SİYONİST SERGERDELER ELON MUSK’A SALDIRIYA GEÇTİLER..

Siyonist sergerdeler, Cici oğlan zelneskylerle Rusyayı sararken.. Elon Musk özelinde tüm insanlığa saldırıya geçtiler..
Bu haber 2022-11-30 07:01:48 eklenmiş ve 693 kez görüntülenmiştir.

SİYONİST SERGERDELER ELON MUSK’A SALDIRIYA GEÇTİLER..

 

Siyonist sergerdeler, Cici oğlan zelneskylerle Rusyayı sararken.. Elon Musk özelinde tüm insanlığa saldırıya geçtiler..

 

Yaptığı buluşlarla, başlattığı projelerle insan soyunu bir başka boyuta taşıyan Elon Musk Siyonist sergerdelerin 1 numaralı hedefi olmaya başladı..

 

İnsanlığın uzaya açılması, ifade fikir özgürlüğünün gezgen çapında yaygınlaşması, Chip Teknolojisiyle İnsan beyni ve vücudunun senkronizasyonu insanın bir üst boyuta geçmesi.. Twitter’i alarak dünya çapında ifade özgürlüğünün önünü sonuna kadar açması.. Atmosfer, uzaydaki internet uyduları, Mars projeleri..vb. Musk’ı çağımızın en büyük devrimcilerinden biri yaptı..

 

Musk’ın insanlık açısından bu ileri hamleleri, İnsanlığı sıfırlamak ve köleleştirmek isteyen, yüzyıllardır dünyamızı derinden işgal eden Siyonist soykırımcı sergerdeleri,  firma ve aileleri rahatsız ettiğinden Musk’a saldırıya geçtiler.. 

 

Musk Twitter’i alır almaz Siyonist apple firması kendisine saldırıya geçen ilk firmalardan biri oldu.. İnsanlık açısından hit buluş ve teknoloji sahibi firmalar dünyamızı derinden işgal eden Siyonist sergerdeleri gezegen çapında deşifre edip ablukaya almasalar.. İnsani Sermaye Siyonist sermayeyi hücrelerine kadar çözüp gezegen çapında ablukaya almasa.. Hem insanlık hem de büyük firmalar Siyonist soykırımcıların ana hedefi olacaklardır..

 

İnsanlık yapay zeka gibi doneleri de kullanarak bin yıllar geriye giderek günümüzde kripto nüfus yapılanmasıyla dünyamızı bir kanser hücresi gibi saran siyonizmi, Siyonist sergerdeleri firmalarıyla, dünya geneline yayılan ağları ile..  hücrelerine kadar çözüp ekarte etmese, siyonizim insan soyunu sıfırlayacaktır, dünyamızı da insan soyunu da yok edecektir..

 

Her insanın öğrenmesi gereken en büyük gerçek: siyonizim, ruhlarını şeytana satan insan soyunu yok etmek isteyen, soykırım ve şeytana kölelikle insan soyunu yok etmeye çalışan soykırımcı aile ve firmalardır.. İnsanlık bunları çözmedikçe de asla ve asla insanlığın bir geleceği olmayacaktır..

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/c0c0ae1456.jpg

Siyonizimin dünyamızı işgali 11 gün boyunca haytta kalmaya çalışan 3 insan ve insanlığın içine düştüğü durum..

 

Dünya Basınından..

 

Musk “Apple, Twitter’daki reklamlarını büyük ölçüde durdurdu. Amerika’daki ifade özgürlüğünden nefret mi ediyorlar?” dedi ve doğrudan Apple’ın CEO’suna seslenerek “Burada neler oluyor @tim_cook?” diye sordu.

 

Twitter’ın sahibi Musk ayrıca Apple’ın Twitter’ı uygulama mağazasından kaldırma tehdidinde bulunduğunu iddia etti, ancak nedenini söylemedi.

ETİKETLER : Siyonist sergerdeler Cici oğlan zelneskylerle Rusyayı sararken.. Elon Musk özelinde tüm insanlığa saldırıya geçtiler..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA