TC REJİMİ DEVRİM DEĞİL, SOYKIRIM REJMİDİR..

Bilindiği gibi bir halkı, bir ulusu yok etmek ve köleleştirmek için onun dilini, kültürünü tarihini yok edeceksiniz..
Bu haber 2022-10-22 19:08:03 eklenmiş ve 747 kez görüntülenmiştir.

TC REJİMİ DEVRİM DEĞİL, SOYKIRIM REJMİDİR..

 

Bilindiği gibi bir halkı, bir ulusu yok etmek ve köleleştirmek için onun dilini, kültürünü tarihini yok edeceksiniz.. 

 

Bir siyonist kapitalist proje olan, siyon kapitalin bir sömürgesi olarak kurulan soykırımcı TC rejmi ise :

Kurdlere, Türklere, Müslümanlara, Hristiyanlara sadece fiziki soykırmı değil, aynı zamanda kültürel soykırımı da dayatarak ortaya çıkan 300 yıllık  siyon kapital bir soykırım projesidir.. Önce Osmanlı Tebaası Hristiyanların işini bitirmiştir.. TC kurulur kurulmaz Kurdlere ve Müslümanlara saldırıya geçmiştir.. Halende son hız saldırmaktadır..

 

Bu gerçeği, bu soykırım rejimini TC Kurulduğundan beri Kurdler dile getiriyordu. Kurdleri gerçek Müslümanlar, devrimci ve demokratlar aydınlar izliyordu..

 

Ve Ak Partinin kurulmasıyla Türkiye’deki Müslümanlarla, Ermeni aydınları soykırımcı tc rejmini ve faşist kemalizmi dillendirmeye başladı.

 

ÜLKEMİZDE İSTİSNASIZ EN DEVRİMCİ PARTİ AK PARTİ..

 

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, katıldığı bir kitap fuarında Mao bile, kominizim bile, Fransız devrimi gibi kanlı devrimler bile halkların dil-kültürüne medeniyetine saldırmamışlardır.. Ama TC rejmi imparatorluktan gelen kültürel mirasımızı yok etmek için bu kültürel soykırıma imza atmıştır diyerek sahte devrimcilerle gerçek devrimcilerin farkını ortaya koymaktadır..

 

Ünal,  "Tarihteki en sert kültürel devrim Türkiye'de yaşanmıştır. Cumhuriyet; bizim lügatimizi, alfabemizi, dilimizi hâsılı bütün düşünme setlerimizi yok etmiştir" diyerek bu gerçeği dile getirdi..

 

TC’de Siyonistlerin milyar dolarla kurdukları ajan muhalefet partileri bu soykırım rejmini açıktan desteklemekle yetinmedikleri gibi birde iktidara gelmeyi hayal etmektedirler..

 

Proje, iş- siyaset, basın.. Tüm ayakları ile yakın bir gelecekte gerçek kurtuluş savaşının ne olduğunu soykırım yapan sergerdelerin ölmüş bile olsalar mezarlarından çıkarılıp yargılanmaları ile bu ülkenin kimin ülkesi olduğu gerçeğini görecekler..

 

Bu yüzyılın 2. Çeyreğinde TC yıkılacak, Anadolu Birleşik Devletlerine dönüşecek iç ihanet çetelerinin tümü yargılanacaklardır.. Öyle soykırım gasp tecavüz faili meçhul.. İnsanlığa karşı her suçu işleyeceksin.. Sonrada kalkıp bu ülkeyi yönetmeye soyunacaksınız.. Am bugün ama yarın soykrımcılardan ve soykırımcı severlerden sadece TC deki vatandaş değil, Asya, Amerika, Afrika ve Avrupa halkları da yani milyarlarda hesap soracaklardır.. Siyonist soykırımcı kapitalist sergerdeler ve avaneleri kaçacak delik arayacaklardır..

ETİKETLER : Bilindiği gibi bir halkı bir ulusu yok etmek ve köleleştirmek için onun dilini kültürünü tarihini yok edeceksiniz..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA