SİYONİSTLER FENERBAHÇE’Yİ YOK EDİYOR..

SİYONİSTLER TR’NİN EN BÜYÜK SPOR KULUBÜ FENERBAHÇEYİ’DE ELE GEÇİRİP GÖMMEYE BAŞLADILAR..
Bu haber 2022-11-23 19:16:28 eklenmiş ve 635 kez görüntülenmiştir.

SİYONİSTLER FENERBAHÇE’Yİ  YOK EDİYOR..

 

SİYONİSTLER TR’NİN EN BÜYÜK SPOR KULUBÜ FENERBAHÇEYİ’DE ELE GEÇİRİP GÖMMEYE BAŞLADILAR.. FENERBAHÇE DİKTATÖR  ATATÜRK ADI İLE KİRLETİLDİĞİ GİBİ, MÜSLÜMANLARA KURDLERE KISACA VATANDAŞA AÇIK-ALENİ HAKARETE BAŞLADILAR..  

 

300 yıldan fazladır ülkemizi derinden işgal eden siyonist çeteler, 80-90 milyon vatandaşı aptal yerine koyarak kamusal alandan, ekonomi, spor, sanata, devlete yerel yönetimlere.. Ele geçiremedikleri yer kalmadı..

Sömürge-Soykırımcı  TC’yi kuran ülkemizi derinden işgal eden siyonist çete  Türkiye’nin sarsılmaz milli kalelerinden biri olan Fenerbahçeyi ele geçirmekle yetinmediler..

Şimdi de Fenerbahçe Stadyumunun adını TC Diktatörlüğünü Kuran Diktatör Atatürk adını verecekler..

Dikkat edilirse, ülkemiz attürk salvo ve oyunları ile giderek Kuzey Kore Diktatörlüğü, İran Diktatörlüğüne doğru evriliyor..

Ülkemizde basın yayın alanı başta olmak üzere devlet kurumları, spor kulüpleri.. İktisadi kurumlar Siyonistlerin işgalinde olduğundan..

Halk, taraftar, vatandaş.. 80-90 Milyon soykırıma açık koyun sürüsü gibi güdülmektedir..

An itibarı ile diktatör soykırımcı İngiliz sömürgesi TC rejiminin geldiği nokta : Atatürük var, siz geri kalanlar… Bir .. Değilsiniz.. Her şeyinizle bizim güdümlük hayvanlarımızsınız..

Tek kelime ile milli-manevi değerlere bağlı Fenerbahçe bitirildi.  Siyonistlerin at oynattığı Ataürükle Kuzey Kore Diktatörlüğünün dayatıldığı bir TC rejmi.. Her geçen gün toplumu daha da nefes alamaz hale çekmektedir..

 

FENERBAHÇEYE DİKTATÖR TC DARBESİNE UĞUR DÜNDARIN YAPTIĞI GÜZELLEME: DK.LARCA AYAKTA ALKIŞLANDI..

 

Cumhuriyet'in 100. yılında şampiyon olmayı hedefleyen Fenerbahçe, stadına Atatürk ismini vermeyi değerlendiriyor. Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, "1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Rıfat Perahya, Cumhuriyetin 100. yılında stadyumumuzun adının ATATÜRK STADYUMU olmasını önerdi. Öneri dakikalarca ayakta alkışlandı" paylaşımında bulundu. Uğur Dündar, son topu Başkan Koç'a attı.

ETİKETLER : SİYONİSTLER TR’NİN EN BÜYÜK SPOR KULUBÜ FENERBAHÇEYİ’DE ELE GEÇİRİP GÖMMEYE BAŞLADILAR..
Diğer SPOR haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA