YAŞLI BUNAKLARLA –CİCİ OĞLANLARLA AMERİKALI ve AVRUPALILARI TARİHTEN SİLİYORLAR..

YAŞLI BUNAKLARLA –CİCİ OĞLANLARLA AMERİKALI ve AVRUPALILARI TARİHTEN SİLİYORLAR..
Bu haber 2022-10-26 02:33:27 eklenmiş ve 673 kez görüntülenmiştir.

YAŞLI BUNAKLARLA –CİCİ OĞLANLARLA  AMERİKALI ve AVRUPALILARI TARİHTEN SİLİYORLAR..

 

Soykırımcı siyonizim yaşlı bunak bidon ve komedyen soykırımcı katil cici oğlan zeleneskyle Ukraynalıları tarihten siliyor.. Bu tarihten silmenin ana aşaması ise Amerikalıları ve Avrupalıları tarihten silmek olacaktır.. Ki Adriyatikte siyonist İngiliz-amerikanın booru hatlarını patlatması bunu net ortaya koydu..

 

Şimdi yeni bir plan devreye koydular.. Ukraynaya taktik nükler silahlar koyup ukraynayı vurmak, rusyayı suçlamak.. rusyaya saldırının ardından Amerika ve Avrupa halklarını yok etmek.. Siyonisim şeytanın aklına gelmeyen yol yöntemlerle tüm insanlığa saldırıya geçmiş bulunmaktadır..

 

Dünya basını da ellerinde olduğundan milyarlar dönen oyunlaraı zamanında kavrayamıyor..

 

Amerika-İngiltere şimdi ukraynaya taktik nükleer füzeler sokuyor. Ukrasyna halkını vuracaklar ve Putin vurdu diyerek dünyayı kandırarak rusyayı nasıl işgal ederiz planlarını yapıyorlar..

 

Soykırımcı siyonizim nasıl hitler gibi bir soykırımcı neo-nazi katil hitler, faşizim ve faşist ulus devlet projeleri ile yüzyıldır insanlığı kırıyorsa..

Günümüzde de aynı oyunlarına yaşlı bunakları ile, cic oğlan komedyen zlenskylerle son hız sürdürüyorlar..

 

Burada tehdit ve tehlike altında olan aslında ruslar değil.. Rusyaya saldırrarak  ellerini güçlendirerek Ameriakn ve Avrupalı halkları yok etme temel planları.. Amerikla-İngiltere-Terörist israil üçgeninde siyonizmi kendilerini çözen  o ülkelerde yaşayan kendi vatandaşlarını ve Avrupalıları tarihten silmek için şeytanın aklına gelmeyen plan, yol yöntemlerle insanlığa saldırıya geçmiş bulunmaktadır..

Bu siyonist terörist rejimler yıkılmasa insan soyu açısından yıkım kaçınılmaz olacaktır..

 

Bu siyonist teröristler en son baltık denizinde avrupaya gaz taşıyan boru hatlarını da patlatarak Avrupa halkını siyonist amerikaya muhtaç soykırıma açık koyun sürülerine çevirmeye başladılar..

 

Avrupalılar, Amerikalılar uyanıp bu siyonist teröristlerin mınına koymasa bunlar hem savaşı derinleştirecek, hemde bu halkların mınına koyup tarihten silecekler..

 

Komedyen katil zelenskyle yapılan oyun  rusya coğrafyasına konma rusların düşürülmesi ardından Amerikalıları ve Avrupalıları tarihten silme oyunudur..

 

Bir başka ifade ile şu anda rusyaya yapılan saldırı bütün insanlığa yapılan saldırının ta kendisidir. Uyduruk TC gibi rejimleri, ortadoğunun faşist ulus uyduruk rejimlerini de kullanarak, özellikle  tarih boyunca kullandıkları türk-turan numaraları ile rusyayı sarmada kullanmak için tüm senaryolar son hız sürüyor..

 

Ruslar düşerse asıl hedef Amerikalılar ve Avrupalılar soykrıma uğratılarak tarihten silineceklerdir..

 

Amerikalılar, Avrupa halkları ne kadar erken uyanırsa bu siyonist soykırım planını o oranda ekarte ederler, bu siyonişstleri basın, medya, iş, firma, siyaset, askeriye.. Ayakları ile tebit edip etkisiz hale getiriler.. Aksi yaşlı bunaklarla cici oğlanlarla soykırımcı siyonizim Amerikalıları ve Avrupalıları gömüyor, yakın bir gelecekte de bu halkları tarihten silecek..

 

Bu planlar yani insanlığı düşürme soykırıma uğratma planları siyonizmin son 200 yıllık planları.. Dünya halkları uyanıp bunların mınına koymasa milim milim hayata geçiyorlar..

ETİKETLER : YAŞLI BUNAKLARLA –CİCİ OĞLANLARLA AMERİKALI ve AVRUPALILARI TARİHTEN SİLİYORLAR..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA