Terörden Aranan Yıldırım Çağaç Bulunamadı

Güvenlik güçleri tarafından dün sabah erken saatlerinde Iğdır merkeze bağlı Yüzbaşılar köyündeki evine yapılan baskında Yıldırım Çağaç’ın ikametinde olmadığı anlaşıldı
Bu haber 2022-09-23 16:05:05 eklenmiş ve 571 kez görüntülenmiştir.

Yasadışı terör örgütü PKK’nın propagandasını yapmak, yardım ve yataklık suçları ile sosyal medya hesaplarında PKK/YPG ve elebaşı lehine yaptığı paylaşımlardan dolayı bölücü örgüte üye olmak, yardım ve yataklık etmek, örgüt propagandası yapmaktan aranan Yıldırım Çağaç, güvenlik güçlerince yapılan aramada ikametinde bulunamadı.

 

Güvenlik güçleri tarafından dün sabah erken saatlerinde Iğdır merkeze bağlı Yüzbaşılar köyündeki evine yapılan baskında Yıldırım Çağaç’ın ikametinde olmadığı anlaşıldı. HDP’nin etkinliklerinde katalizör görevi yürüten Çağaç’ın birçok etkinlikte sarı kırmızı yeşil renkli takılarla örgütün elebaşının posterlerini taşıyarak terör propagandası yaptığı iddiasıyla daha önce benzer olaylardan gözaltına alındığı ve hakkında soruşturmalar açıldığı öğrenildi.

 

Iğdır merkez Jandarma komutanlığı tarafından yapılan operasyonlarda ikametinde ve kalabileceği muhtemel adreslerde bulunamayan Çağaç’ın örgüte katılmış olabileceği ya da yurtdışına kaçmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.


 

 

 

 

ETİKETLER :
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA