SPKİ-DER, İSTANBUL ve BÖLGEDE EZBERLERİ BOZMAYA BAŞLADI..

SPKİ-DER, İSTANBUL ve BÖLGEDE EZBERLERİ BOZMAYA BAŞLADI..
Bu haber 2022-11-14 07:45:53 eklenmiş ve 784 kez görüntülenmiştir.

SPKİ-DER, İSTANBUL ve BÖLGEDE EZBERLERİ BOZMAYA  BAŞLADI..

 

Sipki-Der üyeleri ile Beylikdüzü Kültür Merkezlerinde birbirleriyle buluştular.. Bu buluşmaya İstanbul’dan, Agıri’dan (Agır, Kurdi lav-eriyik-volkan en az 5 bin yıllık bir addır.. ), Çanakkale’den, Avrupa’dan, İzmir’den.. Gerek fiziki olarak, gerek web üzerinden gerekse STK’ların katılım ile çok düzeyli, çok önemli  bir katılım oldu..

 

STK alanı Sipki-Der gibi oluşumları dört gözle beklediklerini, Özellikle uyuşturucu çetelerinin ülkemizi nasıl esir aldıkları toplantıya damga vururken.. Bu toplantıda uyuşturucunun Anadolu ve Mezopotamya’nın en ücra şehirlerine, kasabalarına kadar yayıldığını ve bununla ilgili büyük bir mücadelenin de başladığını toplantıya katılan katılımcılardan öğreniyoruz..

 

Örneğin, Doğubayazıt’tan Toplantıya katılan Yusuf Hoca ve boks şampiyonu Öğrencisi Ahmet.. STK alanı ve sivil toplumun önemini bir kez daha ortaya koyuyordu..

 

HABERLE İLGİLİ TÜM DETAYLAR

 

VİDEOMUZDA

 

VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ..

 

Bazid’de (Doğubayazıt)  aynı zamanda Amerikan vatandaşı olan Yusuf Hoca, gençleri uyuşturucu çetelerinin girdabından kurtarmak için gönüllü olarak spor hocalığı yapmakta..

 

Boks şampiyonu olmasını sağladığı Ahmet’in de uyuşturucu bataklığından çekip alınan bir genç olduğu ortaya çıkarken.. Yusuf hoca ve öğrencisi Ahmet büyük bir alkış aldılar.. Ve herkes hocayı ve öğrencisini tebrik etdi..

 

Bu toplantıda sosyal medyanın da ne denli önemli olduğunu, sosyal medya üzerinden yayın yapan Yusuf Erdeniz’in  Ağrı özelinde inanılmaz başarılara imza atıp herkesin birbiriyle buluşmasını nasıl katkıda bulunduğuna da bu toplantıda da şahit olduk.. Edenizin bu basarisinden dolayı yerel-ulusal basın olarak kendisini kutladık..

 

ÖZTÜRK, İNSAN SOYU SIFIRLANMAYA ÇALIŞILIYOR..

 

Esenyurt Gençlik Platformu gibi İstanbul’un dev STK temsilcilerinin de katıldığı etkinlikte SİPKİ-DER gibi güçlü büyük STK’ların ortaya çıkmasının bir ihtiyaç değil bir zorunluluk olduğu dile getirilirken..

 

Başkan Menderes Öztürk ve STK temsilcileri.. Dünyamız siyasi, sosyal, ekonomik, güvenlik her alanda yeniden şekillenirken..

 

Öztürk ve STK’lar, Yeni Dünya düzeninde insanlığa cinsiyetsizliği, uyuşturucuyu, erkek-kadın eşittir, kadın-kadınla, erkek-erkekle evlenebilir..  Saldırıları ile, palavraları ile Vahşi kapitalizm insan soyunu sıfırlama saldırısına küresel çapta girişmiş bulunmaktadır..

 

Vahşi –soykırımcı kapitalizm, insan soyunu sıfırlama ve köleleştirme operasyonuna girişirken.. Burada  en büyük hedef aile kurumudur.. Burada en büyük hedef dünyanın büyük aile ve aşiretleridir.. Bu anlamda ülkemizde ve dünyada vahşi kapitalizm insan soyuna sıfırlama ve köleleştirmeyi, cinsiyetsizliği dayatırken.. Doğal olarak en büyük hedefi aile olacaktır..

 

Bu anlamda ülkemizin her köşesinde bu derin işgal ve saldırıyı gören, halkı buna göre, halkı yaklaşan kıyametlere karşı uyaran, bilinçlendiren, örgütleyen gerçek STK’lara ihtiyaç vardır.. 

 

Toplantıda genel-güncel sorunlarla-konularla ilgili STK’ların ortak endişeleri-çözüm önerileri basına kapalı olarak ele alındı..  Ağrı, Gaziantep, Mardin.. Son zamanlarsa meydana gelen trafik kazalrının trafik kazasından ziyade birer terör saldırılarını andırdığını, hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, etkilenen bütün ailelere başsağlığı ve sabır dilendi.. Ülkemizin sahip olduğu sorunların çözümünün ise uyduruk siyasal ve stk alanının aksine güçlü STK’lardan geçtiğini belirttiler.. SİPKİ-DER Genel Merkezinde (İstanbul), SİPKİ-DER tarihi bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.. STK alanının asıl gündeminin en olması gerektiğini ortaya koydu. Ülkemizde ciddi tüm STK’lar artık Sipki-Der gibi ciddi STK’ları takip etmeye başladılar..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ.. 

 

KURD KELİMESİ IRKI-IRKÇILIĞI DEĞİL İNSANLIK MEDENİYETİNİ TEMSİL EDEN BİR KAVRAMDIR..

 

Kurd Aşiretlerinin kökenine dair çokça sorulan sorulara kurd Feqiler (kurd alim- dil bilimciler) son noktayı koydular.. Büyük İskender’le Helenlerle, İslamiyet’in yayılışında Araplarla, tarih boyunca Ortadoğu’ya yapılan göçlerle bütün kavimlerin, Mısırdan –Hindistan Pakistan Sınırlarına insan soyunun birbiriyle buluşmasının adıdır Kurd.  Bu anlamda Kurdler insanlığın atası ve çatısıdır, Kurd  kelimesi ırk-ırkçılığı değil, tüm insanlığı temsil eden dünyanın medeniyet nüfusudur, insanlığın atası çıkış coğrafyası bir kavram olduğunu da toplantıya katılan Kurd Feqiler dile getirerek Kurd-Kurdler üzerinde dinli-dinsiz dolaşan yalan dolanlara da son noktayı koydular..

 

Toplantıda Sipki-Der’in öncülüğünde Avrupa’dan Türkiye’nin metropollerine STK’lar birbiriyle iletişime geçtiler.. Ülkemize sahip çıkmasak ülkemiz her alanda işgal edilmeye çalışılmaktadır gerçeğini dile getirdiler..

 

 

ETİKETLER : SPKİ-DER İSTANBUL ve BÖLGEDE EZBERLERİ BOZMAYA BAŞLADI..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA