KAİ KOMEDİSİNİN KARA LAYDİSİ ABLAMIZ..

KAİ komedisinin kara leydisi bir ablamız var. Tüm dernekleri kendisi için kullanımlık bir arpalık, tüm halkı da kullanımlık koyun sürüsü olarak görüyor.Bugün onun hikayesini anlatalım, biraz eğlenin..  
Bu haber 2022-11-18 18:40:01 eklenmiş ve 896 kez görüntülenmiştir.

 

KAİ KOMEDİSİNİN KARA LAYDİSİ ABLAMIZ..

 

KAİ komedisinin kara leydisi bir ablamız yazısı muhatabı yada muhatapları kendilerini yanlis anladigimizi bir ardahanli olarak Ardahan derneğine katkı için biseyler yapmaya calistigini.. Yoksa kai ad amblem vs Ardahan derneğine taşıma gibi, Ardahan derneği ve yönetimini ele geçirme, derneğe darbe vb.  gibi  bir derdi olmadığını.. Ardahan derneği içinde yer yurt vs istemedigini beyan ettiler.. Bir ardahanli olarak Ardahan derneğinin tez zamanda toparlanması için ne gerekiyorsa onu yapacaklarını, yanlis anlasildiklarini söylediler.. Bizde emeğe saygı çerçevesinde, ablamizin bize iyilik  yapma arzusunu yanlis analdigimizi varsayarak hemşeri hukuku çerçevesinde yazıyı askıya alıyoruz..

 

Belli olmaz İstanbul genelinde kapandıkları gibi yakın zamanda Beykoz kai de kapanır.. Kapanma durumunda ablamızın derneğimize uye olma hakkın bile doğuyor..Sonucta oda bir ardahanlı.. Kai kapandıktan sonra nereye gidecek..

 

BÜTÜN DETAYLARI İLE KAİ KOMEDİSİ TIKLAYINIZ..

 

BEYKOZDA ARDAHAN IĞDIR KARS NUFUS ORANLARI..

 

 

ETİKETLER : KAİ komedisinin kara leydisi bir ablamız var. Tüm dernekleri kendisi için kullanımlık bir arpalık tüm halkı da kullanımlık koyun sürüsü olarak görüyor.Bugün onun hikayesini anlatalım biraz eğlenin..  
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA