AMASRA FACİASI GERÇEĞİ “BİZİ PATLATACAKLAR ABLA” DEMİŞ..

AMASRA FACİASI GERÇEĞİ “BİZİ PATLATACAKLAR ABLA” DEMİŞ..
Bu haber 2022-10-15 04:04:43 eklenmiş ve 746 kez görüntülenmiştir.

AMASRA FACİASI GERÇEĞİ “BİZİ PATLATACAKLAR ABLA” DEMİŞ..

 

41 Madencinin öldüğü Amasra facaiasında bütün gerçek bir madenci yakının ağzından döküldü.. Kardeşim bizi patalatacaklar abla dedi, neden önlem alınmadı..

 

Erdoğan’ın ziyareti esnasında çekilen videoda vefat eden bir madencinin ablası, “Karedeşim 15 gün önce gaz kaçağı var, bizi patlatacaklar abla demişti, neden önlem almadılar, neden önlemalmadılar bilmiyoruz” derken..

 

Muhalefet kanadı ise bunlar göz göre-göre gelen cinayetler, ama bugün, ama yarın hesabını soracağız diye açıklamalar yaptılar..

 

Burası Türkiye, vatandaşı imhada her yol ve yöntemin kullanıldığı bir ülke.. madenci ablasının dediği gaz sızıntısı doğruysa olay sabotaj.. Bu sabotaj da Muhalefetin hesap sorajağız dediği iktidarı hedefe koymak için de yapılmış olabilir..

 

 

 

İŞTE BÜTÜN ÇIPLAKLIĞI İLE AMASRA FACİASI

 

GERÇEĞİ   VİDEOSU TIKLAYINIZ..

 

Gelişmiş toplum ve ülkelerde asla bir benzerini görmeyeceğimiz ölümlerle yok edilirken.. Önlem alamayan devlet erki olayları dini motiflerle süsleyerek üstünü kapatmaya çalışmaktadır..

 

 Ülkemiz gerçekten ucuz ölümler ülkesi, gerçekten faili malum meçhul cinayetler ülkesi oldu. Geçen gün Gaziantepte bir bilim kurulu üyesi, freni patlayan kamyonetin katl ettiği doktor, intihar eden genç polis, raydan kontrolden çkan arabalar, kazalar cinayetler..

 

TTK Amasra İşletmesi’ndeki maden patlaması tüm ülkeyi yasa boğdu. Patlama sonrası son dakika gelişmeleri anbean takip edilirken gözler yetkililerden gelen açıklamalara çevrildi. Bartın Amasra'da meydana gelen maden patlaması sonrasında 41 işçi hayatını kaybederken, çok sayıda işçi de yaralandı. Patlamanın ardından yetkililer son gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Soylu hayatını kaybeden madencilerin isimlerini açıkladı. İşte maden ocağında ölenlerin isimleri…

 

BARTIN MADEN OCAĞI HAYATINI KAYBEDENLERİN İSİMLERİ

 

Bartın'daki maden ocağı patlaması sonrası olay yerinde incelemelerde bulanan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ölen madencilerin 26'sının isimlerini açıkladı;

 

Olayın hemen ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, UMKE, AFAD ve diğer tüm ekiplerin arama kurtarma çalışmalarına başladığını belirten Soylu, hayatını kaybeden madencilerin isimlerini açıkladı. İşte Bartın maden patlamasında ölenlerin isimleri…

 

Ali Doğru,

 

Aziz Köse,

 

Berkay Pınarcıoğlu,

 

Emrah Kaval,

 

Enes Aydın,

 

Ercan Akdeniz,

 

Fikret Kansız,

 

Gökhan Mercan,

 

Murat Ergin,

 

Rahman Özçelik,

 

Ramazan Özer,

 

Selçuk Ayvaz,

 

Serkan Nakaş,

 

Şuayip Okul,

 

Yener Saygın,

 

Mehmet Kara,

 

Rasim Bulut,

 

Sabri Akdere,

 

Murat Öztan,

 

Serhat Kahraman,

 

Suat Demirkıran,

 

Yasin Çelik,

 

Güldal Serenli,

 

Orhan Altun,

 

Emrah Kaya

 

Rıdvan Acet olarak bildirildi.

 

 

CHP Lideri Kemal Kılıçaroğlu: Gerçekten öfke doluyum, üzgünüm. 21. yüzyıldayız arkadaşlar ya! Bu insanların can güvenliğini sağlamak sosyal devlet dediğimiz devletin görevidir. Neden maden kazaları sadece Türkiye’de oluyor? Dünyanın başka bir ülkesinde maden çıkarılmıyor mu?

ETİKETLER : Erdoğan’ın ziyareti esnasında çekilen videoda vefat eden bir madencinin ablası “Karedeşim 15 gün önce gaz kaçağı var bizi patlatacaklar abla demişti neden önlem almadılar..
Diğer Bilim-Teknik haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA