BEYKOZ HDP 4. OLAĞAN GENEL KURULUNU YAPTI..

Halkların Demokrasi Partisi Beykoz İlçesi 4. Olağan genel kurulunu yaparak yeni yönetimini seçti. Yeni yönetime mevcut baskan İzzetin Yaman, Saniye Korkmaz eş başkanlığa seçildiler..
Bu haber 2022-10-31 05:06:32 eklenmiş ve 788 kez görüntülenmiştir.

BEYKOZ HDP 4. OLAĞAN GENEL KURULUNU YAPTI..

 

Halkların Demokrasi Partisi Beykoz İlçesi 4. Olağan genel kurulunu yaparak yeni yönetimini seçti. Yeni yönetime mevcut baskan İzzetin Yaman, Saniye Korkmaz eş başkanlığa seçildiler..

 

 Öğle saatlerinde başlayan kongreye HDP İstanbul İl Başkanı Ferhat Encü, Beykoz Ardahanlılar Derneği YK üyeleri, Beykoz Emekliler Sendikası, Hoc-Fed üyesi Derneklerle, Beykozdan cesitli STKlarla ..Pendik HDP ilçe Başkanı Yaşar Gökdemir gibi İstanbul un değişik ilçelerinden HDP’li  yöneticiler, halktan katılım oldu..

 

HDP İstanbul İl Eş Başkanı Ferhat Encü’nün konuşma yaptığı kongrede kürdi STK’larda önemli belirlemelerde bulundular..

 

HABERİN VİDEO ve FOTOGRAFLARI İÇİN

 

TIKLAYINIZ..

 

Kurdi STK’lar, içinde bulunduğumuz yüzyılla önümüzdeki yüzyıl devletin ve faşist ulus devletin tarihe karıştığı yüzyıllar olduğu gibi, insanlık yeni bir sisteme Dünya Konfederasyonu sistemine  geçiş arifesindedir..

 

İnsanlık tarihi boyunca olduğu gibi dinler ve fikirlerin, medeniyetlerin çıkış noktası Mezopotamya-Kurdistandandır. Kurdlerin yüzyıllardır faşist ulus devletlere karşı verdiği mücadele domino etkisi yaratarak insanlığın kıta –kıta federasyonlaşması ve dünya konfederasyonuna giden yolu açtığı gibi..

 

İçine girdiğimiz yüzyıl dünya halklarının, dünyanın medeniyet nüfusu, insanlığın atası Kurdleri adeta yeniden keşf etmesini, Kurdi nüfustan aldıkları ilhamla insanlığın din-dil-ırk-mezhep üstü yeni bir siyasal siteme dünya konfederasyonuna kayışını da berberinde getirdi.

 

TC YÜZYILDIR UTANÇ VERİCİ BİR SÖMÜRGE..

 

TC gibi ırkçı-diktatör monarşiler başta olmak üzere, Kutsal devlet yalan dolanı, faşist ulus devletin dünyamızı terk ettiği bir sürece girmiş bulunmaktayız.. İktidarı muhalefeti ile Amerikalarda, Avrupalarda yerlere kadar yatan küçük insanların.. “Biz Anadolu-Mezopotamya halklarını coğrafyalarını daha iyi size peşkeş çekeriz” gibi utanç verici bir sömürge olan ülkemizde yeniden-yeniden ısıtılan kutsal türk, kutsal kürt.., kutsal ırk.. kutsal devlet, kutsal  tc oyun ve yalan dolanları da son zamanlarını yaşamaktadır.. TC nin kaderini de Ortadoğu’daki faşist ulus devletlerin kaderini de Kurdler belirleyecektir.. Çünkü bu rejimler Kurdistan üzerine kurulan kurdurulan sahte suni devletler ve vahşi kapitalizmin halkları soykırımalara uğratan  sömürgeleridirler.. İnsanlık kıta-kıta tüm faşist ulus devletleri tarihe gömme dönemine girmiş bulunmaktadır..

 

 

 

ETİKETLER : Halkların Demokrasi Partisi Beykoz İlçesi 4. Olağan genel kurulunu yaparak yeni yönetimini seçti. Yeni yönetime mevcut baskan İzzetin Yaman Saniye Korkmaz eş başkanlığa seçildiler..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA