SERHAT STK’LARI LİDERİMİZ ÇERKEZDİR FOTOĞRAFINI VERDİLER..

Bölgemiz açısından en önemli siyasi aktörlerden biri.. Orhan Çerkez’in Kızının Nişanı Cumartesi Günü (5-Kasım-2022) Ataşehir Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleşti..
Bu haber 2022-11-07 11:54:57 eklenmiş ve 668 kez görüntülenmiştir.

SERHAT STK’LARI LİDERİMİZ ÇERKEZDİR FOTOĞRAFINI VERDİLER..

 

63 Derneğin bünyesinde yer aldığı Ardahan Dernekler Federasyonu Genel Başkanı, Ataşehir Bld. Başkan Yrd., Yarım Yüzyıla varan STK’lar, yerel yönetimler-belediyecilik alanındaki uzmanlığı ile, herşeyden önemlisi ırk-dil-din-mezhep, parti hafifliklerine düşmeyen, herkesi  ve kesimi kucaklayan yaklaşımı ile tanıdığımız, İş, STK, Yerel Yönetimlerde bölgemizin en büyük temsilcisi..

 

Bölgemiz açısından en önemli siyasi aktörlerden biri.. Orhan Çerkez’in Kızının Nişanı Cumartesi Günü (5-Kasım-2022)  Ataşehir Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleşti.. Mehtap Çerkez’in hayatını Adıyaman’ın Önde gelen Ailelerinden Uçar Ailesinden Muhammet Uçarla birleştirdiği nişan Serhad bölgesi başta olmak üzere İstanbul aktı..

 

Genç Çiftin Aile ve Akrabalarının yanı sıra; Bölge iş-STK-Siyaset-Sanat dünyası Çerkez’in kızının nişanına aktı.. Bu fotoğraf İstanbul’da bölge nüfusumuzun âmâsız Orhan Çerkez’i en büyük temsilcileri; liderleri olarak gördüğünün de fotoğrafı oldu.

 

Çerkez STK alanında partiler üstü duruşu ile, örneğin, “STK’lar olarak siyaset üstü duruşunuzla kendiniz güç olmasanız, kanunları kendiniz yapmasanız; başkalarının yaptıkları kanunlara tabi olur ve koyun gibi güdülürsünüz” Müstemleke-sömürge zihniyeti ile yönetilen düşmüş-düşürülmüş bir vatandaş-ülke değil, kendi ülkesinin hakimi vatandaş gerçek STK’ların varlığı, ile mümkündür.. Bu anlamda gerçek STK olayını ülkemizin herköşesine taşımalıyız..

 

Bu Müthişe Nişan Töreni ile  sizi başbaşa bırakıyoruz..

 

Orhan Çerkez’in Kızı Nişan Töreni Video Foto, Detaylar için Tıklayınız..

ETİKETLER : SERHAT STK’LARI LİDERİMİZ ÇERKEZDİR FOTOĞRAFINI VERDİLER..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA