İNGİLİZ SERGERDELER GİTMEYİN DEDİLER, 20 BİN KİŞİ GİTDİ..

İngiltere'nin "Gitmeyin" uyarısı yaptığı Şehri Nuha (Şırnak) ilimizdeki konsere 20 bin kişi katıldı..
Bu haber 2022-10-15 17:57:43 eklenmiş ve 656 kez görüntülenmiştir.

İNGİLİZ SERGERDELER GİTMEYİN DEDİLER, 20 BİN KİŞİ GİTDİ..

 

İngiltere'nin "Gitmeyin" uyarısı yaptığı Şehri Nuha (Şırnak) ilimizdeki konsere 20 bin kişi katıldı..

 

Filistin’den, Doğu Avrupa Sınırlarından Rusya, Hindistan Pakistan Rusya İçlerine Mezopotamya’yı Kurdistanı (terörist israil, tc, iran, ırak, syria, ermenia, azeria.. ) sürüsüne bereket sahte suni sınırlarla parçalayan; Kurdistan üzerinde sahte suni sınırlarla sahte suni faşist ulus ırk devletlerini inşa eden Siyonist İngilizler ve dünya siyonizmi..

 

HABERİN VİDEOSU..

 

Dünya halklarının Çarlık (Rusya) ve Osmanlı (Kurdistan) şemsiyeleri altında toparlanmaları karşısında feleklerini şaşmış durumdalar.. Siyonistler sadece Asya’da değil, Amerika, terörist israilde ve avrupada da halklar tarafından ablukaya alındılar..

 

Tek çıkışları Mezopotamya’da Kurdleri tekellerine alarak ve parçalayarak yeniden Ortadoğu ve Asya’da var olmaktı..

 

Bundan dolayı Kurdlerin sürekli faşist ulus devletler ve dinli-dinsiz terör lejyonları tarafından soykırıma uğratılması gerekiyordu.. Osmanlı-Çarlığın Asya’dan Afrika’ya ortaklaşa harekete geçmesi bu planlarını bozduğu gibi yakın bir gelecekte halklar siyon sergerdelerin çizdiği sahte suni sınırlarında mınına koyacak yerle bir edecekler.. Dünya genelinde Siyonistlerin oyunlarını halklar yerle bir ediyor..

 

Yüzyıllardır soykırıma uğratmaya çalıştıkları Kurdler ve Kurd illerinde bir müzik konserinin yapılması dahi zorlarına gittiğinden konsere gitmeyin tehlikeli diyorlar..

 

Ama Kurdler siyon sergerdelerin mınına koydu. Gitmeyin dedikleri konserlere onbinler olarak aktı..

 

 

İngiltere Dışişleri Bakanlığı'nca 27 Eylül'de güvenlik gerekçesiyle gidilmemesi için yapılan uyarılara rağmen Şırnak'ta, 20 bin kişinin katılımıyla konser düzenlendi. Vali Osman Bilgin, ailesiyle gençlerle olduğunu belirterek, "Onların amaçları zaten bu ülkeyi bölmek. Onlar buradaki Kürt halkının dostları değil. İngilizler de Almanlar da buraların düşmanları" dedi.

 

Şırnak Valiliği ve Şırnak Belediyesi organizasyonuyla yapılan 'Şırnak Kültür Şöleni Konserleri'nde dün gece binlerce kişinin katıldığı konser düzenlendi.

 

Şırnak Üniversitesi yerleşkesindeki futbol sahasındaki etkinliğe Şırnak Valisi Osman Bilgin, Belediye Başkanı Mehmet Yarka, Rektör Prof. Dr. Abdurrahim Alkış, İl Emniyet Müdürü Cemal Dalman ve 20 bin kişi katıldı. Etkinlikte Şırnaklı dengbejler, yerel şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Tıvorlu İsmail ile şarkıcı Alişan sahneye çıktı. Alişan ile Tıvorlu İsmail, konserde düet yaptı. Şırnaklılar, konserde seslendirilen şarkılarda halay çekip eğlendi.

 

İngiltere'nin 'Gitmeyin' uyarısı yaptığı Şırnak'taki konsere 20 bin kişi katıldı

ŞIRNAK VALİSİ'NDEN İNGİLTERE'YE GÖNDERME

 

Şırnak Valisi Osman Bilgin ise İngiltere Dışişleri Bakanlığı'nca sosyal medyadan 27 Eylül'de güvenlik gerekçesiyle kente gidilmemesi yönünde yapılan uyarıyı hatırlatarak, ailesi ve gençlerle birlikte burada olduklarını söyledi.

 

İngiltere'nin 'Gitmeyin' uyarısı yaptığı Şırnak'taki konsere 20 bin kişi katıldı

"BURADA HUZUR VAR, MUTLULUK VAR"

 

Onların amaçlarının bu ülkeyi bölmek olduğunu ifade eden Bilgin, "Onlar buradaki Kürt halkının dostları değil. İngilizler de Almanlar da buraların düşmanları. Zaten Osmanlı'dan beri buraya düşmanlık yapmışlar. Malum 100 yıl önce bu bölgede başta Irak, Suriye olmak üzere karıştıranlar onlar. Bugün Suriye'de eğer 1 milyon insan ölmüşse bunun müsebbibi İngilizler, Almanlar ve Fransızlar, Amerikalılar. Burada huzur var. Mutluluk var" dedi.

 

İngiltere'nin 'Gitmeyin' uyarısı yaptığı Şırnak'taki konsere 20 bin kişi katıldı

"BİZ ONLARIN GÜVENLİĞİNİ SAĞLIYORUZ"

 

Açıklamasının devamında güvenlikle ilgili hiçbir sorun olmadığını ifade eden Bilgin, "Gecenin bu saatinde insanlar mutlu bir şekilde eğleniyorlar. Güvenlikle ilgili hiçbir sorun yok. Ben onlara şunu söylemek istiyorum; eğer onlar Londra'da, Berlin'de rahatlarsa biz bugün burada Şırnak'ta huzuru ve güvenliği sağladığımız için rahatlar. Onlar şunu unutmasınlar; Avrupa Birliği ve NATO'nun sınırları Şırnak'tan, Hakkari'den başlar ve burası güvenliyse onlar da güvendedir. Şunu bilsinler ki aslında onlar, bize çok şey borçlular. Biz onların güvenliğini sağlıyoruz, huzurunu sağlıyoruz" diye konuştu.

 

Etkinlik, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sanat Topluluğu gösterisi ve konserlerle gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

ETİKETLER : İngiltere'nin "Gitmeyin" uyarısı yaptığı Şehri Nuha (Şırnak) ilimizdeki konsere 20 bin kişi katıldı..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA