İŞ-STK DÜNYASI, HALİL İBRAHİMİN DUGUNUNDE BULUSTU..

İş-Siyaset-STK dünyası Ardahan 78’liler kuşağından, öğrenci gençlik liderlerinden Orhan Şit’in Oğlu Halil İbrahim’in Düğününde buluştu..
Bu haber 2022-10-30 05:54:37 eklenmiş ve 762 kez görüntülenmiştir.

İŞ-STK DÜNYASI, HALİL İBRAHİMİN DUGUNUNDE BULUSTU..

 

İş-Siyaset-STK dünyası Ardahan 78’liler kuşağından, öğrenci gençlik liderlerinden Orhan Şit’in Oğlu Halil İbrahim’in Düğününde buluştu..

 

İş-Siyaset-STK dünyası Ardahan 78’liler kuşağından, öğrenci gençlik liderlerinden Orhan Şit’in Oğlu Haili İbrahim’in Düğünü Cumartesi Günü (29-Ekim-2022) Günü Yeşil Pınar Star-1 Düğün Salonunda gerçekleşti.

 

Esenyurt’tan bölge iş-stk-siyaset sanat dünyamızın en önemli kanaat önderlerinden biri olan Rahmetli Muhtar Ali Delinin yeğeni Selahattin Delinin kızı Berna Deli ile hayatını birleştiren Halil İbrahim Sit’in düğününe yoğun bir katılım oldu..

 

Sit’lerin-Delilerin Akrabalıklarının pekiştiği düğüne bölge iş-stk-siyaset-sanat dünyasından, Celali-Sıpki.. Kurd aşiret temsilcilerinden  yoğun bir katılım oldu..

 

Dış alanda, düğün salonu önünde adeta izdiham oluştu..  İstanbul’un değişik semtlerinden gelen hemşerilerimiz ve STK temsilcileri hem hasret giderdiler, hem de koyu sohbetler gelişti..

 

DÜĞÜN VİDEO-FOTO GALERİ –TIKLAYINIZ..

 

DÜĞÜN VİDEO-FOTO GALERİ –TIKLAYINIZ..

 

 

 

DÜĞÜN-DERNEK ETKİNLİKLERDEN İZLENİMLER..

 

Düğün –Dernek toplumsal etkinliklerde STK- iş-siyaset-sanat dünyası genelde dünya ve ülkemiz sorunları üzerinde konuşup fikir teatisinde bulunurken, ülkemizin içine düştüğü içler acısı duruma da sıklıkla vurgu yapılmaktadır. STK alanının, vatandaşın yetkinleşerek ülkesinin kaderine el atması, aksi vatandaş her alanda soykırıma uğratılmaktadır görüşü ülke genelinde hakim..

 

İTO SEÇİMLERİNDE İKİ HEMŞERİMİZ MECLİS ÜYESİ ADAYI..

 

Düğünde İş-STK dünyası yaklaşan İstanbul Ticaret odası seçimlerini konuşurken..

((İş dünyamızın önde gelen temsilcilerinden İş Adamı Burhan Osmanoğlu, Mustafa Süleymanoğlu’nun yaklaşan İTO seçimlerinde Meclis Üyesi Adayı oldukları bu anlamda düğüne yoğun katılım gösteren iş dünyası temsilcileri tarafından kutlandılar. İş-STK dünyası ODA’larda, büyk kurumlarda olmadığımızı, bu alanın acilen doldurulması gerektiğine vurgu yaptılar..))

 

STK’LAR TC REJMİ BİR SÖMÜRGE, HER ALANDA GİZLİ-AÇIK SOYKIRIM YAŞIYORUZ..

 

STK’lar ise TC siyasetinin durumunun içler acısı olduğunu, iktidar ve muhalefeti ile bitik bir siyasal yapı.. Bitmiş-bitik proje bir muhalefetin Amerikalara gidip ülkemizi yönetmesi babında icazet almaların peşinde koşmasının bir utanç vesilesi olduğunu, TC rejminin ise bitik bir sömürge olduğunu ortaya koyarken, TÜİK doğurganlık verilerine de değinerek ülkemizde açık-gizli bir soykırımın hayata geçirildiğine vurgu yaptılar.  

 

Bilindiği gibi TUİK, 2020 yılında 83 milyon 384 bin 680 milyon olan Türkiye nüfusunun, 84 milyon 680 bin 273'e yükseldiğini açıklamış, Dünya doğurganlık ortalaması 2.42 iken, Türkiye'de bu rakam 1.70 olarak belirlenmişti..  Ve bu rakam hızla düşmeye devam ediyor dediler..

 

Özetle STK alanı ülkemizin bir sömürge olduğunu, yerli yabancı ihanet çetelerinin sömürge TC rejminden aldıkları güçle ajan hukuk büroları ile vatandaşın evi-arazisi, hayvanı kısaca hayatı ablukaya alınırken.. Bu sömürge rejim 80-90 milyon vatandaşa 100 yıldır dilediği operasyonu çektiğini.. Ülkemizin hergeçen gün giderek yönetilemez bir hale çekildiğine, hukukunda guguk kuşuna çevrildiğine vurgu yaptılar..

ETİKETLER : İş-Siyaset-STK dünyası Ardahan 78’liler kuşağından öğrenci gençlik liderlerinden Orhan Şit’in Oğlu Halil İbrahim’in Düğününde buluştu..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA