MAVİ YELEKLİLER BEYKOZ’DA YÜRÜDÜ..

Deva partisi mavi yeleklileri Beykoz’da yürüdüler.. Mavi Yelekliler Beykoz cadde-sokaklarında farkındalık yarattılar..
Bu haber 2022-10-08 05:30:03 eklenmiş ve 591 kez görüntülenmiştir.

MAVİ YELEKLİLER BEYKOZ’DA YÜRÜDÜ..

 

Deva partisi mavi yeleklileri Beykoz’da yürüdüler.. Mavi Yelekliler Beykoz cadde-sokaklarında farkındalık yarattılar..

 

Kısa Zaman içerisinde ülkemizin her bölgesinden olduğu gibi İstanbullunda 39 ilçesinde örgütlenen DEVA Partisi, Mavi Yelekliler Hareketi ile Sokaklarda Farkındalık Oluşturdu.

Bu farkındalık çerçevesinde Deva Partisinin Mavi Yeleklileri Beykoz’da da yürüdüler..

 

 

DEVA PARTİSİ BEYKOZ YÜRÜYÜŞ VİDEO

https://www.dogukultur.com/files/firm/photo/c6c5ffcff0.pnghttps://www.dogukultur.com/files/firm/photo/c6c5ffcff0.png

 

 

YÜRÜYÜŞTEN ÖNCE EROL BASINA AÇIKLAMA YAPTI

 

Deva Partisi Beykoz İlçe Başkanlığının önünde Mavi Yelekliler için açıklama yapan İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, bu etkinlikle mavi yeleklilerin de var olduğunu Beykoz'da göstereceklerini kaydetti.

 

Erol, "Biz büyük bir aileyiz Beykoz’da olduğu gibi, İstanbul’da olduğu gibi, Türkiye’de olduğu gibi. Bugünün DEVA’sında olanlar Türkiye’nin geleceğinde etkin bir rol oynayacaklar. Ben bugün burada olan tüm İstanbul DEVA mensubu olan arkadaşlarıma teşekkür ederim ve en büyük teşekkürü de çok değerli Beykoz İlçe Başkanı’mıza ve Beykoz İlçe Teşkilatımıza ederim" ifadelerini kullandı.

 

Erol’un açıklamalarının ardından mavi yelekliler yürüyüşe geçtiler. Beykoz Deva Partisi önünde başlayan yürüyüş, Kovacık Orhan Veli Kanık Caddesi ile Fatih Sultan Mehmet Caddesi boyunca esnaf ve vatandaşlarla buluşma selamlaşma ile Kavacık Meydan’ına kadar devam etdi.

 

Kavacık Meydanda toplanan mavi yelekliler kemençe ve horon eşliğinde halk oyunları ekibiyle birlikte mükemmel birde görsel şölen sundular.

 

Programın ardından ilçe binasında bir araya gelen Beykoz ilçe yönetimi DEVA Partisi Beykoz İlçe Başkanı Av. Hikmet BAKİ katılım sağlayan herkese teşekkürlerini iletti. DEVA Partisi Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı ve aynı zamanda İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu da Beykoz İlçe Başkanlığını ziyaret ederek çalışma ve başarılarından dolayı yönetimi BAŞKAN Baki ve yönetimini kutlayarak başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etdi

 

BEYKOZDA GERÇEKLEŞEN MAVİ YELEKLİLER YÜRÜYÜŞÜNE YOĞUN BİR KATILIM OLDU..

 

Beykoz’da gerçekleşen mavi yelekliler yürüyüşüne yoğun katılım oldu. DEVA Partisi İstanbul İl Başkanlığının koordinasyonunda ve Beykoz teşkilatının ev sahipliğinde düzenlenen çalışmaya İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol, Beykoz İlçe Başkanı Av. Hikmet Baki, Maltepe İlçe Başkanı Ali Hakan Ağaoğlu, Pendik İlçe Başkanı Ersin Demir, Kağıthane İlçe Başkanı Lider Parlakyıldız, Çekmeköy İlçe Başkanı Abdülkadir Kacamer, Sultanbeyli İlçe Başkanı Orhan Aktaş, Arnavutköy İlçe Başkanı Fatih Karabalık, Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Mehmet Halil Hayta, Bakırköy İlçe Başkanı Gökhan Yılmazer, Kartal İlçe Başkanı İltan Ekmekçioğlu, Adalar İlçe Başkanı Yener Parlak, Ataşehir İlçe Başkanı Barış Yılmazer, Tuzla İlçe Başkanı Yalçın Yaşar, Üsküdar İlçe Başkanı Recep Sezer, Büyükçekmece İlçe Başkanı Ekrem Yılmaz, Avcılar İlçe Bşk Yardımcısı Cem Avşar’ın  yanı sıra yaklaşık 400 gönüllü ve üye katıldı..

 

Deva Partisi Eylül ayında yaptığı yemekli bir toplantıyla başkan Ali Babacan hem mavi yeleklilere seslenmiş, seçim startını vermişti..

BABACAN, İSTANBUL’UN ‘MAVİ YELEKLİLER’İNE SESLENDİ!

 

MAVİ YELEKLİLER BEYKOZ’DA YÜRÜDÜ..

 

ETİKETLER : Deva partisi mavi yeleklileri Beykoz’da yürüdüler.. Mavi Yelekliler Beykoz cadde-sokaklarında farkındalık yarattılar..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA