İSTANBUL İŞ DÜNYASININ YENİ PATRONU MURAT KALSIN..

9 Kasımda yapılacak olan İTO seçimlerinde İstanbul dolayısıyla Turkuye is dünyasının yeni patronu Murat Kalsın olduğu bu yemekte ortaya çıktı.
Bu haber 2022-11-03 07:36:01 eklenmiş ve 727 kez görüntülenmiştir.

İSTANBUL İŞ DÜNYASININ YENİ PATRONU MURAT KALSIN..

 

Dün aksam Pullman İstanbul’da İTO başkan adayı  iş adamı Murat Kalsın’ın iş dünyasına verdiği yemek İstanbul tarihinde görülmedik bir yemek oldu..

 

9 Kasımda yapılacak olan İTO seçimlerinde İstanbul dolayısıyla Turkuye is dünyasının yeni patronu Murat Kalsın olduğu bu yemekte ortaya çıktı.

 

HABERİN FOTO GALERİSİ


TIKLAYINIZ..

 

 

Sipki –Der gibi milyonlarca üye potansiyeline sahip büyük STK’lardan, TÜMKİAD gibi on binlerce iş adamı üyesi olan iş dünyası derneklerine kadar İş-Dünyası, STK’lar açık bir şekilde Kalsın’a desteklerini deklere ettiler. Sadece  Serhat –Serka bölgesinden yüzlerce iş adamı yemeğe katıldı..

 

İTO tarihinde ilk defa iş dünyasının bu kadar donanımlı bir şekilde bir adaya, başkan adayına sahiplenişine İstanbul iş dünyası şahit olurken.. En büyük lobinin ise halk olduğu, iş dünyasının kendisi olduğu da ortaya çıktı.. Kalsına lobilerden değil STK, halk, iş dünyasından inanılmaz bir destek olduğu yemekte ortaya çıktı..  

 

İstanbul iş dünyasından binlerce temsilcinin katıldığı yemek, geçen dönem İTO kongrelerinde toplanmayan bir katılım bir izdihamla gerçekleşti..

Kalsın verdiği yemeğe kısaca değinirsek Turkiye is dünyasının yeni patronu, is-STK dünyasının toparlayıcı gücü, ekonomi-yönetim-liyakat.. Kendini her alanda en iyi şekilde yetiştirmiş  iş dünyası alanında eşsiz profesyonel bir kişilik..

Toplantıya katılan Federasyonlar, STK’lar ekonomi örgütleri.. Sıpki-Der gibi 25 aşiretin üst çatısı, TÜMKİAD gibi binlerce üyesi olan iş dünyası STK’ları.. Odalar, oda temsilcileri..

Hepsi tek ağızdan Murat Kalsın’a amasız desteklerini sunduklarını deklere ettiler..

Serhat bölgesinden Sıpki-Der basta olmak üzere onlarca derneğimizi iş-stk dünyasının katılımını sağlayan iş adamı Burhan Osmanoğlu.. Klasının verdiği yemeği iki cümle ile özetledi:

 

Osmanoğlu, İTO önceki yıllarda yaptığı kongrelerde iş dünyasını böyle bir araya getirmemişti.. Bu fotoğraf ülkemiz yeni ekonomi patronunun kim olduğunu ortaya koyduğu gibi, İş-STK dünyasının âmâsız bir şekilde Kalsın’ı başkan seçtiklerinin fotoğrafıdır..

İŞ dünyası yemeğinde Murat Kalsın, yaptığı konuşmada, liyakat, ehliyet, adalet, işi ehline vermeyi seçtiğiniz için hepinize yürekten teşekkür ediyoruz dediler..   Mevcut İTO yönetimini kastederek, kendi üyesine haciz götüren, 20 milyon kira ödeyen üyeden 30 milyon aidat alan..

Ülkemizi ve İstanbul iş dünyasını çökertme politikası güden İTO yönetimini hep birlikte göndereceğiz..

Dünya tek devlet olsa başkenti İstanbul olurdu gerçeğine de vurgu yapan Kalsın, İstanbul’u, iş dünyasını ülkemizi dünyada hak ettiği yere taşıyacağız.. İş dünyasının ayaklarını vurulan prangaları hep birlikte kıracağız dediler..

ETİKETLER : 9 Kasımda yapılacak olan İTO seçimlerinde İstanbul dolayısıyla Turkuye is dünyasının yeni patronu Murat Kalsın olduğu bu yemekte ortaya çıktı.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA