ADEMHAN STK TEMSİLCİLERİ İLE YEMEKTE BULUŞTU..

Ademhan öncülüğünde Kapalıçarşı'da bir araya gelen İş-STK temsilcileri tarihi bir adıma imza attılar..
Bu haber 2022-10-23 11:04:08 eklenmiş ve 789 kez görüntülenmiştir.

ADEMHAN STK TEMSİLCİLERİ İLE YEMEKTE BULUŞTU..

 

Ademhan öncülüğünde Kapalıçarşı'da bir araya gelen İş-STK temsilcileri tarihi bir adıma imza attılar..

 

2 dönemdir İTO Meclis Üyesi olan, 9 Kasım’da yapılacak olan İTO Seçimlerinde de yeniden meclis adayı olan, Doğu-Güneydoğu Anadolu bölgesinin önde gelen iş adamlarından Ferhan Ademhan Kapalıçarşı Havuzlu Restaurant’ ta İş-STK dünyası temsilcileriyle bir araya geldi..

 

Binlerce Esnafın bağlı olduğu Kapalı Çarşı İş Dünyası Başkanı Hasan Fırat, 63 Derneğin Bünyesinde yer aldığı Ardahan Dernekler Federasyonu (Arda-Fed)  Bşk. Yrd. Özcan Düğmeci, İstanbul Ardahanlılar Derneği Bşk Yrd. Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Yasin Sit, İş Adamı Serkan Korkmaz, İnşaat sektöründen Nuri Oğuz Yücesoy, Güneydoğu İş Adamları Konseyi Başkanı Mustafa Kaya, Kapalı Çarşı Döviz-Altın Piyasasının önde gelen temsilcileri..

 

Kars Ardahan Iğdır Vakfından Şahin Hocaoğlu, Derviş Cafelerin Sahibi Ramazan Ay,  Kapalıçarşı önde gelen esnafları, Galata Köprüsü Esnafları adına Erdal kayabaşı –Günay Yıldız, Serkan Yıldız  gibi temsilciler katıldılar..

 

2000’li yıllardan beri Serhat STK’ları içinde aktif misyonu ile, 45 yıldır Kapalıçarşı’da iş yapan Arda-Fed Bşk. Yrd. Özcan Düğmeci,  Ferhan Ademhan gibi değerli bir iş insanını tanımaktan ziyadesi ile menün olduklarını, gerek kapalı çarşı gerekse STK’larımızda ki İTO üyelerini Kapalıçarşı başkanımız Hasan Fırat başkanımızla birlikte kendilerine yönlendireceğiz, Doğu-Güneydoğu İş-STK dünyasının partilerüstü birbiriyle buluşması, biraraya gelmesi  tarihi bir adımdır, bu adımın başarıya gitmesi için elimizden geleni ziyadesiyle yapacağız dediler..

 

Düğmeci kendileriyle tanışmaktan gurur duyduğumuz Ademhan gibi değerli iş insanları tanıma bir yana Doğu-Güneydoğu İş-STK dünyasının da birbiriyle buluşmasının temellerini atmış oldukları için kendilerini tebrik ve takdir ediyoruz, tarihi bir ana şahitlik ediyoruz elimizden gelen desteği sunacağız..

 

İş adamı Mustafa Kaya, Şahin Hocaoğlu, bu  mini buluşma dev bir projenin doğumuna sebep oldu.. Önümüzdeki zaman diliminde Doğu-Güneydoğu İş Dünyası ve STK’ları olarak ilişkilerimizi daha da üst boyuta taşıyacağız..

 

Bu anlamda bizleri birbiriyle buluşturan Ademhan’a teşekkür ediyoruz.. Kaya, Mini bir toplantı da olsa partilerüstü, sivil toplum temsilcileri olarak  Doğu - Güneydoğu İş-STK buluşması İstanbul’un bu merkezi yerinde hem bir ilk, hem de yeni bir tarihi gelişme  oldu, bunun öncesi yoktu..

 

Kaya, buraya katılan STK temsilcilerinin gücüne baktığımızda bu buluşma çok büyük buluşmalara kapı açan tarihi bir an, tarihi bir gelişme oldu.. İstanbul’da ilk defa partilerüstü bir zeminde Doğu ve Güneydoğulular olarak bir araya geldik.. Dediler..

 

Ademhan’da kendileri için yemekli toplantı hazırlayan iş-STK temsilcilerine teşekkür ederek, Doğu-Güneydoğu İş-STK dünyasının birbiriyle buluşma temellerini atmaktan dolayı mutluluklarını dile getirdiler.. Bu yönlü buluşmaların giderek büyüyeceğini, ben değil biz kavramının içini hep birlikte dolduracaklarını ifade ettiler..

 

FERHAN ADEMHAN KİMDİR TIKLAYINIZ..

ETİKETLER : Ademhan öncülüğünde Kapalıçarşı'da bir araya gelen İş-STK temsilcileri tarihi bir adıma imza attılar..
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA