TC TEKSASA DÖNÜŞTÜ..

Urfada Çatışma Oyunları ile öğrencileri taradılar, katlettiler.. Haraç vermedi diye İstanbulun göbeğinde çeteler esnafı linç ettiler…
Bu haber 2022-10-25 07:38:39 eklenmiş ve 724 kez görüntülenmiştir.

TC TEKSASA DÖNÜŞTÜ..

 

Urfada Çatışma Oyunları ile öğrencileri taradılar, katlettiler.. Haraç vermedi diye İstanbulun göbeğinde  çeteler esnafı linç ettiler…

 

Ülkemiz hergeçen gün yönetilemez bir konuma çekiliyor.. Urfa Viran Şehirde okul önünde silahlı çatışma.. 2. Öğrenci ölüyor, onlarca yaralı, tam bir siyonist terörist saldırı..

Çatışma süsü verilerek siyonist –terörist metotlarla öğrencileri yok etme.. oyunu..

Gün geçmiyor ki asker polis intiharı duymayalım.. bazı günler 4-5 polis birden intihar ediyor..

Bir zamanlar fetö terör kumpasında askerler nasıl derdest ediliyorsa, süslü sılonun iç işleri baklanı olduğu tc de ise vatan evlatları intihar ediyorlar..

 

Beyoğlunda akla zarar görüntüler, eşkıya çeteleri haraç istedikleri esnafa vahşi hayvan sürüleri gibi saldırıyorlar.. Ortada tc devleti yok, artı aynı gün saatlerde yine bir polis o bölgede intihara kalkışıyor..

 

Toki-Moki oyunları ile vatandaşın evi başına yıkılıyor.. Güngörende terörist isreil aratmayan görüntülerle vatandaşın evi başına yıkılıyor..

 

Ülkemiz insan hayatının çöpe dönüştüğü, haraç çeteleri, silahlı grupların vatandaşı yok ettiği, polislerin askerin intihar ettiği bir cehenneme dönüşürken..

 

UTANÇ DUYULACAK KARELER SİYASET ZANEDİLİYOR..

 

Utanç duyulacak kareler, haberler peşpeşe ülkemizde patlıyor.. Muhalefetin başında bulunan proje kemal da Amerikaya Siyonistlere giderek tc yi sizler için ben daha iyi dikensiz gül bahçesine çeviririm siyaseti ile fetöların el eteğini öpmeye gidiyor.. Proje marul ise işte aradığımız başkan kemal başkan diyor..

 

TC de muhalefet kanadının şu anda tek poılitikası var TC rejminin Anadolu Birleşik devletlerine dönüşümünü engellemek, bu sömürge rejmin bir yüzyılımızı daha alarak bizi vatandaşı soykırıma uğratrak ülkemizi terörist israile teslime hazırlanırken..  terörist iran gibi, humeynı siyonisti gibi fetö siyonist teröristini tc nin başına dikme ve ülkemizi yeniden abd—ingiltere israil siyonist cenaha teslim etme.. 

 

Bu oyunlar dönerken.. TC siyaset ve STK alanına bakın utanç verici derecede geridiler.. Ülkemizde iç-dış hergün onlarca operasyon yapılırken.. Çoğunun ruhu duymadığı gibi, STK alanın başını ise davarlarla, kripto ajanlar doldurmuş.. Halk vatandaş sersem koyuna dönüştürülüyor..

 

Teröristlere karşı kimyasal silah kullanıldı algısı ile ülkemiz işgale hazırlanıyor ..

 

Teröristlere karşı kimyasal silah kullanıldı algısı ve haberleri ülkemize nato teröristlerinin yani abd-ingiltere-israil siyonist terörist blokun ön saldırı hazırılığı olmasına rağmen..

 

TC’yi yönetenler fetö taktiği ile bunu derinleştiriyorlar.. Kimyasal silah araştırılsın diyen avukatı gözaltına alıyorlar..

Böyle bir iddia ortaya çıktığında devletin ve iktidarın derhal bu yönlü komisyon kurup algıları tersine çevirmesi gerekirken.. Tam tersi yapılarak kimyasal silah kullanıldığı şüpheleri büyütülüyor.. Ülkemiz siyon terörün operasyonuna hazırlanıyor..

 

Yani tc rejminin kafası tersten açlışıyor.. Küresel siyonist emperyalzim ülkemizi ablukaya alıyor.. Karşı hamle yapıp çürütme yapmalrı gerelirken, kimyasal silah iddiasının araştırılşmasını isteyen vatandaşı göz altına alıyorlar..

 

Siyonist terörizmin hak-hukuk adalet.. Kimyasal biyolojik silahların kullanılması umurlarında değil.. Myanmar’da terörist ordu, terörist faşist ulus devlet ordusu halkı, sivilleri havadan bombalıyor..

 

Ne terörist nato cenahından nede dünyanın başka bir yerinden çıt yok..

 

Ama Rusyada kaynak var maden var büyük bir copğrafya.. Cici oğlanlar zelneskyler polanyalar belruslar uyduru jasba devletçikleri ile siyonist terörizim rusyayı mideye indirmek için 7-24 mesai yapıyor..

 

HABERİN FOTO VE VİDEOLARI TIKLAYINIZ..

 

 

ETİKETLER : Urfada Çatışma Oyunları ile öğrencileri taradılar katlettiler.. Haraç vermedi diye İstanbulun göbeğinde çeteler esnafı linç ettiler…
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA