SEÇİM ARİFESİNDE TC YALAN DOLANLARI TAVAN YAPIYOR..

SEÇİM ARİFESİNDE TC YALAN DOLANLARI TAVAN YAPIYOR..
Bu haber 2022-12-03 12:01:32 eklenmiş ve 587 kez görüntülenmiştir.

 

SEÇİM ARİFESİNDE TC YALAN DOLANLARI TAVAN YAPIYOR..

 

300 yıllık kurulum sürecinden günümüze son zamanlarını yaşayan, halk arasında giderek deşifre olan  soykırımcı TC rejmi devlet-siyaset.. Bütün ayakları ile yalan-dolandan tavan yapmaya başladı..

 

Ülkemizi derinden işgal eden siyonist çetenin yerli yabancı ayakları ile muhalefet adıyla sahaya sürdüğü dişi-erkek atları topluma öldürücü tekmeler, darbeler, yalanlar atarken.. İktidar kanadının da TC çeteleri tarafından üsten ele geçirilmesi, bu ele geçirmenin yerel yönetimlere il ilçe teşkilatlarına kadar giderek altlara kadar uzanması..  Bu ülkenin Müslümanları-Kurdleri ülkenin gerçek sahiplerinin gerici-bölücü diye yaftalayan siyonist çete bir rejim ve anayasası ortada dururken.. Akciların tc emeirerliği akçı iktidarı da bir varmış yokmuşa çekmeye başladı..

 

Muhalefetin dişi-erkek atları kendilerini piyasaya süren siyonist çetenin plan programından şaşamamak için TC çiftliği diktatörlüğü ve sömürgesinin siyonist soytarı çetenin elinden çıkmaması için çetenin tam emrinde hazırola geçen bircumbaba adayı olmasa olmaz olduğundan.. Kılıçdaroğluna bile hakaretin en büyüğünü yapmaya başladılar.. Bu aday olursa kaybederiz diye..

 

Bu aday olursa kazanamayız.. Hezeyanı yüzyıllardır ülkemizi işgal etmiş siyonist –sebatayist soytarı çetelerin atı değildir le eş anlamlıdır.. Bu anlamda ülkemizi işgal eden çeteler şu anda kendilerine 4-4 lük biat eden bir kripto ajanlarını cumbaba yapmak için tüm güçleri ile siyasal alana müdahale etmektedirler..

 

Seçimlerde siyon çetenin ortaya saldığı faili mechulcu meral aksener iki misyon yüklenmiş milliyetçi- Müslüman kimlikli mhp yibitirme-bölme..

 

İki, Ne olursa olsun Kurdlerin önünü kesme, bu ülkenin gerçek sahipleri Kurdler üstter çıktıkça siyonist çeteden hesap soracağını biliyorlar.. Bu anlamda tc rejminin Siyonistlerin çftliği olmaktan çıkmasını engelleme.. babında  ülkemizi derinden işgal eden siyonist şebekenin tüm oyunları aynı zamanda bu şebekenin halk tarafından çözülmesini daha da hızlandırmaktan öteye bir anlam taşımıyor..

 

((Kılıçdaroğlu aday olamaz hezeyanının yanı sıra Kurdlere saldırmak ta ana politikası.. Akşener, Normalde iktidara gelmek için iktidarı eleştirmesi lazımdı bunu yapmıyor ırkçılık yaparak HDP ve Kürt’lere saldırmayı daha uygun buluyor..

Akşener: AK Parti’yi eleştiriyoruz, o kadar seçmen rencide olmuyor; HDP eleştirildiği takdirde 6,5 milyon seçmen rencide edilmiş oluyor bunu absürt buluyorum!)) 

SİYONİST ÇETELER, DÜNYANIN EN STRATEJİK EN ZEN GİN COĞRAFYASI OLAN ÜLKEMİZDE  YOKSULLUK FAKİRLİKLE CEHALETLE –HASTALIKLA  YÜZYILLARDIR BİZİ YOK  EDİYORLAR..

TC de bir çocuk ilkokula anaokula başlar başlamaz çocuğun beyni ato put, totem-kurtarıcı yalan dolanları ile yıkanıyor. Yetmiyor, çocuğun yiyecek içeceği ile oynayarak, biyolojik saldırı yaparak  çocuk geri zekalı bir mahluka dönüştürülüp, FETÖ GİBİ siyonist soytarıların yemi yapılırken.. Yetmiyor.. Rejmin yemlerini yemiyorsa Ulutürk-kurt gazıyla dağda ovada harcama, yetmedi yerden uydulardan müdahale ile trafik kazası süsü ile İMHA ETME..

Yetmedi bilim adamıysa ülkesinin potansiyelini biliyorsa.. Bir uçağa doldurulup dağa çarptırılıp imha edilirler, yemez mobing yaparak intihara sürükleyecek koşulları oluşturma..

 

Yetmedi ırk dil din mezhep izim oyunları ile hırsızlık namussuzluk had sahada, vatandaşın vergisne konup kısa zamanda şişen gaspçı hırsız sürüleri, liyakat, ehliyet yerlerde..  Bir ülkede nereden buldun yoksa, kazanca servete göre vergi alınmıyorsa.. Vergiler oyunlarla iç ediliyorsa.. Put-totem kurtarıcı yalan dolanları ile beyin yıkanıyorsa.. Düşman işgal vs gerek yok zaten ülkemiz işgal edilmiştir.. Yani tc siyaset-stk-basın yayını yalan dolan algı oyunları asıl sorunumuzun tc rejmi sorunu olduğunu gizlemek için hertür oyunu sergilemektedir.

 

NERDEN BULDUN..

 

TC siyasetinin gündeminde olması gereken en önemli sorun en az yüzyıl geriye giderek nereden buldun sorusu-sorunu olması gerekirken.. Rejim hala klasik yalan dolanları ile vatandaşı meşgul etmekte, hala ülkemizdeki derin işgali sürdürülebilir, bizleri de –vatandaşı da  güdülebilir koyunlar olarak görmektedir..

 

TC rejminde binlerce insanın hakkı hukuku gasp edilmiş, hayatlarına çökülmüştür, Kurd aşiretleri başta olmak üzere siyonist çete yüzyıl önce milyonlarca km topraklarımızı arazilerimiz elimizden almış sahte suni sınırlarla sahte suni devletlerle hayatlarımıza çökmüş, bizi ayırmış, maddi manevi hazinelerimizi terörist İsrail ab –abd deki şatolarına taşırken.. Rejim, rejmin siyasi partileri, stk-basını bu konulara asla değinmedikleri gibi..

 

Rejim istihbaratı askeriyesi devlet alanı  tüm kurumları ile siyonist sebatayist çetelerin emrindedir.. TC ajan hukuk büroları, tc ajan kripto banka sermayeleri ülke sathında vatandaşın herşeyini ele geçirmek için altın çağlarını yaşıyorlar..

 

Yani vatandaşı soykırıma uğratmak için ortaya çıkarılmış bir TC rejmini tc siyaseti asıl sorunun tc rejmi olduğu gerçeğini toplumdan çok usta bir şekilde gizleyerek Anadolu- Mezopotamya halklarını biryüzyıl daha soykırıma uğratmak  için TC çeteleri tüm güçleri ile topluma saldırıya geçmiş bulunmaktadırlar..  

 

TC KOŞULLARINDA CUMHURBAŞKANLIĞI YAPACAK PROFİLLER DEVRE DIŞI BIRAKILIYOR..

TC’de ataputçuluğu totemciliği siyonist çetelere uşaklık yapamayacak düzeyde bir siyasetçi profili ortaya çıkar çıkmazda rejim gereken hamleyi yaparak nötr hale getiriyor..

Bu anlamda ırkçılığı –putçuluğu takmayan siyon çetelerin ulus devlet faşizmi ve terör lejyonlarının kullanamayacağı Cana Kaftancıoğlu –Selahattin Demirtaş gibi isimlerin önünü rejim uyduruk diktatör tc hukuku ile anında kapatmaktadır..

 

Kılıçdaroğlu gibi devlet terbiyesi almış halkı kollayabilecek figürlerde tc rejimi için tehdit oluşturduklarından ülkemizi tam anlamıyla ele geçirmek için iyi-kötü adlarla piyasaya saldıkları piyonları ile siyasal alana üst düzeyde saldırmaktadırlar..

Ülkemizde İktidarda Muhalefet de uyduruk sömürge-soykırımcı tc rejmi konusunda muğlak olduklarından bu durum hem iç politikaya, hemde dış politikaya yansımaktadır.. Bundan dolayı esed tc ile görüşmeleri red etdi..

 

Suriye demokratik güçleri Amerika’nın –Siyonist israilin kendilerini terör lejyonu ve ulus devlet faşizmi oyunları ile nasıl yok etmeye çalıştıklarını giderek net bir şekilde görmeye başlarken.. Siyonistlerin koalisyon gücü ile yollarını ayırmaya uyanmaya başladılar.. Yakın bir gelecekte pyd-pkk nın siyonist Yahudi amblem yıldızlarının yerini Kurdistanda kurdlerin güneşnin alacağı, tc rejminin de kurdleri kurdistandan atma Araplaştırma kurdistanı siyonist terörist israilin kullanımına açma politikaları yerle yeksan olacağı günler de yaklaşmaktadır..

 

İnsanlık siyonist tc rejminin nede siyonist terörist İsrail abd ingilterenin Kurdistanda Kurdlerle oynamasına izin vermeyecek .. tüm faşist ulus devletleri de yakın bir gelecekte tarihe gömecektir..

 

ESED TC NİN SYRİA KURDİSTANINDAN AMASIZ ÇIKMASINI İSTİYOR..

 

Gerek Esad'ın 4 gün önce verdiği demeç gerekse Suriyeli yetkililerin Reuters'a yaptığı açıklamalar "Suriye, Türkiye'den nasıl bir icraat bekliyor?" sorusunu akıllara getirdi. Bunu da aslında Suriyeli yetkililerin yaptığı açıklamaların satır aralarında görmek mümkün... Suriye kanadı, ilişkilerin normalleşmesi için Türk birliklerinin bölgeden tamamen geri çekilmesini istiyor. Ancak sürekli terör saldırılarına hedef olan ve bölgeye yeni bir kara harekatı planlayan Türkiye'nin de bu adımı atması şimdilik zor görünüyor.

 

ÜLKEMİZİN EKONOMİSİNİ BİZİM ÇOCUKLARIMIZ DEĞİL,   SİYON SOYTARILARIN ELEMANLARI YONETECEK..

 

TC rejmi yukarda vurguladığımız vatandaşın beynine saldırdığından.. Kılıçoğlu tc rejminin ekonomisini kimlerin yöneteceğini açıklarken.. İçlerinde neredeyse yerli yok.. Çoğu siyon soytarıların atları.. Yani kendi vatandaşını ato put totemlerle biyolojik saldırı ile düşür. Siyon kapitalin atlarını adamlarını ekonomist diye içeriye al.. Millici akp ise american tabaco önünü sonuna kadar açar, bitlis urfadaki tütüncüyü kaçakçı yaparak yıkarken.. Yüzyılın başında kurdleri ve müslümanlrı kran siyonist rio trintolar ise yer altı üstü madenlerimizi çıkararak siyonist şatolara taşımaktadırlar.. Ülkemizin ekonomisi üstünde Siyonistler cirit atarken.. Vatandaş nefessiz bir halde yaşam la ölüm arasında var olma mücadelesini vermektedir..

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda "Kalkınma Planı" ve "İkinci Yüzyıla Çağrı" programını açıklayacak. "Kalkınma Planı"nı hazırlayan kadroda; dünyaca ünlü ekonomist Daron Acemoğlu, Angela Merkel'in başbakanlığı döneminde danışmanlığını yapan Jeremy Rifkin, iktisatçı Prof. Dr. Refet Gürkaynak, Prof. Dr. Ali Hakan Kara, Prof. Dr. Ufuk Akçiğit ve Hacer Foggo'nun da yer aldığı biliniyor. Ve bunlar Prof. Dr. Ozgür Demirtaş ta katılacak

 

İNCE HALK FAKİRLEŞTİ, PARADAN PARA KAZANANLAR BANKALAR –TEFECİLER UÇTU.. KRİPTO AJAN SERMAYE UÇUYOR..

 

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce bir süredir gündemde olan Türkiye-Suriye yakınlaşmaları hakkında açıklamalarda bulundu. İnce, yıllar önce Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'a mektup yazdığını belirterek "Ben Esad'a mektup yazdım. İlk kez söylüyorum, burada. Benimle görüşmedi. Görüşseydi, konuşacaktım bunları. Benim devlette bir yönetim görevim olmadığı için benimle görüşmedi" dedi.

 

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, bugün bir dizi ziyaret bulunmak için Edirne'ye geldi. Kentte bir otelde basın toplantısı düzenleyen İnce, son günlerde gündem olan olası Türkiye-Suriye yakınlaşması ile ilgili "Ben Esad'a mektup yazdım. İlk kez söylüyorum, burada. Benimle görüşmedi. Görüşseydi, konuşacaktım bunları. Benim devlette bir yönetim görevim olmadığı için benimle görüşmedi. Türkiye Cumhuriyeti uyurken yönetenler uyurken ben bu girişimi yaptım. İstiyorsanız, önümüzdeki günlerde o mektubu paylaşabilirim. Görüşeceksin, bir an önce görüş" dedi.

 

Muharrem İnce, şunları kaydetti:

 

 

"20 yıllık bir iktidar var. Ekonomiyi kötü yönettiler, millet fakirleşti, yoksulluk sefalet, diz boyu artık bu memlekette. Bu 20 yıl içerisindeki hedeflerinin hiçbirisini tutturamadılar. 2023'te 2 trilyon dolar gelirimiz olacaktı, 1 trilyon dolar bile yok. 500 milyar dolar ihracat olacaktı, yarısı bile yok. İlk 10 ekonomi arasına girecektik, bırakın ilk 10'a girmeyi, 18'inci sıradaydık dünyada, 23'e geriledik. Hiçbir hedef tutmadı. Marketlere mektup yazmak da işin kolay tarafı. İktidar da muhalefet de sorunu kavrayamamış durumda. Suçlu olan iktidardır. Suçlu olan bu ekonomi kadrolarıdır, bu kötü ekonomik programdır, bu ekonomi politikalarıdır.

 

"O SELAM DA KALKTI"

Suçlu olan Erdoğan'ın kibridir, inadıdır, cehaletidir ve bilim dışı davranışlarıdır. 'Nas' dedi. Milleti kandırdı. 'Nas' dedi ama bankalar karını geçen yıla oranla ilk 9 ayda yüzde 403 arttırdı. Türkiye'de bankalardan daha fazla büyüyen başka bir sektör yok. Yani ödeyemediğiniz doğalgaz faturasının parası bankadadır. Dolduramadığınız benzin deposunun parası bankadadır. Milletin cebinden alıp bankaların kasasına paraları doldurdu. Sonra da utanmadan şehitlerle seçim sandığını aynı cümlenin içinde geçirdi. Yıllardır böyle yapıyordu, şimdi beş parmağıyla Sisi'nin elini sıktı. O selam da kalktı ortadan.

 

"ERDOĞAN BUNU ÖĞRENECEK"

Büyükelçiyi ata, bu sığınmacılardan bir an kurtulalım, gönderelim bunları. Bu misafirlik fazla uzadı. Dün Türkiye'nin en büyük şehrinde, İstanbul'daydım. Türk göremedim sokakta. Aksaray, Laleli, Fatih buralarda Türk göremedim, sokakta. Hepsi sığınmacıydı, hepsi Afrikalıydı. Büyük devletler dış politikalarını sokakta yapmazlar. Erdoğan bunu öğrenecek. Sokakta dış politika yaparsan işte bu duruma gelirsin."

ETİKETLER : SEÇİM ARİFESİNDE TC YALAN DOLANLARI TAVAN YAPIYOR..
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA