BEYKOZ ARDAHANLILARIN 2 EKİMDE DÜĞÜNLERİ VAR..

Beykoz Ardahanlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi genç yazılım Mühendisi Burhan Çelik’in düğünü 2 Ekim Pazar Günü Öğle saatlerinde Beykoz’da yapılacak..
Bu haber 2022-09-29 06:26:32 eklenmiş ve 541 kez görüntülenmiştir.

BEYKOZ ARDAHANLILARIN 2 EKİMDE DÜĞÜNLERİ VAR..

 

 

Beykoz Ardahanlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi genç yazılım Mühendisi Burhan Çelik’in düğünü 2 Ekim Pazar Günü Öğle saatlerinde Beykoz’da yapılacak..

 

Beykoz Ardahanlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri birbirinden değerli iş adamı, mühendis, yazılımcı, hukukçu, mali müşavirlerden oluşan  profesyonel bir ordu ile dernekçilik alanında örnek bir yapılanma ile ortaya çıkmaya başladılar..

Derneğimizin YK üyesi Yazılım Mühendisi Burhan Çelik nikâhını geçen hafta Ardahan’da kıymıştı. Düğün ise 2 Ekimde Beykoz’da yapılacak..

 

Genç Mühendis Burhan Çelik bölgesine karşı duyarlılığını lafla değil icraatları ile ortaya koyan bir yönetici.. Ülkemizin en büyük yazılım fermalarının birinde yazılım mühendisi olarak çalışan Çelik,  olmayan zamandan zaman yaratarak STK alanında koşarken..

 

İstanbul’dan Ardahan’a 1000 km yol giderek Nikâhını Ardahan’da kıydırdı. Bu duyarlılıktan dolayı Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir YK üyemiz Burhan Çelik ve biricik eşi Seda Terk’inin nikahlarını kendileri kıydılar..

 

Ve 2-Ekim Pazar Günü 13.00- 17.00 saatleri Arasında Beykoz Kavacık’ta bulunan Beyaz Saray Düğün Salonunda genç çiftin düğünü, Ardahanlıların düğünü var..

 

 

 

BEYKOZ ARDAHANLILAR YK ÜYESİ KURBANİ SURALIN OĞLU ÖMERİN DÜĞÜNÜ

 

15 EKİM CUMARTESİ GÜNÜ YAPILACAK..

 

Beykoz Ardahanlılar Derneği YK üyesi, bölgemizin önde gelen sanatçılarından Kurbani Suralın Oğlu Ömer Suralın düğün törenleri 15 Ekim umartesi günü Beykozda yapılacak..

 

Normalde 24 Eylülde yapılaması planlanan düğün vefatlar nedeniyle ertelendi.

 

YK üyemiz ve sanatçımız Kurbani Sural, sosyal medyada yaptığı açıklamada, “Saygıdeğer arkadaşlar dostlarımız akrabalarımız oğlum Ömer'in 24 Eylül de planladığımız düğün törenini Başak gelinimizin vefatı, Ayhan Kardeşimizin vefatı.. vefatlar nedinyle, nedeniyle 15 Ekim cumartesi gününe ertelenmiştir davetiye verdiğimiz bütün dostlarımıza duyurulur..

Allah hepimizi acı ve musibetlerden korusun..

ETİKETLER : Beykoz Ardahanlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi genç yazılım Mühendisi Burhan Çelik’in düğünü 2 Ekim Pazar Günü Öğle saatlerinde Beykoz’da yapılacak..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA