BEYKOZ CAYİR FESTİVALİ BÜTÜN GÜZELLİĞİ İLE DEVAM EDİYOR

Geleneksel olarak her yıl yapılan Beykoz çayır festivaline Ardahanlılar damga vuracak.. Etkinliğe İBB başkanı Ekrem İmamoğlunun da katılacağı..
Bu haber 2022-10-06 05:51:39 eklenmiş ve 702 kez görüntülenmiştir.

BEYKOZ CAYİR FESTİVALİNE ARDAHANLILAR DAMGA VURACAK..

 

Geleneksel olarak her yıl yapılan Beykoz çayır festivaline Ardahanlılar damga vuracak.. Bu yılki etkinliğe İBB başkanı Ekrem İmamoğlu da katılması beklenirken..

 

Asıl önemli gelişme Beykoz Ardahanlılar öncülüğünde Serhat STK’ları Beykoza akacak..

 

Bu hafta sonu Cumartesi günü (8-10-2022) Beykoz Ardahanlılar, Beykoz Karslılar, Beykoz Gümüşhaneliler, Beykoz Trakyalılar birlikte yöre tanıtım günlerine imza atacaklar..

 

Çeşitli nedenlerden dolayı 4 derneğin etkinliğinin bir arada yapılmak zorunda kalması Beykozluların, İstanbul geneli hemşerilerimizin birbiri ile buluşma platformu olacak..

 

BEYKOZ ÜLKEMİZİN EN DEVRİMCİ ŞEHRİ OLARAK ÖNE ÇIKMAYA BAŞLADI..

 

BEYKOZ ESKİ TC ve TC ZİHNİYETİNİ GÖMEN DEVRİMCİ ÖZELLİĞİ İLE, DEVRİMCİ BİR ŞEHİR OLMA ÖZELLİĞİ İLE ÖNE ÇIKMAYA BAŞLADI..

 

 15 Temmuz 2016 dinli-dinsiz terör lejyonlarının ülkemizi işgal operasyonuna, darbesine ilk darbeyi vuranlar Beykozlular oldular..

 

Beykoz açısından en önemli gelişmelerden biri bütün türkü ye sathında olduğu gibi Eski TC zihniyeti ile yeni TC arasındaki farkın ve çatışmanın giderek kendini iyice hissettirmesi alanında öne çıktı..

 

Beykoz ve Beykozlular Eski TC kalıntılarına, fetö terörüne, darbecilere ilk darbeyi vuran bir şehir olarak adını altın harflerle ülkemize yazdıran bir şehir oldu..

 

Çoğu eski sömürge  tcyi kuran sömürgecilerin dümen suyundaki TC muhalefet partileri hala eski diktatör tc yi ıstıtıp –ısıtıp halka yedirmeye, beyin yıkamaya çalışırlarken..

 

Ak Parti tabanı ülke genelinde bu sömürgeci kuşatmayı yarmak, kırmak, ülkemizin ırk dil din mezhep üstü Anadolu Birleşik devletlerine dönüşmesi için büyük bir mücadele verirken.. Çakma devrimcilerde hala eski tc nin marş-marş bir ileri, bir geri modunda komedyenleri oynamaktadırlar..

 

Beykoz’da M.Hanifi Dilmaç, eski TC nin kafasını kıran devrimci bir lider olarak öne çıktı.. Beykoz Ak Parti ilçe Başkanı M. Hanifi Dilmaç ve yol arkadaşları sivil bir lider olarak, siyasetçi olarak her geçen gün belirgin bir şekilde öne çıkmaya başladılar.. Artık Beykoz’da resmi yada gayri resmi etkinliklerde eski tc totem-put  ve amblemleri insanların diktatör rejimlerde yerlere kadar eğilip bükülmeleri, uyduruk birsürü stk temsilcisinin ilk okul çocukları gibi avaz –avaz bağırıp marş okumaları  vb. komediler eski diktatör tc hastalıkları  Dilmaç vb. sivil liderler tarafından ortadan kaldırıldılar.. Bu anlamda Dilmaç gibi insanlar hem ülke genlinde, hem de  Beykoz’da halk kitleleri ve STK’lar arasında giderek büyük takdir toplamaya başladılar.. Sivil bir halk adamının nasıl olması gerektiği yönünde ülkemizde önemli örnekler ortaya koymaya  başladılar..

 

Dolayısıyla Ak Parti öncülüğünde gelişen yeni Türkiye olgusu, bir başka deyişle ülkemiz giderek ırk-dil-din-mezhep üstü Anadolu birleşik devletlerine dönüşürken..  Bu dönüşümün etkinliklere yansıması, artık STK’ların ilk okul çocukları gibi marş –marş yapmaması hem ülkemiz, hem de Beykoz açısından büyük kazanımlar.. Ve bu kazanımlar toplumun, sivil toplumunda önünü açmaya başladılar..

 

Ülkemizde yeni TR temsilcilerinin giderek güçlenmesi, Big Alexander’dan Osmanlıya Anadolu-Mezopotamya medeniyetinin kapsam alanını yeniden Afrikanın derinliklerinden  Asyanın derinliklerine uzanması Siyonist-kapitalist müstemleke tc derin işgalcilerini yerli-yabancı ayakları, ihanet şebekeleri ile fazlasıyla rahatsız etmiş bulunmaktadır..

 

Bu anlamda Rusya Federasyonu ve Ülkemiz dört koldan sarılmış bulunmaktadır..

 

Ve bütün bu karanlık atmosferde insanlara moral vermek önemli bir olgudur. Bu anlamda Beykoz yerel yönetimi de tüm STK’lardan bol bol takdir aldı..

 

Etkinliğin en önemli günü yukarda da vurguladığımız gibi dört derneğin (Beykoz Ardahanlılar, Beykoz Karslılar, Beykoz Gümüşhaneliler, Beykoz Trakyalılar) birlikte Cumartesi günü yapacağı etkinlik olacak.. İstanbul geneli Serhad STK’ları Beykoz’a akacak..

 

Alttaki videoda pandemi’den sonra ilk defa yapılan 2022 Geleneksel Beykoz Çayır Festivalinde detaylı bilgiler, kim ne dedi, ne konuştu.. Müzik halay-horon-tulum hepsi bir arada alttaki videomuzda.. Ve geçmişten de kısa bir anı ekledik..  Festivalde  Artvin ve Batum Derneklerinin özellikle tüm YK üyelerine de  yer vererek, sivil toplumun çalışmalarını en iyi şekilde sizlere, Doğu Medya ve Doğu Medya TV farkıyla festivalli sizlere taşıdık..

 

 

Festivalin Foto-Video ve detayları için Tıklayınız.. 

 

Festivalin Foto-Video ve detayları için Tıklayınız.. 

 

Pandemi koşulları başta olmak üzere 2022  Beykoz çayır festivali STK'ların etkinliğinden ziyade yerel yönetimin STK'ları dizayn etme etkinliği şeklinde gerçekleşmektedir..

ETİKETLER : Geleneksel olarak her yıl yapılan Beykoz çayır festivaline Ardahanlılar damga vuracak.. Etkinliğe İBB başkanı Ekrem İmamoğlunun da katılacağı..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA