MURKALİLAR KONGREDE, ÇALABAŞLAR KAHVALTIDA BULUŞTULAR..

Hoc-Fed üyesi Murka Derneği kongrede, Çalabaş Derneği ise kahvaltıda buluştular..
Bu haber 2022-11-14 09:31:20 eklenmiş ve 683 kez görüntülenmiştir.

MURKALİLAR KONGREDE, ÇALABAŞLAR KAHVALTIDA BULUŞTULAR..

 

Hoc-Fed üyesi Murka Derneği kongrede, Çalabaş Derneği ise kahvaltıda buluştular..

 

Hocvan Dernekler Federasyonu üyesi olan Murka Derneği Dernek merkezlerinde kongrelerini yaptılar. Fikret Aktürk’ün yeniden başkan olarak seçildiği kongrede yönetime yeni yüzler ve simalar da girdi. Kongre sonrası sosyal medya üzerinden bir açıklama yapan başkan Fikret Aktürk, yeni yönetimde yer alanlara, kongreye katılım gösteren herkese teşekkür ettiler.

BU GÜN DERNEĞİMİZİN OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI GENEL KURULUMUZA KATILIM SAĞLAYAN HOÇFED FEDERASYON BAŞKANIMIZ BURHAN ÖZER BAYRAM OĞLU DERNEK BAŞKANI İLKER KOÇ HOÇFED ESKİ YÖNETİMINDE OSMAN ARSLAN YILMAZ ŞİT HOCA YA VE KATILIM SAĞLAYAN  VE GEREK İŞ GEREK MAZARETLERİNDE DOLAYI ARAMIZ DA OLMAYAN TÜM BINBAŞAR AILESINE SONSUZ TEŞEKKÜRLER GENEL KURUL KÖYÜMÜZE DERNEĞİMİZE YÖRE HALKIMIZA HAYIRLARA VESİLE OLMASINI TEMENNİ EDER 3. DÖNEM BENI BU GÖREVE LAİK GÖREN TÜM BINBAŞAR AILESINE  SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİM   AYRICA BENİ KIRMAYIP YENİ YÖNETİM KURULUNDA YER ALAN REŞAT BAĞCI BEDRETTİN SURAL MEVLÜT AKTÜRK GÜRSEL TAĞ NASİP BAĞCI ZAFER SURAL GAZİ DEMİRBAŞ AYDIN TAĞ AŞKIN AKTÜRK SAYIME AKTÜRK BİRTEN SURAL AYDA BAĞCI MEHMET AKTÜRK ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM  KATILIM SAĞLAYAN SAĞLAMAYAN YENİ YÖNETİM KURULUNA SAYGI  SEVGİLERİMİ SUNUYORUM

YÖNETİM KURULU ADINA BAŞKAN FİKRET AKTÜRK

 

HABERİN FOTO GALERİSİ..

 

ÇALABŞLILAR KAHVALTIDA BULUŞTU..

 

Bu hafta sonu Hoc-Fed üyesi bir diğer derneğimiz Çalabaş Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği ise bölgede çok amaçlı kültür evi-taziye evi gibi projelerin hayata geçirilmesi için kahvaltılı bir toplantıyla bir araya geldiler.

 

Kahvaltıda yönetim üyelerle görüş alış verişinde bulunurken.. Kısa zaman zarfında İstanbul Anadolu yakasında Ardahanlıları aynı çatı altında birbiriyle buluşturmaya, örgütlemeye başlayan, Merkezi Beykoz’da bulunan Beykoz Ardahanlılar Derneği Başkanı Vural Çelik ve birçok STK başkan ve yönetimi de Çalabaş Köyünün kahvaltısına katıldılar..

ETİKETLER : Hoc-Fed üyesi Murka Derneği kongrede Çalabaş Derneği ise kahvaltıda buluştular..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA