EYT YETMİYOR, BİRDE ÖTE DÜNYADA EMEKLİ OLACAKLAR YASASI GEREKİYOR..

EYT YETMİYOR, BİRDE ÖTE DÜNYADA EMEKLİ OLACAKLAR YASASI GEREKİYOR..
Bu haber 2022-10-12 11:45:08 eklenmiş ve 623 kez görüntülenmiştir.

EYT YETMİYOR, BİRDE ÖTE DÜNYADA EMEKLİ OLACAKLAR YASASI GEREKİYOR..

 

Şimdi Kılıçoğlu ile marul bizi kurtarmak için gün sayarlarken.. İktidarda hepimizi habire torbaya doldururken..

 

EYT olayı, iki odalı bir ev gibi olaylar  gündemde.. Bu gündemlerinde çıkacağı ana kapı vatandaşı her alanda biraz daha esir alma..  Asıl gündemde olması gereken tc nin bir sömürge olduğu, yolsuzluk ve yoksulluk rejmi olduğu, bir soykırım rejmi olduğu.. birçok ağır konu yani rejim sorunu tc  siyasal ve STK alanının gündeminde yok..

 

Tc nin kurulumundan günümüze insanlığa karşı işlediği suçları es geçelim.. Sadece TC rejiminde son yarım yüzyıldır kaç milyon vatandaşın hayatı söndürüldü sorusunu sorarak başlayalım..

 

tc kimliği taşımaları dışında hertür hakkı-hukuku gaspedilen ve sayıları bilinmeyen kaç milyon vatandaş var. Rejim yada siyasi partilerinin bu konuda bir çalışması varmı.. Rejimin haytalarına çöktüğü vatandaşlarla ilgili ne yapılıyor..

 

Örneğin ben 90’lardan beri TC rejmi tarafından ablukaya alınmış.. Ülkesi kendisi için açık hapishaneye çevrilmiş tici vatandaşlarından sadece birisiyim.. Benim konumumda kaç vatandaş var..

 

1990’dan 2000’lere kadar  binbir sahte dava ile kuşatılmış.. 2010 -12 arası temiz kağıdı almış bir vatandaşım.. tc nin sahte dava ve kumpasları nedeniyle hayatımızın en verimli yıllarında iş kurma ve işe girmemiz mümkün olmadığından Çünkü temiz kağıdı istemeye gittiğinde direkt ceza evine çünkü aranıyorsunuz conilerin deyimiyle the wanted..

 

2010’dan sonrada yani temiz kağıdı aldıktan sonrada yüzlerce tc ajan hukuk büroları ile sarılarak iş yapmamız yada işe girmemizde sonuna kadar engellenirken, ki size doğmadan önce aldığınız bir süpürgeden, yada doğmadan tarafınıza tevdi edilen bir tc borcundan.. ödemediğiniz sahte bir 50-100 liralık faturadan binbir tc oyun ve kumpasları ile sarılıp haytalrınız binbir oyun ve kumpasla sürerken..

 

Ve 90 larda gerekçesiz keyfi kazandığımız tüm haklarımıza kamuda çizgi çekildi.. Yani maneviyi geçelim rejim en az maddi olarak 1 milyar dolar zarar verirken..

 

Şimci marullu kemalli muhalefetle, tc milli yerli vatandaşın olacak diyen iktidara tc siyasal alanına tc rejiminin vatandaşa her alanda soykırımını değil sadece 90’dan günümüze kaç vatandaşı çökerttiği hayatına konduğunu ve bu vatandaşların haklarını kimin soracağını soruyoruz..

 

Rejim bizim gibi kaç milyon yada yüzbinleri paketledi.. Bu konumdaki vatandaşların haklarını kim arayacak.. Bu konuda tc siyasetinin bir çalışması var mı?..

 

Diyelim ablukaya alınan vatandaş 5 yıl 2-3 yıl sigortalı çalıştı .. Ve çalışma koşulları yok edildi.. Şimdi 70 olmuş işi bitmiş.. Hakkını hukukunu kim arayacak..

 

Tc rejminde rejmin hayatlarını bitirmek için ablukaya aldığı milyonlar için bir kanun varmı..

 

Hayatları boyunca tc rejminin oyun ve kumpaslarına maruz kalan vatandaşların haklarını kim soracak, kim verecek..

 

TCnin ayrımsız tüm siyasi parti ve stklarına bakın bu vahim konuda tek çalışma yapan, rapor hazırlayan bir parti ve stk varmı.. Bulamasınız.. Tepelerin %99. 9 u etki ajanları ile doludur.. tici yi kuran patronların yeminli uşaklarıdırlar..

Şimdi EYT-MYT algılar o biçimde gerçek anlamda hakkı hukuku elinden alınan rejimin haytalarına çöktüğü milyonların hakkını-hukukunu kim soracak..

 

Tc rejmi siyasi partileri rejimin hayatlarına çöktüğü vatandaşların her halde öbür alemde hakkınızı alacaksınız diye bir yasa ile bunu çözebilir.. Çünkü ez cümle muhalefet partileri..  rejmi kuranların kurdurduğu partiler, faili meçhullerden yargılanması gereken katillerin başa oynadığı bir sistem.. Bu rejmi değiştireceğim diye gelen aklılar ise tcye karşı hazırola girmiş durumdalar..

 

Bu durumda bir öneride Haklarını Öbür Dünyada, Öte Tarafta Alacaklar (ÖTEDÜNYA) yasasını da biz öneriyoruz..

 

En azından gezegen çapında milyarlar, tc de milyonlar öbür tarafa tevdi ederken.. Gözümüz açık gitmeyiz..

 

Sonuç olarak gezegen çapında tüm faşist ulus devletler Rusya gibi birkaç istisna dışında insan soyunu sıfırlama, sıfırlamayı dayatan siyon-kapital küresel çetelere çalışan rejimler..

Bu rejimler çözüm yerine çözümsüzlüğü, yaşam yerine soykırımı sadece insana değil tüm canlı-cansız yaşama dayatmış bulunmaktadırlar..

Hepsinin yıkılması Dünya Konfederasyonunun kurulması gerekmektedir.. Ama bu konular ne çürümüş Avrupa ameriika rejim ve siyasi partilerinin gündeminde tc gibi uydu-sömürge rejimlerin gündeminde..

Faşist ulus devletler insan soyunu sıfırlamak için ne kadar oyun numara ve kumpas varsa hala onları en ince detayları ile insan soyuna yedirmeye çalışıyor..

ETİKETLER : EYT YETMİYOR BİRDE ÖTE DÜNYADA EMEKLİ OLACAKLAR YASASI GEREKİYOR..
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA