TERÖRİZME KARŞI İNSANLIK ASYA KITASINDA TOPLANIYOR..

TERÖRİZME KARŞI İNSANLIK ASYA KITASINDA TOPLANIYOR..
Bu haber 2022-11-26 09:29:07 eklenmiş ve 620 kez görüntülenmiştir.

TERÖRİZME KARŞI İNSANLIK ASYA KITASINDA TOPLANIYOR..

 

İnsanlık Siyonist terörizmin binyıllardır dünyayı işgali, insan soyunu soykırıma uğratma, sıfırlama ve köleleştirme saldırısını bertaraf etmek için Rusya Federasyonu şemsiyesi altına akmaya, Asya Kıtasında toplanmaya başladı..

 

HABERİN VİDEOSU TIKLAYINIZ..

 

Yüzyıllardır şeytani oyun ve kumpaslarla insan soyunu yok etmek, köleleştirme, soykırıma uğratan Siyonist terörist firma ve aileler, ele geçirdikleri faşist ulus devletlerle birlikte son dönemlerini yaşıyorlar, dünya halkları bu Siyonist-terörist işgali tarihe gömmek için Rusya Federasyonu şemsiyesi altına akarken.. Mezopotamya merkezden Hindistan Pakistan sınırlarına yayılan medeniyet nüfusu Beluci Kurdlerinin harekete geçmesi Siyonist molla rejiminin sonunun yaklaştığını ortaya koyarken.. 

 

Tarihteki Kawa Destanı gibi, Kurdlerin Siyonist-terörizme karşı yaktığı özgürlük ateşi tüm dünyayı sarmaya başladı. Siyonist terörizmin kaleleri abd-ingiliz-israil gibi devletlerde hem kendi içinden, hem de dünya halkları tarafından ablukaya alındılar..

 

Siyonist-terörist İsrail, syonist molla rejmi, siyonist tc rejmi.. son zamanlarını yaşıyor..

 

Dünya halkları (abd-ingiliz-israil dahil olmak üzere) hızla Rusya Federasyonu şemsiyesi altına akmaya başladılar.. Mezopotamyanın Medeniyet Nufusu sayıları 300 milyonu aşan Beluci Kurdleri de Siyonist molla rejmini tarihe gömmek için harekete geçtiler.. Ki bu medeniyet nüfusu binlerce yıl önce Büyük İskenderin Arkasında Durarak Mısırdan Hindistana İnsanlık adalet ve büyüme kavramı ile tanışmış, insanlığın uzaya açılma kapıları açılmıştı.. Belucilerin Harekete geçmesi ile birlikte Mısırdan Hindisdtasna yeni bir federasyon, siyonizmin son kaleleri terörist İsrail-tc –iran rejimlerinin yıkımı kaçınılmaz bir merhaleye geldi..

 

Siyonist-terörist israilin yan şubesi Siyonist-terörist molla rejmi Aryen genelinde deşifre edilerek Müslüman kılıklı Siyonist mollalar için çember hergeçen gün giderek daralıyor..

 

Son 1000 (bin) yıldır siyonist-terörist aile ve firmalar Kurdleri tarihten silmek için yüzyıllar boyunca sayıları 300 milyonu aşan Beluci Kurdlerini Mezopotamya merkezden (TC-iran-irak-syria-kutrdistana sor(ermenia-azeria diye böldüler) Hindistan –Pakistan-Afganistan içlerine dek parçaldıkça parçaladılar..

 

Kurdlerin bir daha birbirleriyle buluşmaması, tamamıyla gezegenden silinmeleri  içinde Siyonist teröristler tc-iran-ırak-syria,ermenia-azeria.. Kurdurdukları bir sürü sahte devlet (TC-iran-irak-syria-kutrdistana sor(ermenia-azeria diye böldüler), ortaya çıkardıkları bir sürü sahte ırk tc de sahte bir turk ırkı, Azeri diye olmayan bir ırk, Ermenilerle ilgisi alaksı olmayan kurdistana sorda Ermenistan..

 

Dünya halkları Binyıllardır Siyonist teröristlerin, Şeytanın döllerinin Kurdler ve Kurdistana dayattıkları oyun ve kumpasları hızla çözmeye başladılar..

 

Günümüzde Nato-Nasa vb. şemsiyelerle insanlığa saldırıya geçen.. bu terörist güruh, abd-ab-israil ve ardiyelerinde tutukları Çin’le insan soyuna son hamleyi yapmak, insan soyunu köleleştirmek ve sıfırlamak için cici oğlanlar zeleneskylerle insanlığa, Rusya Federasyonunu saldırıya geçerken..

 

Öncelikle Siyonist-terörist ingiliz-ameriken-israil gibi terörist soykırımcı devletler o toprakların gerçek sahibi halkları-vatandaşları tarafından ablukaya alındılar. Yakın bir gelecekte bu Siyonist terörist devletler dünyamızdan silkinecekler.. Bu terörist devletler  sadece kendi halkları-vatandaşları değil, şu anda tüm insanlık tarafından ablukaya alınmaya başlandılar..

 

Eğer bu çift yönlü abluka ve kuşatma olmasaydı.. Siyonist-terörist aile ve firmalar nükleer savaş dahil insan soyunu birbirine kırdırmak için her senaryoyu da uygulamaya geçmiş olacaklardı..

 

İran molla rejmi bu Siyonist –teröristlerin gezgendeki en önemli Truva atı.. Yalandan terörist Amerika-İsrail karşıtlığı oyunları ile bir iki nükûller bu uşak mollalarına patlatarak Rusya başta olmak üzere tüm insanlığa saldırıya da geçebilirler..

Bu şeytani güçlerin elinde kullanabildikleri iki reijm kaldı tc-iran.. Anadolu-Mezopotamya halkları bu iki Siyonist rejmi de tarihe gömmeye başladı.. Yakın bir gelecekte ne Siyonist mollaı iran, nede putçu-diktatör tc kalmayacak..

Siyonizmin bin yıllardır

 

Beluç Aktivistler Örgütü, Belucan-Sistan Eyaletinde askeri güçlerin Zahidan ve Haş’ta protestoculara ateş açtığını bugüne kadar en az 50 kişinin katl edildiğini binlerce insanın, göstericilerin yaralandığını belirterek buna dair görseller paylaştılar.

 

Örgüt, bu Cuma (25-11-2022 ) güvenlik güçlerinin protestolara silahlı ve gazlı müdahalesi sırasında en az 4 kişinin öldüğü ve 10’dan fazla kişinin de yaralandığı bilgisini paylaştı..

ETİKETLER : TERÖRİZME KARŞI İNSANLIK ASYA KITASINDA TOPLANIYOR..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA