Iğdır PTT’den Müşterisine Kuruluş Yıl Dönümü Hediyesi

Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın (PTT) 182. Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Iğdır PTT Merkez Müdürlüğüne gelen 182. müşteriye hediye takdiminde bulunuldu
Bu haber 2022-10-24 14:36:58 eklenmiş ve 646 kez görüntülenmiştir.

Haber: Murat Akkuş-Iğdır

Posta Nezareti adıyla 23 Ekim 1840 senesinde kurulan Türkiye’nin en köklü kurumları arasında yer alan PTT, 182’inci kuruluş yıl dönümü sebebiyle 182. müşterisine posta pulu albümü hediye etti.

Posta ve Telgraf Teşkilatı’nın (PTT) 182. Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Iğdır PTT Merkez Müdürlüğüne gelen 182. müşteriye hediye takdiminde bulunuldu.

Iğdırr PTT Başmüdürlüğüne fatura tahsilatı yapmak amacıyla gelen vatandaş İşlem yaptırmak üzere gişeye yaklaşırken yanına giden Iğdır PTT Başmüdürü Erol Şamiloğlu, PTT’nin 182’inci Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle Büyük Zaferin 100.yılı anma posta pulları albümünü hediye etti.

Hediye karşısında mutlu olan 182. Nolu Müşteri, hediye takdiminin ardından Başmüdür Şamiloğlu ile birlikte anı fotoğrafı çektirdi.

PTT’nin 182. Kuruluş Yıldönümünü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan PTT AŞ Genel Müdürü Hakan Gülten,  ““Şirketimizin sürdürdüğü çalışmaların geliştirilmesinde ve yeni hizmet alanlarında başarılı olunmasında müşterilerin duyduğu güvenin oldukça önemli bir yeri var” ifadelerini kullandı.

PTT AŞ’nin sahip olduğu gücü köklü geçmişinden aldığını vurgulayan Hakan Gülten, “Kökleri sağlam, dalları birçok alana uzanan asırlık bir çınar misali, sorumluluklarımızın bilinciyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Müşterilerin ihtiyaç duyduğu birçok alanda yürüttüğümüz çalışmalar ile Türkiye’nin dört bir yanına hizmetlerimizi ulaştırıyoruz. Yurt içi çalışmalarımızın yanı sıra yurt dışı kargo gönderimi olan TURPEX ile de dünyanın pek çok ülkesine vatandaşlarımızın kargolarını teslim ediyoruz” şeklinde konuştu.


“2030 yılına kadar filomuzun yüzde 80’ini elektrikli araçların oluşturmasını hedefliyoruz”

182 yıl önce iletişimin daha sistemli hale gelmesi için kurulan Posta Nezareti ile başlayan yolculuğun günümüzde PTT AŞ olarak aynı misyon ve doğrultuda, teknolojik ve ilerici bir anlayış ile sürdüğünü ifade eden Hakan Gülten, “Hızla değişen ve dönüşen günümüz dünyasında; Kayıtlı Elektronik Posta (KEP), Kargomat 7/24, elektronik tebligat gibi hayatı kolaylaştıran uygulamalarımızı sürekli geliştiriyor ve her geçen gün artırıyoruz. Öte yandan ülkemiz ve dünyamızın önemli sorunlarından biri haline gelen çevre ve ekosistemin korunması için elektrikli araç sayımızı her geçen gün artırıyoruz. Bu doğrultuda 2030 yılına kadar filomuzun yüzde 80’ini elektrikli araçlardan oluşturmayı hedefliyoruz. Kurucu üyelerinden biri olduğumuz Dünya Posta Birliğinde ülkemizi temsil ederek iletişim ve haberleşme alanında yaşanan uluslararası sorunların tespiti ve çözümünde aktif rol alıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Hakan Gülten PTT AŞ çalışanlarına teşekkür ederek açıklamasını şöyle sonlandırdı:

“Globalleşen dünyamızın gerekliliklerini yerinde tespit edip uygulamaya koyduğumuz çalışmalarımızda; motivasyonumuzu müşterilerimizin memnuniyetinden, gücümüzü de iki asra yaklaşan tecrübemizden alıyoruz. Şirketimizin hedeflerini her geçen gün büyütmesinde, hizmet ağını yurdun dört bir köşesine taşımasında ve faaliyetlerini sürdürdüğü sektörlerde standartların üzerinde olmasında emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, Şirketimizin kuruluş yıl dönümünü en kalbî duygularımla kutluyorum.”. dedi.

ETİKETLER :
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA