TEKSTİL DEVİ BÜLENT KAŞKA’NIN ANNELERİ VEFAT ETDİ..

Tekstil alanında dünyanın birçok kıtasına ithalat ihrcaat iş yapan iş adamı Bülent Kaşka'nın anneleri vefat etdi..
Bu haber 2022-11-21 06:54:03 eklenmiş ve 619 kez görüntülenmiştir.

TEKSTİL DEVİ BÜLENT KAŞKA’NIN ANNELERİ VEFAT ETDİ..

 

Tekstil alanında dünyanın birçok kıtasına ithalat ihrcaat iş yapan iş adamı Bülent Kaşka'nın anneleri vefat etdi..

 

Ümiteks Kids Clup Firmasının sahibi İş Adamı Bülent Kaşka, Nejat Kaşka anneleri,  -DRM Motors Firmasından Mikal Kaşkanın Yengeleri, Sıxırpet-Beberegli Hacı Celal Kaşkanın eşi Yeter Kaşka hakkın rahmetine kavuştu (20-112022).

 

Cenazesi ikindi namazını müteakiben Paşabahçe Soğuksu Bilal’i Habeş camiinden kaldırıldı..

 

Cenazeye iş-stk-siyaset .. iş dünyası SRTK-Fderasyon temsilcileri.. yoğun bir katılım oldu.. Binlerce hemşerimiz Kaşkalara taziyelerini hem camide hemde ikametgâhlarında sundular. Taziyeler bir hafta boyunca sürecek..

 

Kaskalar Doğu Karadeniz, Güneybatı Mezopotamya’nın en köklü ailelerinden biri.  Binlerce yıllık geçmişe sahip ailenin en önemli özelliği Karadeniz, Mezopotamya ve Kafkaslarda ticari faaliyetleri ile hep ön plana çıktılar..

 

Aile demografik olarak bir tarafı Karadeniz bölgesi, bir tarafı Kurdlerin en büyük aşiretlerinden Celaliler, Sipkiler ve Pirebadilerden oluşmaktadırlar..

 

Günümüzde Tekstil Sektöründe Dünyanın her ülkesine ihracat yapan Ümiteks Kids Clup tekstil firması onlarca fason alt firmasıyla binlerce insana iş istihdam sağlarken, Tekstil alanında Amerika, Kanada, Latin Amerika, Afrika-Ortadoğu, Avrupa, Rusya başta olmak üzere nerdeyse dünyanın her kıtasına ihracat işi yaparak ülkemize en büyük katma değer katan ailelerden biri.. Aile aynı zamanda otomotiv, inşaat ve turizm sektörlerinde de önemli bir alt yapıya sahipler.. İş dünyasında mütevazı, kişiliğe kimliğe sahip Bülent Kaşka –Nejat Kaşka gibi aile bireyleri gösteriş vb. yapmadıklarından çoğu insan ne denli büyük iş hacmine sahip olduklarını bilmemektedirler.. (ÜMİTEKS KİDS CLUP TIKLAYINIZ..)

 

Doğu Medya ve Bölge STK’ları adına Merhumeye Allah’tan rahmet ailesine Kaşka Ailesi, yakın akraba herkese başsağlığı ve sabırlar diliyoruz..

 

ETİKETLER : Tekstil alanında dünyanın birçok kıtasına ithalat ihrcaat iş yapan iş adamı Bülent Kaşka'nın anneleri vefat etdi..
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA