TC’DE YENİ FAİLİ MEÇHUL SİLAHI : BEYİN KANAMSI, KALP KRİZİ..

TC’DE YENİ FAİLİ MEÇHUL SİLAHI : BEYİN KANAMSI, KALP KRİZİ..
Bu haber 2022-09-27 18:10:58 eklenmiş ve 638 kez görüntülenmiştir.

 

TC’DE YENİ FAİLİ MEÇHUL SİLAHI : BEYİN KANAMSI, KALP KRİZİ..

 

Covid 19 salgınından sonra genç ve nitelikli nüfus hedef yapıldı. Hiçbir sağlık problemi olmayan, özellikle topluma, aileye, ülkesine katkısı olan iş adamı sınıfı başta olmak üzere genç nüfus hedef yapılmış bulunmaktadır..

 

Ülke genelinde halkta bu yönlü ölümler nedeniyle huzursuzluk giderek artarken.. Kalp krizi, beyin kanaması ile trafik kazası süsü ile vatandaşın imha edilmesi.. bu yönlü ölümler birçok soru işaretini de beraberinde getirmeye başladı..  

 

 HABER FOTO GALERİ..

 

Halk genç yaşta özellikle iş-bilim-siyaset.. dünyası içindeki gençlerin ani ölümlerle aramızdan ayrılmasına normal ölüm olarak bakmıyor..  Halk bunları vatandaşa yapılan bir operasyon olarak görüyor..

 

Örneğin  geçen yıl Kars’tan Ardahan’a seyahat ederken Ardahan bilim kurulu üyesi hemşerimiz Ömer Yıldızın arabası bilinmeyen bir nedenle takla atmış ve hayatını kaybetmişti.. Ve ülkemizde polis-asker basta olmak üzere özellikle kamu alanında bakan-başbakan bürokratlar  Kahveci, Özal, Yazıcıoğlu, Bitlis.. Aselsan mühendisleri, bilim adamlarının Isparta’da dağa çarptırılması.. nitelikli birçok insan, nitelikli birçok vatandaş açık-açık imha edilirken..

 

Günümüzde polis-asker sınıfı başta olmak üzere nitelikli düzgün milli-yerli girişimci iş adamı esnaf vatandaş, yerden ve uydulardan müdahale ile kaza süsü verilerek, artık ne tür biyolojik silahlarla saldırıyorlarsa anında beyin kanaması kalp krizi vatandaş adeta imha edilmektedir.. Ki bu yönlü ölümler en çok Covid 19 biyolojik psikolojik küresel saldırı operasyonunun ardından artmaya başladı..

 

Geçen Ay Gaziantepte –Mardinde  meydana gelen terör saldırılarını da trafik kazası süsü vererek üstünü örttüler.. 

 

Buda gösteriyor ki bizim ülkemiz gibi sömürge ülkelerde, derinden işgal edilmiş ülkelerde faşist ulus devlet erki her alanda vatandaşı imhaya açık bir sürü haline getirmektedir..

 

 

HABER FOTO GALERİ..

 

Bunun en bariz ispatı terör devleti İsrail gibi yapılarla gelişmiş ülkelerdir.. Oralarda  bu yönlü bir tek şüpheli  ölüm ve terör eylemi bulamasınız.. Bu aynı zamanda şunun ispatı: Bizim gibi geri kalmış sömürge ülke ve rejimler küresel ayakları ile vatandaşa operasyon yaptıkları net ortaya çıkmaktadır.. Örneğin şu ana tc muhalefeti nin gündeminde bu yönlü birtek soru ve sorun yoktur.. Onların gündeminde Siyonist terörün uydusu abd den icazet alama vatandaşı ben daha iyi pazarlar bitiririm siyaseti güdüyorlar..

 

Görünen köy kılavuz istemez vatandaş biyolojik ve psikolojik imha saldırısı altında..

 

TC siyaseti, stk alanı basını ki yukarda belirttiğimiz gibi hepsinin patronu küresel soykırımcı vahşi kapital aile ve firmalardır..

 

Ülkemizi 300 yıldır derinden işgal eden bu güçler derin oyunlarla hayatlarımıza çökmüş bulunmaktadırlar..

 

Soykırım ve sömürü üzerine kurulan, kurgulanan TC rejmi aynı zamanda bir derin işgal rejmi..

Bu rejimle yüzyıllardır hayatlarımızı ablukaya alan derin çeteler, yerli-yabancı ihanet çeteleri toplumun genç-dinamik nüfusuna saldırıya geçme yönündeki şüpheleri her geçen gün artırmaktadır..

 

Buradan çıkış güçlü STK yapılanması, büyük aile ve sülalelerin eğitim-bilim-sağlık-güvenlik-istihbarat kurumlarını, altyapı açıklarını acil bir şekilde altyapı eksikliklerini gidermeleri.. Yüzyıllardır Anadolu ve Mezopotamya’ya çöreklenmiş soykırım-soygun ve gaspla hayatlarımıza çöken soykırımcı tc rejmini ve bu rejmin iş-siyaset-basın ayakları ile derin açık tüm çetelerini çözüp ekarte etmeliyiz..

 

Buda ülke genelinde STK’ların yetkinleşmesi halkı eğitmesi ile mümkün.. Şu anda tc siyaseti iktidarı muhalefeti ile türkü ye yi ben daha iyi pazarlarım, ben daha iyi satarım, vatandaşı ben daha iyi yem yaparım siyaseti gütmesine rağmen ülkemizde vatandaş hala bu ölümcül saldırı biçimlerini tam algılamış değil..

 

Bu rejimde  kimsenin bir geleceğinin olmadığı hergeçen gün daha da net bir şekilde ortaya çıkmaktadır..

 

Uyduruk sömürge TC rejminin siyasi parti stk alanına bakınız.. Hiçbiri vatandaşa karşı geliştirlen derin saldırı biçimlerinden tek kelime etmez.. Ana politikaları halkı uyutma imhaya açık sürülere çevirme..

 

Bu anlamda kimi türklüğü, kimi kürtlğü, kimi dini, kimi mezhebi.. Kullanark vatandaşı birbirine karşı ötekileştirirken.. Özellikle kürt aile ve aşiretlerde ise Türklük, Farslık, Ermenilik Yahudilik Araplık Rum-Rus gibi ırk ayak oyunları ile aileler-sülaleler birbirine düşürülüyor.. Büyük İskenderden beri rumlarla, erminiler ki asuri keldaniler gibi kurdlerin hiristiyan kolu.., islamiyetin yayılışında araplarla, türklerle Mezopotamya ve Kafkaslar nedeniyle ruslarla akraba olan.. Yani yeryüzünde bütün halklarla akraba olan gezgenin birleşmiş milletler nüfusu kurdü bile ırkçılık içine çekecek kadar dört koldan sarılmış bir coğrafyaya da nefes alamaz hale çekilmiş bulunmaktayız.. Dünya genelinde gezegenin birleşmiş milletler nüfusu, medeniyet nüfusunun Kurdler olduğu gerçeğini dünya halkları yeni-yeni kavranmaya başladılar.. Ve bu anlamda çoğu Mezopotamya’ya inerek Kurdleri dinleyerek insanlık şu anda Dünya konfederasyonuna doğru yol almaya başladı..

 

Özetle hayatlarımız ve ülkemiz elimizden alınırken.. Biz öncelikle ülkemizi derinden ele geçiren çeteleri yerli yabancı ayakları ile çözmeli ve takibe almalıyız.. İstisnalar dışında tc deki uyduruk siyasal ve STK alanından medet umdukça ödeyeceğimiz bedelde her geçen gün daha da ağırlaşmaktadır..

 

Bundan dolayı ırk-dl-din-mezhep hastalıklarını yenmiş donanımlı tüm vatandaşların STKların başına geçmesi.. İçlerindeki davarların toplumu yönlendirme alanından alınmaları, vatandaşa derin hertür saldırıyı yapan Siyonist çeteler başta olmak üzere tc çetelerinin peşine düşülmesi .. Vatandaş bu kör işgali görmedikçe hep harcanmakta, düşürülmekte ve bu yüzyılla önümüzdeki yüzyıl 7 sülalesi ile yok edilme tehdidi ihtimal değil kesin bir gerçek olarak hayatını saracaktır..

 

Rejim bir taraftan cesitli yol yontemlerle vatandaşı imha ederken.. Diğer yandan ülkeizin dağları, ovalrı, tarımı, toprağı hava ve suyu ile Filistine çevirmeye çalışıyor.. 

 

 

KADIN PEYGAMBER DOĞURAN ANADIR..

 

 

CİNAYET GİBİ ÖLÜMLER, CİNAYET GİBİ KAZALRLA SARSILIYORUZ..

 

SERHADLILAR BEYKOZ ÇAYIR FESTİVALİNDE 7 EKİMDE BİRBİRİ İLE BULUŞUYOR..

 

Serhadda yeni işgal dalgası gündemi ile ,ilk toplantı yapan dernek Murkalılar Derneği oldu..

 

Bölgemizden Eylül-Ekim Ayı Düğün Dernek Haberleri..

 

YAZI, TARİH VE İNSAN 

 

Bu haberleri görmek ve okumak için  STK Dernekler Sitemiz Tıklayınız..

 

ETİKETLER : TC’DE YENİ FAİLİ MEÇHUL SİLAHI : BEYİN KANAMSI KALP KRİZİ..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA