüklemek,  ben değil biz olgusunu harekete geçirmek için yola çıktıklarını..” ifade ederek  bu anlamda yönetimden yapılacak olan her proje işe hep birlikte karar vereceklerini belirttiler..  

  

HABERİN FOTOĞRAFLARI..

 

Başkanlık yada icra kurumu bir STK’nın dışa yansıyan yüzüdür.. Güçlü donanımlı bir kadro bir yönetim bir STK nın olmasa olmazıdır. Hoc-Fed, yada ciddi bir STK, hiçbir siyasi partinin araka bahçesi değildir. Kurumumuz 3-5 vatandaşın ahbap çavuş ilişkileri ile yürütülecek bir kurumda değildir.

 

Bir STK’yı STK yapan Yönetim, Denetim, Katılım ayaklarıdır.

Hoc-Fed gibi ciddi bir kurumda bu üçayağın sağlıklı oturması için en az birlikte hareket eden 100 kişilik bir orduya ihtiyaç var. Her derneğimizden bir asil, bir yedek olmak üzere en az ikişer yönetici olması, üye derneklerimizi oranında asil-yedek yönetim, iş-STK siyaset dünyasında üyelerimizi var etme temsil etme ana esaslarımız olacak. Bizim tek kırmızı çizgimiz kendi kültürümüz ve aidiyetimizdir. Bu çizgiden taviz vermeden Hoc-Fed misyonu gereği bölge ve ülke STK yapılanmasına öncü rolünü de oynayacaktır..

 

Hoc-Fed’i izole edip Hocvana haps etme hafifliklerini de hızla aşıp bölge federasyon ve STK alanı ile ortaklaşa neler yapabiliriz  önümüzdeki en önemli görevlerden biri de budur, bize yakın kültürel değerlere sahip başka STK’ları üye yapabilir miyiz?.. 

Rejmin hastalıklarından kaynaklı kutsal devlet parti vb.. hafiflikleri hızla aşmalı, özgür ifade ve düşünceyi hakim kılarak STK’ların sistem üstü, ötekinin olmadığı özelliğini ortaya koyarak bölge ve ülke STK alanına öncülük etmeliyiz..  Çünkü bizler binyılların mücadele geleneği ve birikiminden gelen bir kitleyiz.. Sadece HOcvanlılar değil bölge ve ülke STK alanı da Hoc-Fed’e bakıp yön ve yol tayinini yapıyor..

 

Binbir kıyametin yaşandığı çağımızda ve dünyamızda özelde kendi halkımızı, kitlemizi, genelde bölge ve ülke STK alanına yapabileceğimiz katkılar plan ve projeler hep masamızda olacak.. Artık ülkemizin dev ekonomik örgütleri, odaları içinde olacağız.. Yerel kamu bürokrasi iş dünyası her alanda kitlemizi temsilen üyelerimizin önünü sonuna kadar açacak, toplumsal alandan gelen baskı gücümüzü her yerde hissettireceğiz..  

 

Özelde bölgemizi, genelde ülkemizi uyduruk  TC siyaseti değil ciddi STK’ların yöneteceği bir zaman dilimine girmiş bulunmaktayız.. Önümüzdeki yıllarda siyaset –devlet vs gerilerken, hatta bu yüzyıl sonuna doğru bütün faşist ulus devletler dünyamızı terk edecek, dünya konfederasyonuna kayış başladı.. Özetle  dünya genelinde alanı il-ilçe-bölge federasyonları ve STK’ları kaplayacaktır.. Bu süreçte biz birbirine yakın akraba gurupları firmalaşma, STK, bilim-teknik-ekonomi-eğitim-sağlık-güvenlik alanlarında açıklarımızı ne kadar hızlı giderirsek geleceğe o oranda daha sağlıklı çıkacağız..

 

İşimiz zor, yükümüz çok ağır, şu gerçeği her Hocvanlı çok iyi kavramalı başarı benle değil bizle gelir.. STK alanında çıraklığı atlattık, artık ustalık dönemine geçiyoruz, bu anlamda biz olarak hareket edecek her alanda başarıya koşacağız.. dediler..

 

Federasyona üye derneklerin birkaç dernek dışında temsilci yolladığı, katılım sağladığı Kahvaltıda STK temsilcileri de Öztürk’le hem fikir olduklarını artık ben döneminin aşılması, çıraklıktan ustalığa geçiş süreci ile Federasyonumuzun Avrupa ve dünya fonlarından faydalanarak milyarlık projelere imza atma, faşist uyduruk devletlerin bizlere kader olarak dayatıkları soykırımı yoksulluğu sahiplerine yedirme  zamanıdır dediler.. 

 

Toplantının ardından hep birlikte Xeskar Derneğine Taziyeye geçildi..  

 

AYHAN ÖZTÜRK KİMDİR..

 

1983 Ardahan Doğumlu olan Ayhan Öztürk, 2000’li yıllarda İstanbul’a geldi.. Ezgi Gayrimenkul, EHHAŞ Group. Gayrimenkul- Emlak Danışmanlığı · Gayrimenkul ve Sigortacılık. Gayrimenkul ve Sigorta Şirketini kurdu.

 

İstanbul Arnavutköy-Sultangazi, Esenyurt - Avcılardan Çorlu Tekirdağ’a varan geniş alanda birçok hemşerimizin ucuz arsa, ev sahibi olmasında büyük rol oynadı..

 

STK alanında da faal olan Öztürk, Kars-Ardahan-Iğdır Dernekleri il-il birbirinden ayrılmadan önce var olan kai derneklerinde 1-2 dönem başkanlık, YK üyelikleri ile öne çıktı. KAİ lerin kapanması ile birlikte STK alanına hizmetleri ile daha aktif katılan Öztürk, Taksiciler Kooparatifi Başkanlığı.. Ardahanın birçok il-ilçe-köy derneklerinde üyelik, yönetim kurulu üyelikleri ile öne çıktı.

 

Hocvan Dernekler Federasyonuna önemli katkılar sunan Öztürk, Sıxırpet Derneğini kurucu başkanı ve iki dönemde başkanlığını yaptı.. Bölgemizin en güçlü, en düzeyli derneklerinden biri olan Sıxırpet-Bebereg gibi güçlü bir derneği Hocvan Dernekler Federasyonuna kazandırdı..

 

Ezgi Gayrimenkul, Ehhaş Sigorta Firmasının sahibi, STK-Siyaset- İş Dünyası alanlarında bölgemizin önde gelen aktörlerinden, kanaat önderlerinden Ayhan Öztürk siyaset –STK iş dünyasında aktif misyonu ile sürekli sahada olan toplumun toplumsal alanın sevdiği saydığı bir isim..

ETİKETLER : ÖZTÜRK HOC-FED İÇİN BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA