TERÖR-KAOSUN NEDENİ FAŞİST ULUS DEVLETLER..

Avrupa-Amerika, faşist ulus devletler çatırdarken, İran gibi köleci, tc gibi faşist ulus devletler de çatırdamaya..
Bu haber 2022-11-15 07:23:14 eklenmiş ve 750 kez görüntülenmiştir.

TERÖR-KAOSUN NEDENİ FAŞİST ULUS DEVLETLER..

 

Avrupa-Amerika, faşist ulus devletler çatırdarken.. İran gibi köleci yapılar ise artık ilk okul çocuklarının bile hedefine girmeye meşruiyetlerini kayb etmeye başlarken, tc gibi faşist ulus devletler de çatırdamaya, yıkılma dönemine geçtiler..

 

İktidar-Muhalefeti ile uyduruk STK-Basın alanı ile ülkemizin asıl sorunu TC gibi 300 yıllık siyon-kapital bir sömürge projesi ile  ülkemizi derinden ele geçiren TC rejimi sorunu hala en usta şekliyle halk kitlelerinden gizlenmeye çalışılmaktadır..

 

Kurdleri bölücü, Müslümanları ise mürteci-gerici  diye gören, 100 yıldır fiziki, siyasi, ekonomik, kültürel soykırımlarla topluma kıran ve kırpan faşist tc diktatörlüğünde rejimle ilgili iktidar kanadının cılız seslerinin dışında.. Proje muhalefetin halka-topluma, vatandaşa sunduğu tekbir projesi yok.. Aksine çürük TC muhalefeti çürümüş-çürük Amerika-Avrupa başkentlerinde bu sömürgecilerin yerli-yabancı ayakları ile kendilerine biçtiği rol çerçevesinde.. sizin sömürgeniz olan TC nin yıkılmasına değil, aksine kullanımınıza en uygun hale getireceğiz, akpnin iktidar kanadının ortaya çıkardığı tüm pürüzleri yok edeceğiz siyaseti babında 80-90 milyon vatandaşı, ülkemizi tc yi kuran İngiliz-amerikalı siyonistlere pazarlamaktadırlar..

 

İktidar kanadı ise türk-turancılık, turku cumbalar, ataufurkculuk gibi sapmalarla.. bu ülkenin gerçek sahibi Müslümanlara ve Kurdlere vatandaşa nasıl bir rejim öngördüğü konusunda giderek ülkemiz gerçeğinden kopmaktadır.. Nasıl bir rejim ve anayasa konusunda TC iktidarı da muhalefeti gibi büyük bir belirsizlik içinde kör-topal yürümektedir..

 

Rojava’da (Suriye Kurdistanında) ve Kurdistan coğrafyasında  Arap sevicilik, Kurd Nüfusu yerinden yurdundan etme, uzun vadede Kurdistanı terörist israilin kullanımına açma.. dışında bir politika geliştiremeyen TC rejmi

 

Asya ve Ön Asyada ise siyonistlerin Rusyayı, Anadolu-Mezopotamyayı –Ortadoğuyu dünya vahşi kapital siyonizminin operasyon sahasına çevirmek için ne kadar sinsi oyun varsa hepsini türk-türki cumhuriyetler oyunları ile en ince detayları ile oynamaktadır..

 

 TC diktatörlüğü kendi içinde olduğu gibi Suriye’nin asli unsuru Kurdleri kendine tehdit görüyor, bu politika ise yüzyıllardır Kurdleri yok etmek isteyen, abd-ab-terörist israilledeki vahşi-siyon soykırımcılarla  tc nin aynı politikada birleştiğinin en önemli kanıtlarından biridir .. Kurdce ve Kurd kültürüne saldırarak, kurduğu çeteleri Kurd yerleşim alanlarına yayarak.. Rojava Kurdlerinin Amerika-Terörist İsrail cenahına kayması için TC rejimi ne gerekiyorsa onu yapmaktadır..

 

TC’de  sistem değişikliği kavgasında büyük bir belirsizlik devam ederken, 100 yıldır süren sömürge tc oyunlarının nereye kadar gideceği büyük bir belirsizlik içinde sürerken..  TC sömürgesi- diktatörlüğü yıkılıp ırk-dil-din-mezhep üstü bir sisteme geçilmese.. TC iç savaşa gebe tüm emareleri de bünyesinde taşıyor..

 

Ülkemizde Gaziantep, Ağrı-Mardin Trafik kazası süsü verilerek ortaya konan terör eylemleri, Beyoğlu’ndaki patlama ile yeni bir boyuta taşındı..

 

Ülkemizdeki sorun TC rejim sorunu Ortadoğu coğrafyasının tüm halkların sorunudur.. Terörist israilden uyduruk tc-iran-irak-syria dan Kafkaslar mafia çete devletçiklerine.. Halklar bu rejimlerin mınına koyup, halklar arsına çizilen suni sahte sınırları bu rejimlere yedirerek Mısırdan Filistnden Hindistan Pakistan sınırlarına Kafkaslara bütün halkları temsil eden yeni bir imparatorluğun-federasyonun çıkışına imza atmazlarsa.. yeni bir siyasal çıkışa imza atamadıkça.. kurttu-turkt-ermeni yahudiydi numaralrı ile faşist uluys devletle, faşist ullus devletin patronu soykırımcı siyon vahşi kapital kapitalizim biz halkları koyun gibi ulu yahudi-ulu türk oyunları ile kırmaya ve kırpmaya devam edeceklerdir.. Yunan halkı doğu Avrupa halklarıda faşist ulus devletlerinin mınına koyup Anadolu mezopotamia ile birleşmelidirler.. Dünya halkları ırk-dil-din*mezhep-ideoloji üzerinden yüzyıllardır dünya halklarını, dünyamızı esir alan siyon-kapital sermayenin mın9ına koyup tüm oyunlarını kendilerine yedirme yeti ve yetkinlipğine ulaşmadıkça buı kavatlar tüm insan soyunu sıfırlayıp yok edeceklerdir.. Ulus devlet, ırk-dil-din kutsal devlet yalan dolanları ardında yatan temel gerçek insanın sıfırlanması ve yok edilmesidir.. bütün dünya halkları bu gerçeği acil görüp siyon vahşi kapitale yönelmelidir.. 

 

 

BASINDAN BAZI HABERLER..

 

Musa Anter Davası'nda gerekçeli karar açıklandı

 

42 işçinin öldüğü maden katliamıyla ilgili konuşan Bilgin: 2015 yılında bu madeni kapatmışız

 

Davutoğlu: Bahçeli, İçişleri Bakanını ters köşe yapıp O'nu açıkta bıraktı

 

Erdoğan, TÜİK Başkan Yardımcısı Fatih Şahin’i görevden aldı.. TC’de ekmek peynir gibi müdür amir yeniyor..

 

HABERLERİN  BÜTÜN DETAYLARI TIKLAYINIZ..

 

MOLLALAR YA REFORM YAPACAK YADA TOPTAN GÖMÜLECEKLER..

Sosyal medyada bir süredir İran’da mollaların sarıklarının düşürülmesine dair eylemlerle ilgili paylaşım yapılıyor.

Haberin Devamı..

 

MOLLALAR MEŞRUTİYETLERİNİ KAYBEDİYORLAR..

Amini’nin Öldürülmesiyle Başlayan Eylemlerin Farklı Yönleri

Haberin Devamı..

 

Avrupa ülkeleri protesto ve grevlerin kıskacında.. Çürümüş Avrupa Medeniyeti Çürümüş Molla Rejimi gibi son zamanlarını yaşıyor..

Avrupa Protestolar Son Durum..

Haberin Devamı..

 

 

ETİKETLER : Avrupa-Amerika faşist ulus devletler çatırdarken İran gibi köleci tc gibi faşist ulus devletler de çatırdamaya..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA