BURHAN OSMANOĞLU İTO MECLİS ÜYESİ ADAYI..

Bölge iş dünyamız, bölge STK alanında üstlendiği aktif misyon ve vizyonu ile öne çıkan iş adamı Burhan Osmanoğlu 9 Kasımda yapılacak olan İTO seçimlerinde meclis üyesi adayı..
Bu haber 2022-10-31 08:42:26 eklenmiş ve 851 kez görüntülenmiştir.

BURHAN OSMANOĞLU İTO MECLİS ÜYESİ ADAYI..

 

Bölge iş dünyamız, bölge STK alanında üstlendiği aktif misyon ve vizyonu ile öne çıkan iş adamı Burhan Osmanoğlu 9 Kasımda yapılacak olan İTO seçimlerinde meclis üyesi adayı..

 

Ülkemizin en büyük ekonomi STK’sı olan İTO seçimlerinde Osmanoğlu’nun yanı sıra İnşaat Sektöründen tanıdığımız Mustafa Süleymanoğlu gibi birçok hemşerimizin de yaklaşan İTO seçimlerinde Meclis Üyesi adayı olduklarını da öğrenmiş bulunmaktayız..

 

Bilişim ve İnşaat sektörünün önde gelen temsilcilerinden Burhan Osmanoğlu’nun sadece Meclis üyeliği değil başkanlığa da oynayabilecek bir pozisyonu var..

 

BES İletişim, İnşaat Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Olan Burhan Osmanoğlu, Tüm Kalkınma İş İnsanları ve Girişimciler Derneği  (TÜMKİAD) başkan yardımcısı..

 

TÜMKİAD Turkuyenin yarısında, büyük metropollerinde örgütlü bir iş adamları derneği ve İstanbul başta olmak üzere binlerce üyesi olan bir dernek..

 

Bu anlamda İTO seçimlerinde sadece meclis üyesi alanında değil başkanlık seçimleri alanında da en güçlü adaylardan biri Burhan Osmanoğlu..

Büyük STK’lar ve ODA seçimlerinde hemşerilerimizin öne çıkması bölge iş-STK dünyamız da memnuniyetle karşılanırken, büyük bir takdir toplarken..  Osmanoğlu İTO’ya üye hemşerilerimizde kendisiyle iletişime geçmelerini istediler.

 

Burhan Osmanoğlu İş-STK dünyamızın etkinliklerinde de

 

en ön sıralarda yer alan bir iş adamı..

 

OSMANOĞLU, KİMDİR VİDEO-FOTO TIKLAYINIZ..

 

 

İTO 1888 DEN BERİ ÜLKEMİZİN EN BÜYÜK STK’LARINDAN BİRİ..

 

İSTANBUL TİCARET ODASI (İTO) STKLAR ARASIND DÜNYADA 2. ÜLKEMİZDE İSE EKONOMİ STK ALANI İÇİNDE 640 .000 ÜYESİ İLE  1.STK’DIR..  

 

İstanbul Ticaret Odası, 640 bini aşkın üyesiyle dünyanın en büyük ve köklü ticaret odalarından biridir.

 

İstanbul Ticaret Odası, Türkiye'nin ve üyelerinin; uluslararası ticaretten daha fazla pay alan, küresel boyutlardaki siyasi ve ekonomik oluşumları kendi yararı doğrultusunda yönlendirebilen bölgesel bir güç olmasına katkıda bulunma vizyonuyla hareket eder.

 

İTO, özel sektörün yapısal ve güncel sorunlarının çözülmesi, Türkiye'nin uluslararası rekabet gücünün geliştirilmesi, ülke ekonomisine güvenli ve istikrarlı bir gelişim ortamı sağlanmasının hayati önem taşıdığını bilir.

 

İstanbul Ticaret Odası’nın misyonu Türkiye’yi ve üyelerini geliştirmek; çağa ayak uydurmuş ve ötesini hedefleyen bir vizyon ile hareket etmek;  Global ticaretten daha fazla pay almayı, uluslararası siyasi ve ekonomik oluşumları kendi yararı doğrultusunda yönlendirebilen küresel bir güç olmayı hedeflemektir.

 

Türkiye'nin geleceğine adanmış bir kurum olarak İTO, misyonundan aldığı güçle; ticaret, küçük sanayi ve hizmet sektörlerinin hızla gelişme ve yaygınlaşmasını teşvik eder. Yurt dışında yeni pazarlar oluşturmak için çalışır. İş dünyasının gelişmesinin önündeki engelleri tespit eder ve kaldırılması için faaliyette bulunur.

 

İTO, tüm üyelerinin ve diğer iş sahiplerinin işlemlerini süratle sonuçlandırır. Kamuoyunu aydınlatır. Kuruluş Yasası’nda da öngörüldüğü şekilde, meslek ahlak ve dayanışmasını korur. Ülke kalkınmasının sağlanmasında ve değişim yaratılmasında, kamu veya özel her türlü mesleki, bilimsel, toplumsal ve kültürel kuruluşla iş birliği yapar.

 

İTO’nun, 1882 yılından bu yana, üyeleri ile bütünleşerek, eksilmez bir heyecan ve şevkle sürdürdüğü hizmet yolculuğu, bu özellikleri ile aynı zamanda,  tüm Türkiye’nin gelişmeyi ve aydınlığı hedefleyen ekonomik ve ticari yaşamının da bir fotoğrafıdır.

 

İTO, Türkiye’nin ekonomik panoramasında daima en merkezde bulunmuştur. Bunun için de üç ayaklı ama her şartta “üye odaklı” bir hizmet anlayışı benimsenmiştir. Bunlardan ilki, kanunla kendisine verilen, tescilden ihracata kadar birçok resmi belgenin düzenlenmesini içeren görevleri, ikincisi, üyelerine, yerelden evrensele uzanan bir strateji ve perspektif kazandırmak için eğitim ve bilgilendirme faaliyetleri, üçüncüsü ise, üyelerinin ticari hak ve menfaatlerini korumak olarak özetlenebilir. İTO, bugüne kadar bu görevlerinin tümünü hakkıyla yerine getirme gayreti içinde olmuştur. Neticede, Türk ekonomisinin öncü kurumu olarak İTO, sadece Türkiye’nin değil bulunduğu bölgeden tüm dünyaya yayılan bir ticari ekol haline gelmiştir.

ETİKETLER : Bölge iş dünyamız bölge STK alanında üstlendiği aktif misyon ve vizyonu ile öne çıkan iş adamı Burhan Osmanoğlu 9 Kasımda yapılacak olan İTO seçimlerinde meclis üyesi adayı..
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA