ERKAN İZCİDEN İNCİLER..

Yerel Kamu yönetimlerinin açıklarından faydalanarak, sürekli vatandaşa saldırmayı meslek edinen Erkan İzci’den inciler.. Şimdide Beykoz Ardahanlılara saldırmaya başladı..
Bu haber 2022-09-17 08:46:42 eklenmiş ve 696 kez görüntülenmiştir.

 

ERKAN İZCİDEN İNCİLER..

 

Yerel Kamu yönetimlerinin açıklarından faydalanarak, sürekli vatandaşa saldırmayı meslek edinen Erkan İzci’den inciler.. Şimdide Beykoz Ardahanlılara saldırmaya başladı.. 

 

İkidebir Furkan Çelikere, Beykoz’un en az 50 yıllık balık ekmek teknesinden tutun Beykozlu vatandaşların, Beykozluların  adeta nefes alması, ekmek yememesi, iş yapmaması için ne kadar inci varsa ortaya döküyor.. Eski hastalıklı tc de zabıta-polisin seyyar satıcıya saldırması, komalık yapması, öldürmesi gibi.. Bir ruh haliyle Beykozlulara saldırıyor.. Beykozda hergün vatandaşı hedefe koyan onlarca haber..

 

 

Beykozlular bu saldırılar karşısında sus-pus olurken.. Beykoz Ardahanlılar derneğinden atılması, bu kez saldırı oklarını Beykoz Ardahanlılar yönlendirdi..

 

Şu komedi habere bakarmısınız..

 

Eski diktatör  TC’nin tüm hastalıklarını bünyesinde barındıran bu zat bir sürü yalan dolan haberle Beykoz halkının ekmeği ile oynarken, iş yapamamalarını engellerken..

 

Halka karşı kini-öfkesi okadar tavan yapmışki.. Habire sürekli vatandaşı düşürmek için haber değil saldırıyor.. En son  Yalıköyde yıktırdığı çay ocağına yönelikte Yalıköy Parkta kaçak çay satıyorlar..  Diye hem haber yapıyor, hemde Yalıköy parkta kaçak çay satıloyor diye avaz –avaz bağırıyor.. Aynen  düzmece İstiklal mahkemeleri ruhu ile vatandaşa karşı kin  kusuyor.. Bu habercilik yada gazetecilik değil, pskolojik bir rahatsızlıktır.. Bu adamın yakalanıp hastahanede tedaviye alınması gerekirken.. Emniyet-Yerel-Kamu ayakta uyuyor..

 

Bu anlayış 1980!lardab beri Beykozluları Beykozdan söküp atma analyışıdır. Gazetecilik ayakları ile kılıfıyla bu plan ve projelere hizmet etmektedir..  

 

 

Vatandaşa karşı şu hastalıklı kine ve öfkeye bakarmısınız.. Vatandaşın çay satması bile zoruna gidiyor.. Bu sanalyış 1980'laran beri Beykozu boşaltamaya, Beykozluları beykozdan söküp atma planına direkt hizmettir. Ve bunda gazetecilik kılfı ile yapıyor.. 

 

Bu ruh haliyle birde Beykoz Ardahanlılar Derneğini ele geçrimeye çalışıyor.. Ardahanlılar poltik kitle.. Hastalıklı kişilikten dolayı dernekten ve yöneticilikten atıldı. Bundan dolayı acısı büyük. Bu sefer başladı Ardahanlılara ve derneklerine saldırmaya..

 

Beykoz Ardahanlılar olarak diyoruz İstersen hergün on haber yap yay. Bizim Allaha şükür hirsizliğimiz-namussuzluğumuz vatandaşa düşmanlığımız, yalan-dolan hile ile aldığımız bir ihalemiz  yok. Çoğumuz adeta kutsal tc oyun ve kumpasları nedeiyle vatandaşlık haklarından mahrum bırakılmış hayatın kıysında  yaşayan insanlarız.. Biz sivil toplumuz, biz halkız yeryüzünde hicbir faşist ulus devleti de faşist ulus devletin kutsal hastalıklı yalan dolanlarını da ne yer nede takar, nede  kutsarız.. Tek derdimiz topluma vatandaşa ülkemize ne faydamız olur ona bakrız..

 

Sayın kutsal tc ci izci senide haberlerini de takmıyoruz. Hergün on haber yap,  hergün git bizi ne kadar eski tc zihniyetli varsa bul ve  hepsi ile birlikte şikayet et..  Hergünde git derneğimiz hakkında bir hata elinden gelirse 2-3 dava aç..

 

Ciddi STK’lar Ardahanlılar gibi politik kitleler eski TC hastalıklarının hiçbirini ne takar, ne korkar, nede papuç bırakır..  Sen ve efendilerin bundan sonra ne beykoz halkı ile nede birbaşka vatandaşa  kumpas ve oyun yapmanıza izin vermeyeceğiz..

 

Yalıköy çay bahçesinde de hergün gidip kaçak çay içeceğiz.. Furkan Çelikerin o güzel balıklarından yiyecek, Beykoza bir değil onlarca balık ekmek teknesi yeri açıp İstanbul eminönü gibi yapacağız..

 

Sanada epey iş çıkaracağız tc kanunlarını çiğnedi diye habire git bizi şikayet et ki işsiz kalmayasın.. STK nedir sanada efendilerine de öğreteceğiz..

 

Haberinde tek mantıklı soru Beykoz Ardahanlılar KAİ ile birleşiyormıu: Cevap hayır. Ardahan eski başkanı alatin kılıç kurduğu ardahan derneği kai referandumunda kapandı. (2014) Biz Ardahanlılar 2015te yeni İstanbul Ardahan Kültür Ve Dayanışam Derneğini Kurduk. Kurucu Başkanımız, Onursal Başkanımız Süleyman Yıldızdır.. Derneğimiz 2015 -2022 sürekli  7 yıldır saldırı yiye-yiye çelikleşti.. Yeni yönetim sadece Beykoza değil İstanbul ve ülke geneline STK olgusunu  taşımaya başladı. Dernek yer yurt olsun olmasın biz her halukarda heryerde örgütlenmeyi bilen örgütlü bir toplumuz.. Ve bu olguyu da ülke geneline taşıyoruz.. Yani efendilerrinin senin gibilrrinin özlediği vatandaş düşmanı yapıyı yıkıyoruz..

 

Derneğimiz istanbulda biten kai dernekçiliğine karşı alternatif kuruldu. KAİ içinde Ardahan Kelimesini çıkarıp kars derneği olmayı kabul ederse başımız üstünde yeri var. Bizim kai başkanı yılmazla bier kişsel sorunumuz yok. Kaiyi tanımadığımız yönetim kurulu karı ile defterimzde de mevcut. İstersen belgesini de atarız. Ardahan adını kullandıkça kai ile bir arada olmamız zaten ardahan derneğin adı ile tezattır..

Yani anlayacağın kai ile anlaşma ardahan derneğini kapatmadır.. Sence  buna izin verirmiyiz..

 

Bi denetleme diye bir kelime geçiyor haberinde. O kelimenin acilimi ise derneği ele geçirme dürtüsünün dışa vurumu olduğunu ilk okulu bile bitirmeyen bir Ardahanlı hemen çözer..  Karar defterinden başka Yeri-yurdu-evrakı birşeyi kalmamış bir derneğin neyi denetlenir.  Derneği sıfırdan var ettiğimizi efendilerin sana demeyi unutmuş.. Daha içinde oturacağımız bina tadilatı bitmedi. Denetleme istiyorsa defter orada gidip bakıp –bakıp bir rapor yazıp boyaların rengi-mengi eski tc kanunlarına uyuyormu uyumuyormu vs bir bakıp yeni bir devrime imza atabilir..

 

Ardahanlılar beni dernekten kovdu demek zor bir cümle olduğundan,  Ardahan Derneği ile ilgili incileri dökmeyi artık meslek edindin.. İstediğin kadar haber, istediğin kadar şikayet serbestsin.. Beykoz Ardahanlılar olarak dsadec Beykoz halkıyla oynamyı durdurmuyoruz, ülke genelinde hastalıklı eski tc ruhunu tüm ülke genelinden söküp atıyoruz.. 

 

 

ETİKETLER : Yerel Kamu yönetimlerinin açıklarından faydalanarak sürekli vatandaşa saldırmayı meslek edinen Erkan İzci’den inciler.. Şimdide Beykoz Ardahanlılara saldırmaya başladı..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA