ZELENSKİY TERÖRİSTİ, DÜNYA BİZDEN ÇIKIYORSA YOK EDİN..

Vahşi kapitalizmin, soykırımcı siyonizmin cici oğlanı Zelenskiy, dünya kontrolümüzden çıkıyorsa nükleer silahlarla dünyayı yok edin çağrısı yaptı..
Bu haber 2022-10-08 05:26:30 eklenmiş ve 670 kez görüntülenmiştir.

ZELENSKİY TERÖRİSTİ, DÜNYA BİZDEN ÇIKIYORSA YOK EDİN..

 

Vahşi kapitalizmin, soykırımcı siyonizmin cici oğlanı Zelenskiy, dünya kontrolümüzden çıkıyorsa nükleer silahlarla dünyayı yok edin çağrısı yaptı..

 

Vahşi kapitalizmin, soykırmcı siyonizmin cici oğlanı Zelenskiy, dünyamızın Siyonistlerin kontrolünden çıkması, abd-ab-terörist israilin insanlık tarafından sarılması, Rusyanın, nato terör örgütünün etrafına döşediği uyduruk Siyonist getolara (ukrania, polonia, belarus vs..) yönelmesi zelnskiy ve onu yönlendiren syonist patronlarının gerçek niyetini ortaya çıkardı..

 

Vahşi soykırımcı siyonistlerin Rusyadaki Truva atı zelensky Rusyayı nükleer silahlarla vurun çağrısı.. Dünya savaşını nükleer savaşa evirme çağrısı anlamına geldiği gibi, Siyonistlerin niyetlerini ve hedeflerini de açıkça ortaya çıkardı..

 

Buda: Dünya Siyonistlerin kontrolünden çıkıyorsa dünyayı yok edin anlamına geliyor..

 

Ukrayna krizi 8. ayına girerken, Siyonist terörist cici oğlan Vladimir Zelenskiy’nin vampir yüzü daha da netleşiyor..

 

Son olarak 30 Eylül’de Ukrayna'nın ‘hızlandırılmış prosedür’ kapsamında NATO üyeliğine başvurduğunu duyuran Zelenskiy, 6 Ekim’de yaptığı açıklamada "NATO'nun, Rusya'nın nükleer silah kullanması olasılığını ortadan kaldırmak için Rusya'ya karşı önleyici nükleer saldırı düzenlemesi gerektiğini" söyledi.

 

Terörist siyonistler bununla da yetinmiyorlar.. Dünyanın her yerinde savaş-terör-kaos için 24 saat saldırı üstüne saldırı yapıyorlar..

 

Kuzey akım boru hatlarını patlatarak Avrupa halkını siyasi-ekonomik-güvenlik her alanda kendilerine bağımlı köle sürüleri.. Avrupa halkını haritadan silmek için şeytanın aklına gelmeyen binbir oyun sergilerlerken..

 

Nasıl uyduruk tc yi kurarken yunan halkını kullanıp-kullanıp  paketlediyseler.. Ajan Siyonist soykırımcı tc yi kurduysalar.. Şimdi de yunanistanı işgal ederek 2.bir zelenskiye çevirdikleri miçtotakisle Anadolu Birleşik Devletlerine dönüşen yıkım aşamasındaki tc rejminin yıkılışını durdurmak içinde ülkemizi dört koldan sarmaya başladılar..

 

Bizim tc yoksa türkiyeyi yerle bir edin planını da her alanda başlattılar.. Ve saldırmak için seçimleri bekliyorlar ki muhalefet adı altında piyasaya sürdükleri ajanlarının türkü-ye yi kendilerine teslim edip etmeme planlarını test ediyorlar.. Yani yunan halkı kendilerini ölüme yatıran, ülkelerini Siyonist teröristlere satan faşist –ajan ihanetçi yunan miço ve avanesini yıkmazlarsa yunistanda bir varmış yokmuşa doğru hızla gidiyor..

 

Burada Amerikalılar Amerikan rejmini, Avrupalılar kendilerini saran faşist ulus devletleri, Yahudi halkı ise terörist –siyonist israili gömmese terörist nato ve başlarındaki Siyonist teröristler hepsini yok edecek..

 

Dünya halkları bu teröristleri acilen ablukaya alıp ayaklarından asmalıdır.. Çünkü günümüzde nükleer savaş direkt tüm insanlığın yok oluşudur..

Atmosferi kirlenmiş, iklimi giderek bozulan ve her alanda sos veren gezegenimizde nükleer savaş iklimi hızla değiştirip asit ve radyason bulutları şimşekleri ile dünya kısa zamanda küle döner..

 

Ruslar değil Amerikalılar, Avrupalılar ve Yahudiler kendilerini ablukaya alan siyonist teröristleri silmezlerse tüm insanlık haritadan silinecektir.. İnsanlığın tümüyle bu şeytanın döllerine yönelmesi lazım.. Bunlar dünya üzerinde yaşayan tüm insan soyunu aptal ve yok edilmesi gereken sürü olarak görüyor..

 

İçinde bulunduğumuz uzay ve dünya 14 milyar yılın son basamağında ortaya çıkan insanın yürüyüşünü insanın var oluşunu iblis hazm edemiyor.. Ve insan soyunu yok etmek için hertür oyunu oynuyor..

 

Dünya halkları devlet, sermaye, firma.. ayaklarıyla bu teröristleri 24 saat gözetim altına alarak insanlığa karşı işlediği suçlardan hak ettikleri cezayı kesmese bu kapitalist-siyonist teröristler ciddi ciddi insan soyunu yok etmeye yönelmiş bulunmaktadırlar..

Sonuç olarak dünya halkları Rusyanın yanında saf tutmasa bu şeytanın dölleri insanlığı ve üzerinde yaşadığı dünyayı yok edeceklerdir..

ETİKETLER : Vahşi kapitalizmin soykırımcı siyonizmin cici oğlanı Zelenskiy dünya kontrolümüzden çıkıyorsa nükleer silahlarla dünyayı yok edin çağrısı yaptı..
Diğer Bilim-Teknik haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA