BUFALLO İKİ AYAKLAI HAYVANIN MININA KOYUP GEBERTTİ..

BUFALLO İKİ AYAKLAI HAYVANIN MININA KOYUP GEBERTTİ..
Bu haber 2022-10-14 19:14:49 eklenmiş ve 660 kez görüntülenmiştir.

BUFALLO İKİ AYAKLAI HAYVANIN MININA KOYUP GEBERTTİ..

 

Gezegenimizde en büyük katil insan.. Ve insan katil insanla baş edemeyince devreye hayvanlar ve doğa giriyor.. Katil insanı durdurmasak bir gün bir volkan yada öngörülmeyen bir silahla dünya insan soyunu yok edecek..

 

İnsanın hayvanları katletmesini normal sayan iki ayaklı beyinsiz hayvan insan bir bufalonun bir katili öldürmesini ise hayretlerle karşılıyor.. Dünya, ormanda çekilen bu görüntülerle çalkalanıyor! Bufalodan kanlı intikam

 

Arjantin'in merkezindeki Entre Ríos kentine düzenlenen av gezisinde çekilen görüntüler bir anda gündeme oturdu. Meksika Avcılık Federasyonu Başkanı Mario Canales, tetiği doğrulttuğu bufalonun saldırısı sonucu feci şekilde can verdi.

 

Meksikalı bir grubun Arjantin'e düzenlediği av etkinliğinde korkunç olaylar yaşandı. Avcılık Federasyonu Başkanı 64 yaşındaki Mario Canales, ava çıktığı sırada bir bufalonun saldırısına uğradı. Bufalo, Canales'i metrelerce kovalarken, sonunda avını yakalayarak saldırdı. Yaklaşık bir tonluk bufalo Canales'i yere indirdi.

 

5 EL ATEŞLE BUFALOYU ÖLDÜRDÜLER

 

Gruptaki diğer kişiler ve tur rehberi hemen tüfeğine sarılırken, beş el ateş ederek bufaloyu öldürdü. Ancak Federasyon Başkanı'nın ölümcül yaralar almasını engelleyemedi.

 

GÖĞÜS KAFESİNİ KIRMIŞ

 

Arjantin merkezli haber kanalı Pagina 12'nin bildirdiğine göre, avcılar ambulans çağırmak için cep telefonları olmadığı için Canales'i bir kamyonet aracılığıyla bölgedeki en yakın hastaneye taşıdı. Ancak 64 yaşındaki adamın hastaneye gelmeden hayatını kaybettiği bildirildi. Yapılan otopside, Canales'in göğüs kafesinde ve kaburgalarında kırıklar olduğu ve karnına ölümcül darbeler aldığı belirlendi.

ETİKETLER : BUFALLO İKİ AYAKLAI HAYVANIN MININA KOYUP GEBERTTİ..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA