ESENYURT BELEDİYESİ EZBERLERİ BOZUYOR..

Kardeş Kültürler Festivali ile ezberleri bozan, yerel-ulusal-küresel.. Dünya halklarının, kültürlerinin kardeş olduğunu.. Ortaya koyan Esenyurt Bld. Bu etkinliği ile faşist ulus devletin..
Bu haber 2022-11-07 11:31:48 eklenmiş ve 624 kez görüntülenmiştir.

ESENYURT BELEDİYESİ EZBERLERİ BOZUYOR..

 

Kardeş Kültürler Festivali ile ezberleri bozan, yerel-ulusal-küresel.. Dünya halklarının, kültürlerinin kardeş olduğunu.. Ortaya koyan Esenyurt Bld. Bu etkinliği ile faşist ulus devletin mınına koyup kodları ile oynarken..

 

Esyurt kardes kült fest -1 tıklayınız

 

Esyurt kardes kült fest-2 tıklayınız..

 

Esenyurt Belediyesinin  alt birimleri, müdürlükleri  tarih yazıyorlar..

 

Esenyurt Belediyesi Yerel Hizmetler Müdürlüğü yıllık 40-50 bin insana iş-istihdam sağlayarak bir tarih yazıyor.. Ülkemizde benzeri olmayan başarılara imza atıyor.

 

Bu bölüm inanılmaz başarılara imza atıyor. İş dünyası, iş veren, firmalarla ve Kent Konseyleri gibi büyük ciddi STK’larla ortak çalışma grupları oluşturarak..  Öğrenciye, nitelikli kendini yetiştirmiş, vasıfsız vasıflı insanları iş veren firmalarla ortak çalışmalarla buluşturarak yıllık 40-50 bin kişiye iş –istihdam sağlıyor..

 

Belediyenin, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü hakeza vatandaşı rencide etmeden ihtiyacını belirleyerek belediyenin bünyesinde açılan giyim-gıda gibi alanlara yönlendiriliyorsunuz..

 

2020 yılında kurulan derman çarşısı.. Gerçekten benzersiz bir hizmet sunuyor.. Tek şartı Esenyurt sınırları içinde yasamanız. Yetkili birimlere müracaat edip onay almanız, verilen evrakla Derman Çarşısına gidiyorsunuz, Nur yüzlü ablalar sizi karşılıyor.. İhtiyacınıza göre sizi yönlendiriyorlar, ihtiyaçlarınız imkanlar ölçüsünde birlikte gideriliyor.. 

 

Esenyurt Yerel Hizmetler Müdürlüğü ile Sosyal İşler Müdürlüğünden kısa birer Video.. Bu bölümlerde çalışanların heyecanı hizmet aşkı karşısında şapka çıkarılır..

 

Esenyurt Yerel Hizmetler Müdürlüğü, Sosyal İşler

Müdürlüğünden kısa birer Video..

Videolar için Tıklayınız..  

 

DOĞDUKLARI YERLERİ CENNETE ÇEVİRİYORLAR..

 

90’larda, 2000’lerde STK alanında boy göstermeye başlayan aktörler bir taraftan Esenyurt’tan tam demokrasinin işlediği bir  şehir ortaya çıkarırlarken.. Diğer yandan doğdukları toprakları da unutmayarak, oralara da uzanarak; yatırım yaparak hem yaşadıkları şehirleri hem de doğdukları topraklara fazlasıyla vefa borçlarını ödemeye başladılar..

 

Bu aktörlerden biri olan, STK alanının sağlıklı bir şekilde rayına oturmasını sağlayan aktörlerden biri olan Adil Usta Kebap salonlarının işletmecisi Adil Özer, “Toplumun bilinç düzeyi, politik kültürü ne kadar gelişmişse o toplum o oranda gelişir” diyerek Esenyurtta meydana gelen değişimi bir cümle ile özetlerken.. Memlekete kattıkları katma değer ve güzellikleri de alta yer alan videolarda görebilirsiniz..

İş Dünyasından STK alanına politik kültürleri ile, duruşları ile ülkemizin gerçek temsilcileri, değerleri olan Esenyurtlular.. Hergün birbirinden güzel onlaraca etkinliklere imza atarak da farklarını ortaya koymaktadırlar..

 

GUNDE GELLİK’E  (ÇOBANLI) VİDEO TIKLAYINIZ..

 

 

 

ESENYURTTAN İZLENİMLER..

 

Esenyurt sınırları içine girdiğinize sizin insan olarak bir değerinizin olduğu, bu ülkenin eşit birer yurttaş, bireyi ve vatandaşı olduğunuzu hissettiğiniz gibi,  tc başta olmak üzere yüzyıllardır insanlığı her alanda esir alan faşist ulus devletlerinde gezegen çapında son zamanlarını yaşadığını.. görüp anlıyorsunuz..

 

Artık ülkenin her yerinde vatandaşın, vatandaşların Kemal Deniz Bozkurtları takip etmeye başladığını.. Dünyanın diğer kıtalarında Amerika Avrupa gibi kıta ülkelerde  artık faşist ulus devlet temsilcilerinin, arkasındaki soykırımcı sermaye gruplarının halk kitleleri tarafından ablukaya alındığını, korkarak parlamentolara girip-çıktığını.. Hergeçen gün etraflarındaki çemberlerin daraldığını, sularının ısındığını net ve açık bir şekilde görebiliyorsunuz.. 

 

Umudun Şehri Esenyurt ortaya koyduğu icraatları ile ırk-dil-din-mezhep üstü.. Faşist-ırkçı rejimi gömerek, ötekinin olmadığı bir sistem inşa etmiş durumda..

 

Esenyurtta ırk-dil-din-mezhep yemleri, kutsal devlet- orgut yemleri  gömülmüş, herkesin kendisi olduğu, ötekinin olmadığı mükemmel bir demokrasi ve yönetim anlayışı her tarafta hakim.. Burada faşist-ırkçı tc rejimi yıkılmış, yerine Anadolu Birleşik Devletleri gibi Irk dil din mezhep yemelerinin, ötekinin olmadığı Anadolu-Mezopotamya  Birleşik Devletleri sistemi kurulmuş..

 

Bir başka ifade ile Esenyurt Kardeş Kültürler Festivali gibi etkinliklerle geleceğin Anadolu Birleşik Devletlerinin mini bir örneğini ortaya koyarak 300 yıllık faşist-soykırımcı-ırkçı  ulus devlet olayını da tarihe gömen devrimci kimliği ve kişiliği ile de giderek öne çıkan bir şehir olmaya başladı.. Esenyurt gerçeği halk kitleleri ne kadar politikse, halk kitleleri ne kadar bilinçli ise .. O ülkede demokrasi ve rejiminde ona göre şekillendiği gerçeğinin ülkemizdeki en somut örneğidir..

 

Yani halk olarak bizim akp lere, chplere, proje ip lere.. Yani uyduruk tc iktdar-muhalefet siyasi partilerine ihtiyacımızın olmadığı.. Kutsal devlet, kutsal ırk, kutsal kurtarıcı yalan dolanlarını, kutsal tc yalanını  gömerek, halk olarak kendi ülkemizi kendimizin yöneteceği en somut ispatlarından da biridir Esenyurt..

 

Esenyurt sivil toplum örgütlerinin STK olayının da nasıl olması gerektiği yönünde önemli bir laboratuvar. Esenyurtta Sivil Toplum STK alanında kimlerin faal olduğunu vatandaşla sorunları ile uğraştığını da görme şansınız oluyor, STK alanında üstlendikleri aktif rolleriyle hemşerilerimizden Kent Konseyinden Sanatcı Gülhan Yıldız, Hocvan Derneklerinde Yöneticilikleri ile öne çıkan Ercan Öztürk, Yavuz Özer, Erkan Deli, belediye sosyal birimlerinden Güven Yıldırım.. gibi birçok hemşerimiz yerel yönetimin hizmetlerinden habersiz olan hemşerilerimize yol gösterdikleri gibi.. İhtiyac sahibi insanların gerekli yerlerle irtibatı, issiz bir cok gencin gerekli birimlerle irtibatını sağlayarak üzerlerine düşeni laiki ile yapan hemşerilerimiz, STK temsilcileri.. olarak alanda gördük ve sizlere taşıdık..

 

ÜLKEMİZİN GELECEĞİ ESENYURTTA İNŞA EDİLİYOR..

 

Kardeş Kültürler Festivali ile ezberleri bozan, yerel-ulusal-küresel.. Dünya halklarının, kültürlerinin kardeş olduğunu.. Ortaya koyan Esenyurt, belediye olduğu 1989 yılından günümüze giderek yükselen bir çizgi yakalayarak, ülkemize her alanda örnek olmaya başladı.

 

90’larda, 2000’lerde STK alanında boy göstermeye başlayan aktörler bir taraftan Esenyurt’tan tam demokrasinin işlediği bir  şehir ortaya çıkarırlarken.. Diğer yandan doğdukları toprakları da unutmayarak, oralara da uzanarak; yatırım yaparak hem yaşadıkları şehirleri hem de doğdukları topraklara fazlasıyla vefa borçlarını ödemeye başladılar..

 

Bu aktörlerden biri olan, STK alanının sağlıklı bir şekilde rayına oturmasını sağlayan aktörlerden biri olan Adil Usta Kebap salonlarının işletmecisi Adil Özer, “Toplumun bilinç düzeyi, politik kültürü ne kadar gelişmişse o toplum o oranda gelişir” diyerek Esenyurtta meydana gelen değişimi bir cümle ile özetlerken.. Memlekete kattıkları katma değer ve güzellikleri de alta yer alan videolarda görebilirsiniz..

 

Vatandaş ülkeye katma değer katarken.. Diktatör TC varyantları-siyaseti  ise devlet –halk içindeki kolları ile hırsızlık-talan, yıkma gibi oyunlarla vatandaşları hem doğdukları yerde, hem de yaşadıkları yerde gelişmelerini engellemek için hala operasyon üstüne operasyon yapmaya çalışırken.. Utanmadan bugün çökmekte olan Amerika-avrupalarda ülkemizi ve vatandaşı satma politikları geliştirmektedirler.. Ve bu utanç verici uşak-köle durumlarını da siyaset olarak yutturmaya çalışmaktadırlar..

 

Örneğin Serhad bölgesinde inşa ettiğiniz her ev, yaptığınız her yatırım, devlet içinde, dışında kümelenen çetelerin özellikle hırsızlık süsü verilerek ortak saldırasına maruz kaldığını.. Ama vatandaşın bu sömürge tc ajan ve kırıntılarını çözmesi ile boşa çıkarıldıklarını da belirtelim..

 

Birbaşka ifade ile İstanbul’da yükselen politik kültür, ülke genelinde eski tc yi iktidar-muhalefeti ile uyduruk siyasal alanı ve tüm kırıntılarını gömüyor.. Halk kurduğu STK’larla kendisi öne çıkıyor..

Günümüzün Esenyurtu işte 90’lardan beri döşenen bu demokratik, devrimci kültürle inşa edildi. Günümüzde tüm ülkeye örnek teşkil ediyor..

 

Esenyurt giderek ülke geneline ve yerel yönetimlerine rol ve model oluyor, geleceğin ırk-dil-din-mezhep üstü sistemi Anadolu Birleşik devletlerine giden yolu açıyor, kutsal devlet-ırk vs. vs. yalan dolanlarını tarihe gömmüyor..

ETİKETLER : ESENYURT BELEDİYESİ EZBERLERİ BOZUYOR..
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA