HOC-FED EĞİTİME DESTEK YEMEĞİNDE, TEK YEMEKTE 250 ÖĞRENCİYE BURS SAĞLADI..

HOC-FED EĞİTİME DESTEK YEMEĞİNDE, TEK YEMEKTE 250 ÖĞRENCİYE BURS SAĞLADI..
Bu haber 2022-09-30 10:28:54 eklenmiş ve 900 kez görüntülenmiştir.

 

 

HOC-FED EĞİTİME DESTEK YEMEĞİNDE, TEK YEMEKTE 250 ÖĞRENCİYE BURS SAĞLADI..

 

Birbirinden güzel insanlar yemekli bir toplantıda bir araya geldiler. Söz konusu Hoc-Fed gibi ciddi bir STK olunca bir yemekte saatler içinde 250 öğrenciye burs sağladılar..

 

Ülkemizi ana güç yapan unsurlardan biri yardımlaşma ve dayanışma gerçeğidir. Bu anlamda ciddi STK’ların ülkemize katkısı her geçen gün giderek büyümektedir..

 

Hocvan Dernekler Federasyonu Sarıyer Tarihi Ali Baba Lokantasında önemli bir yemeğe ev sahipliği yaptı. İş-Siyaset-STK dünyasının önemli temsilcilerini birbiriyle buluşturdu..

 

Eğitime destek adıyla düzenlenen etkinlikte, bir tek yemekli toplantıda 250 öğrenciye burs sağladılar..

Bölgemizin ilk kurulan federasyonlarından biri olan, yaptığı etkinliklerle STK alanına önemli bir örnek teşkil eden Hoc-Fed yine örnek bir etkinliğe imza atarak iş-siyaset STK alanını birbiriyle buluşturdu..

Geceye yurt içi dışı birçok iş adamı da gerek mesajlaşma sistemi ile gerekse telefonla arayarak destek sundular..

 

Fransa’dan inşaat firması Yilmaz Consacturation firmasından  Yılmaz Yılmaz başta olmak üzere yurt içi dışı, Avrupa ve TR’nin büyük metropollerinden federasyon yönetimi ile irtibata geçen birçok iş adamı 10-5-3-2-1 gibi öğrencilere bir yıllık burs desteğinde bulundular..

 

Hoc-Fed’in düzenlediği “Bir Öğrencide Sen Okut” etkinliğinin bir diğer özelliği ülkemizin birçok bölgesinden iş dünyasının değişik kesimlerden gelen destek oldu. Bu anlamda Karadeniz, Eger, Marmara, iç Anadolu .. gibi bölgelerden de iş adamları destek sundular..

Geceye en büyük destek İs Adamı Yakup Sütten Geldi..  

Geceye en büyük destek ağaların ağası, iş dünyamızın turizm-hizmet, gıda, inşaat, bilişim.. bir çok sektörde yerel, ulusal ve uluslararası boyutu ile iş yapan, iş adamı Yakup Sütten geldi, Süt ailesi adına geceye katılan Şener Süt’de önemli katkıda bulundu.

 

 

Düzenlen etkinlikte Optimed Hastahaneleri baş hekimi Dr. Ayhanr Arslan, Dr. Gazi Karakurt, Dr. Taşkın Aktaş, Dörtel Gıda İnşaat Volkan kaya, Bayramoğlu Dönerden İbrahim Arslan, Orhan Arslan, Şener Süt, Cemal Yılan, Bişar Şirin, Saffet Balıkçılık Saffet Yılmaz, İnşaat Sektöründen Hakan Şit, Deniz Morkoç, Mithat Morkoç, Şeref Talay, Sayım mavzer, Burhan Şit, Gökmen Yıldız, Haydar Topçu.. Gibi gıda inşaat, turizm-hizmet sektöründen devler katılırken.. Esnafından iş adamına yüzlerce Hocvanlı da geceye katkı ve katılım sundular. Federasyona bağlı Dernekler başkan ve yönetimleri, Ardahan Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Orhan Çerkez, Ardahan Kültür Evi, Sarıyer Ardahanlılar, Beykoz Ardahanlılar,  .. Başta olmak üzere bölgemizden onlarca STK başkan yönetimleri de etkinliğe katılarak federasyon yönetimini kutladılar.. Kamu ve yerel yönetimlerden de savcı-hakim, emniyet mensupları, belediye meclis üyeleri.. Değişik kesimlerden de federasyonun etk,nliğine katılım oldu.. 

 

Federasyonun önceki başkanlarından Türkan Yılmaz, Güven Yılmaz, Yakup Mavzer her zaman olduğu gibi bu gecede de hazır bulundular..

 

Gecenin bütün detayları video ve görselleri Doğu Medya TV, Doğu Medya Sosyal medya platformlarında sizler için bir araya getirdik.. Doğu Medya farkıyla Hoc-Fed Eğitime Destek video ve fotoğrafları alttaki liklere tıklayarak görebilirsiniz..

 

 

 

 

Hoc-Fed Eğitime Destek Video.

 

Hoc-Fed Eğitime Destek Haber Foto Galeri- 1

 

 

Hoc-Fed Eğitime Destek Haber Foto Galeri- 2

 

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : HOC-FED EĞİTİME DESTEK YEMEĞİNDE TEK YEMEKTE 250 ÖĞRENCİYE BURS SAĞLADI..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA