AĞRI'DA TERÖR SALDIRISINA TRAFİK KAZASI SÜSÜ..

AĞRI TUTAKTA TERÖR SALDIRISINI TRAFİK KAZASI DİYE YUTTURMAYA ÇALIŞIYORLAR..
Bu haber 2022-11-08 07:47:50 eklenmiş ve 778 kez görüntülenmiştir.

AĞRI TUTAKTA TERÖR SALDIRISINI YİNE TRAFİK KAZASI DİYE YUTTURMAYA ÇALIŞIYORLAR..

 

Ağrı'nın Tutak ilçe merkezine girişte, dün (07-11-2022) saat 14.30 sıralarında 2 TIR ve yolcu otobüsünün yerden uydulardan müdahale edilerek , trafik kazası süsü verilerek Ağrıya ve Ağrılılara terör saldırısında bulundular..

 

2 TIR ve yolcu otobüsünün karıştığı zincirleme  kaza geçen aylarda Mardin ve Gaziantep’te meydana gelen terör saldırasının aynısıydı..

 

Küresel varyantları ile, derin tc yerli-işbirlikçi terör yapılanması ile, dinli-dinsiz terör lejyonları ile sömürge tc yle ülkemizi işgal eden çeteler, tc hakimleri yiner trafik kazası süsü vererek ağrıya ağrılılara  saldırdılar.. Bunlar geçen günlerde onlarca madenciyi de diri-diri- gömmüşlerdi..

 

Şu anda bu teröristlerin en revaçata saldırı biçimleri, trafik, patlama, yerden ve uydulardan müdahale ile trafik kazası süsü.. Beyin insanlara mikrop-biyolojik virüslü saldırılarla intihar süsü vererek imha etme..

 

Ülkemizde istihbarattan emniyete, asker polise sivil toplum örgütlerine 300 yıldır ülkemizi derinden işgal eden siyonist çeteler, yerel küresel ayakları ile çözemediğimiz için 80-90 milyon vatandaş olarak operasyon üstüne operasyon yiyoruz.. TC siyasal alanı stk ve basın alanı da üstlerden bu çetelerin işgalinde olduğundan halk dönen oyunları göremiyor.. Dönen oyunları görememe ise askerden polise sivil vatandaşa bilim adamına ölüm olarak dönüyor..

 

Ülkemizin en ağır sorunu 300 yıllık derin işgal sorunudur.. Derin işgal çeteleri hayatlarımızla topla oynar gibi oynuyorlar.. Tc siyasal, devlet, stk, basın .. alanı ise derin nedeniyle bu derin işgali halka taşıyamıyor.. Yani 300 yılık siyon-kapital çete yerli yabancı ayakları ile bize dilediğ operasyonu dilediğ yapmaktadır..

 

TC aynen siyonist molla rejimi gibi, terörist israil abd karşıtı görünüp, bu iki terörist rejimle birlikte önde gelen bilim adalkrnı, komutanlarını tere yağından kıl çeker gibi imha edebiliyor..

 

Kılıçlı örneğinde de gördüğümüz gibi bizi sömürge yapanların siyasetçileri olan tc siyasal alanı.. sömürgecilerin, tefecilerin, soykırımcıların ayağına giderek akp değil biz tc yi size daha iyi kullanışlı yapacağız.. Ve halkta okadar aptallaşmışki kendilerinin her alanda satılık koyuna, imhaya açık sürüye dönüştürüldüğünü göremiyor..

 

ÜNALA TAKDİR VE TEBRİK YAĞIYOR..

 

Kahramanmaraş 8. Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı'nda düzenlenen konferansta, "Bir kültür devrimi olarak Cumhuriyet, bizim lügatimizi, alfabemizi, dilimizi, hasılı bütün düşünme setlerimizi yok etmiştir"  Gerçeğini ifade ederek, soykırımcı diktatör sömürge tc rejminin ufakta olsa İngiliz ABD sömürgesi halk düşmanı tc yi deşifre ettiği için bütün ciddi STK'lar Ünal’ı kutlarken..

 

Mevcut sömürgeci tc -müstemleke basını tc basını ise büyük tepki çekti numaralar ile halkı yanıltmaya bakıyor..

 

Bütün fünyada olduğu gibi tc de put ve totemleri ile yıkılcak.. Anadolu-Mezopotamya halkları özgürlüklerine kavuşacaklardır..

 

Ünalın dedeleride işgalcilere karşı savaşım veren en büyük vatanperverler..

 

Fakat sörgeci tc rejminde sahte kurtarıcılar put ce totemlerin iiş galinde olunduğundan.. Doğruyu anca halk dile getiryor..

ETİKETLER : AĞRI TUTAKTA TERÖR SALDIRISINI YİNE TRAFİK SALDIRISI DİYE YUTTURMAYA ÇALIŞIYORLAR..
Diğer Bilim-Teknik haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA